Sabırsızlanıyorum ...!

ya bende nejlayı anlamıyorum baksanıza hemen tribe girmiş. yok nasıl yapar falan diyo. o eski kocasına döndü tamam doğru değil ama sanki kendi çok iyi. ablasıyla evliyken eniştesiyle kaçtı şimdi laf söylüyo klava: klava: ayyyyy sinir oldumm yaa klava:

emel ya hadi bak hepimiz seni bekliyoruz tarif alalım haydiii :dance: :dance:

bende sinir oluyorum oğuz düzenini kurdu,necla ceme döndü
olan leylaya oldu,o da yaptı şimdi aptallık tabi
aman bi ailenin başına bu kadar şey de gelmez heralde

ben kacıyom sızı opuyom goslerım agrıdı ya ne bu bole sız bagımlılık yaptınızzzz hoca hanım yanı ogretmen hanım saygılarkaydirigubbakcemile5 yarına goruselım kızlar bayy

şincik kızlar ezilmiş ya da ezilmemiş size kalmış 2 çay kaşığı çörek otu konup kaynatıyoruz fazla kaynatmayın bir iki taşım yeter ılıyınca için sabah öğlen akşam farketmez günde bir yeter ben içine tadına göre karanfil atayım diyorum o benim aklımdan çıktı tarifte yok yani

ben kacıyom sızı opuyom goslerım agrıdı ya ne bu bole sız bagımlılık yaptınızzzz hoca hanım yanı ogretmen hanım saygılarkaydirigubbakcemile5 yarına goruselım kızlar bayy

canım bana mı kız o güzel laflar git dinlen canım görüşürüz yarın muckkkkk kaydirigubbakcemile5

ozaman yarın yapayım ben şimdi ılımasını bekleyemem çok uykum geldi :çok üzgünüm:

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi yarın akşama görüşürüz yavru kuşlarrr Şeniz

Ne kadar su da kaynatcaz canım. Bi de neye iyi geliyo. Hormonlara mı?

bende yarın unutmazsam çörekotu alayım

ozaman yarın yapayım ben şimdi ılımasını bekleyemem çok uykum geldi :çok üzgünüm:

ben çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi yarın akşama görüşürüz yavru kuşlarrr Şeniz

Görüşürüz canım. Ben de öpüyorum.

enfeksiyona iyi geliyor ben de kronik enfeksiyon var yumurtalara iyi geliyor çörek otu üstüne bir kaşık bal yiyelim o da yumurtlara iyi geliyor

enfeksiyona iyi geliyor ben de kronik enfeksiyon var yumurtalara iyi geliyor çörek otu üstüne bir kaşık bal yiyelim o da yumurtlara iyi geliyor

Ben de enfeksiyon yok. Yani olsa doktor söylerdi heralde. Ben de yapıyım ama belki yumurtalara iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…