Sabırsızlanıyorum ...!

Of Emelcim sorma ya. Nasıl da ihmal etmiyo günü gününe geliyo. Bıktım ben de artık. Biz de tekrar çalışmalara başladık. Dua edin bana artık bu son olsun.

ay evetşaşmaz saat gibi en azından onunla uğraşmıyoruz bi de o olsa huni takar dolaşırdık kafayı yerdik değil mi elif okulda öğrencimin babası belediye başkanı yine aday kıza diyorum ki valla dün küfürettim bu ne ya gecenin 11 araba siren sesleri insan bağırtıları ya bitsin artık

psikolojik canım.çok fena huylanırım ben
nerden açtım bu maili
o da bişey mi rüyama girdi o zamanlar ne iğrenç ve korkunç ama bana gerçek gelmedi yaşanmaz böyle rahat duruyordu ay allahım sen koru zaten yeni ne alsam yıkamadan giymezdim şimdi daha pimpirikli oldum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ümmühan geçmişte misin hala??

oku oku bitmedi kaydirigubbakcemile3

İyidir Ömürcüm sen nasılsın tatlım? valla ben kıyafet alayım onu bile yıkarım. içim rahat etmez. ancak çok markalı alırsam yıkamadan giyerim o da binde bir oluyor kaydirigubbakcemile3

bu resim daha önce burada da vardı uzun süre etkisinde kalmıştım ayyykkkk neler yaptınız bakalımm ümmühancım ne var ne yok ömürcüm keyifler nasıl özledik valla

oooo ümmühan da gelmiş

geldim kuşummm napim valla tam açtım sizle konuşacaktım komşu geldi. çay içtik. üstteki komşuya çıktık sonra. çay içip muhabbet ettik. şimdi geldim eve hemen size koştum kaydirigubbakcemile3 sen napıyosun bakalım?

valla ne yapalım yaprak dökümü izleyip facebookta oyun oynayıp sizle muhabbet ediyorum

evet ya ne salak ben de yanaşınca adama intikam alacak sandım salak salak ne olacak ne oldu ömür hamaratım ondan ha bide kocaya laf yetiştiriyorum yaaaaa

evet ya ne salak ben de yanaşınca adama intikam alacak sandım salak salak ne olacak ne oldu ömür hamaratım ondan ha bide kocaya laf yetiştiriyorum yaaaaa

Maşallah canım. Benim öyle bi kaç işi yapacak kapasitem yoktur. Ben de avrupa yakasını izliyorum. Bi yandan da buraya laf yetiştirirken esprileri kaçırıyorum. klava:

Maşallah canım. Benim öyle bi kaç işi yapacak kapasitem yoktur. Ben de avrupa yakasını izliyorum. Bi yandan da buraya laf yetiştirirken esprileri kaçırıyorum. klava:

bende bi yandan yaprak dökümünü izliyom,buraya laf yetiştiriyom,oyun oynuyorum bi de ağzımda boş durmuyo meyve tıkınıyom.bu arada yemeğimi de hallettim:lepi:

aptal leyla diye diye izliyorumklava:

offff sorma yaaaaa sinirden hasta olucam bukadar olur yaaaa klava: klava:

emel yaaaa çörek otunu nasıl yapacaktık? maydonoz alamadım bugün. yarın yapıcam şu çörek otunu yapıp içeyim şimdi

bende bi yandan yaprak dökümünü izliyom,buraya laf yetiştiriyom,oyun oynuyorum bi de ağzımda boş durmuyo meyve tıkınıyom.bu arada yemeğimi de hallettim:lepi:

Maşallah size ya. Nazarım değmesin valla.

Şu çörek otunu ben de yapayım. Bi o kaldı. Nasıl yapcam bana da söylesenize.

evet elifim üşenmedi benim için çekti beni seviyor ya ya üşüme tuttu ya kızlar bıııırrrrrr üşüdüm ayyy yoksaaaa yoksaaaa:1shok::1shok::CüvCüv:

BEN GEEEEDİİİİMMM SELAM KISSLARRR DATLUM DURUMLAR NASI BENIM MIGDEM BULANIYOOOO OH NE GÜSEL EGLENDIN DIMI EMELİİİMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…