- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.841
çok içim sıkılyor Allah hayıra çıkarsın kızlar
off içim daralıyor ya
çok içim sıkılyor Allah hayıra çıkarsın kızlar
off içim daralıyor ya
Hayırdır inşallah. Kötüye yorma canım.
hayır olsun canım kötüye yorma
ben kacıyom sızı opuyom goslerım agrıdı ya ne bu bole sız bagımlılık yaptınızzzz hoca hanım yanı ogretmen hanım saygılarkaydirigubbakcemile5 yarına goruselım kızlar bayy
şincik kızlar ezilmiş ya da ezilmemiş size kalmış 2 çay kaşığı çörek otu konup kaynatıyoruz fazla kaynatmayın bir iki taşım yeter ılıyınca için sabah öğlen akşam farketmez günde bir yeter ben içine tadına göre karanfil atayım diyorum o benim aklımdan çıktı tarifte yok yani
şincik kızlar ezilmiş ya da ezilmemiş size kalmış 2 çay kaşığı çörek otu konup kaynatıyoruz fazla kaynatmayın bir iki taşım yeter ılıyınca için sabah öğlen akşam farketmez günde bir yeter ben içine tadına göre karanfil atayım diyorum o benim aklımdan çıktı tarifte yok yani
ozaman yarın yapayım ben şimdi ılımasını bekleyemem çok uykum geldi :çok üzgünüm:
ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi yarın akşama görüşürüz yavru kuşlarrr Şeniz
hadi iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
enfeksiyona iyi geliyor ben de kronik enfeksiyon var yumurtalara iyi geliyor çörek otu üstüne bir kaşık bal yiyelim o da yumurtlara iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?