- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.801
Elif bu arada mutfağın çok güzelmiş. Baktım resimlere. Ben de mutfağımı değiştirmek istiyorum fikir oldu benim için. Benim evde Amerikan mutfak olabilir mi acaba diye baktım ama olmuyo galiba:1no2:
aman da aman elifim gelmiş bana suratt yapmış kııızzz görmedim valla öperim kız seni ne haber bakalım yarın büyük gün bakalım adet olacak mıyım
Elif bu arada mutfağın çok güzelmiş. Baktım resimlere. Ben de mutfağımı değiştirmek istiyorum fikir oldu benim için. Benim evde Amerikan mutfak olabilir mi acaba diye baktım ama olmuyo galiba:1no2:
aman da aman elifim gelmiş bana suratt yapmış kııızzz görmedim valla öperim kız seni ne haber bakalım yarın büyük gün bakalım adet olacak mıyım
Evet dezavantajlarını da okudum. Ama şu anda benim mutfak kapının tam karşısında zaten kabak gibi görünüyo benim için değişen bi şey olmaz. En çok ta şey hoşuma gitti. Hem tv izle hem mutfakta işini gör. Eşin de hemen yanında. kaydirigubbakcemile3
ah ah kocişimde olsa da yanımda otursa
evet elifim üşenmedi benim için çekti beni seviyor ya ya üşüme tuttu ya kızlar bıııırrrrrr üşüdüm ayyy yoksaaaa yoksaaaa:1shok::1shok::CüvCüv:
evet elifim üşenmedi benim için çekti beni seviyor ya ya üşüme tuttu ya kızlar bıııırrrrrr üşüdüm ayyy yoksaaaa yoksaaaa:1shok::1shok::CüvCüv:
Benimki de hep dibimde. Allah ayırmasın:Saruboceq:
sinir oldum ya bu seçim arabalarına vızır vızır bağır bağır bu ne ya seçim gelse de bitse artık
Of bana seçim demeyin. O seçimler var ya benim kabusumdur. Çıkardıkları seslerden değildir haaaa!
Benimki de hep dibimde. Allah ayırmasın:Saruboceq:
benim kocacım da hep yanımda allahım ayırmasın kuzumu kocam bana kuzu koala diyor adama öyle yapışıyorumki aynı koala gibi ona dokunmadan uyuyamam çift kişilik yatakta tek kişilik yatıyoruz yazık düşecek korkuyorum:roflol::roflol::jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?