Sabırsızlanıyorum ...!

Elif bu arada mutfağın çok güzelmiş. Baktım resimlere. Ben de mutfağımı değiştirmek istiyorum fikir oldu benim için. Benim evde Amerikan mutfak olabilir mi acaba diye baktım ama olmuyo galiba:1no2:

teşekkür ederim canım emelle de konuşmuştuk amerikan mutfağın dezavantajlarını da

aman da aman elifim gelmiş bana suratt yapmış kııızzz görmedim valla öperim kız seni ne haber bakalım yarın büyük gün bakalım adet olacak mıyım

Evet dezavantajlarını da okudum. Ama şu anda benim mutfak kapının tam karşısında zaten kabak gibi görünüyo benim için değişen bi şey olmaz. En çok ta şey hoşuma gitti. Hem tv izle hem mutfakta işini gör. Eşin de hemen yanında. kaydirigubbakcemile3

Elif bu arada mutfağın çok güzelmiş. Baktım resimlere. Ben de mutfağımı değiştirmek istiyorum fikir oldu benim için. Benim evde Amerikan mutfak olabilir mi acaba diye baktım ama olmuyo galiba:1no2:

mutfağın gri şeritlerinin olması güzel oldu bizim beyaz eşyalara (gri eşya mı desem:) da uyum sağladı

aman da aman elifim gelmiş bana suratt yapmış kııızzz görmedim valla öperim kız seni ne haber bakalım yarın büyük gün bakalım adet olacak mıyım

yaparım tabi sen koskoca beni görme burda,topiğin demirbaşı:roflol:
iyiyim kuzucum sen nasılsın?

ah ah kocişimde olsa da yanımda otursa

evet elifim üşenmedi benim için çekti beni seviyor ya ya üşüme tuttu ya kızlar bıııırrrrrr üşüdüm ayyy yoksaaaa yoksaaaa:1shok::1shok::CüvCüv:

sinir oldum ya bu seçim arabalarına vızır vızır bağır bağır bu ne ya seçim gelse de bitse artık

evet elifim üşenmedi benim için çekti beni seviyor ya ya üşüme tuttu ya kızlar bıııırrrrrr üşüdüm ayyy yoksaaaa yoksaaaa:1shok::1shok::CüvCüv:

üşenir miyim canım benim
dedim ya gaz gelir dolapların içini bile çekerim:roflol:
ah hadi inşallah bebişçik yoldadır

Of bana seçim demeyin. O seçimler var ya benim kabusumdur. Çıkardıkları seslerden değildir haaaa!

yok be gülüm kendime umut veriyorum yoksa yarın adet olacağım %95 kesin yani ama ne bileyim isityorum ya umut olsun başlığımız gibi sabırsızlanmakisityorum sıkıldım gülüm her ay bekle yok dr git insanlara laf yetiştir bebek eşyalarına için gitsin kokusuna hasret olsun

Of Emelcim sorma ya. Nasıl da ihmal etmiyo günü gününe geliyo. Bıktım ben de artık. Biz de tekrar çalışmalara başladık. Dua edin bana artık bu son olsun.

Seçim günleri kociş sabah bi çıkıyo evden ertesi gün geliyo. Offff!

Benimki de hep dibimde. Allah ayırmasın:Saruboceq:

benim kocacım da hep yanımda allahım ayırmasın kuzumu kocam bana kuzu koala diyor adama öyle yapışıyorumki aynı koala gibi ona dokunmadan uyuyamam çift kişilik yatakta tek kişilik yatıyoruz yazık düşecek korkuyorum:roflol::roflol::jeyyar::jeyyar:

ay duramadım çamaşırlarıma varana kadar üzerimde herşeyi değiştirdim
kontrol de ettim kendimi:roflol:
kaşıntı geçmedi ama hala

Yok ben fazla sarılmam yatakta.. Sıkıntılıyım ben:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…