- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
- 1.073
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.821
ay duramadım çamaşırlarıma varana kadar üzerimde herşeyi değiştirdim
kontrol de ettim kendimi:roflol:
kaşıntı geçmedi ama hala
Psikolojiktir canım. Kolonya falan sür.:roflol:
Of Emelcim sorma ya. Nasıl da ihmal etmiyo günü gününe geliyo. Bıktım ben de artık. Biz de tekrar çalışmalara başladık. Dua edin bana artık bu son olsun.
o da bişey mi rüyama girdi o zamanlar ne iğrenç ve korkunç ama bana gerçek gelmedi yaşanmaz böyle rahat duruyordu ay allahım sen koru zaten yeni ne alsam yıkamadan giymezdim şimdi daha pimpirikli oldum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıpsikolojik canım.çok fena huylanırım ben
nerden açtım bu maili
ümmühan geçmişte misin hala??
Ümmühan naber canım. Görüşemiyoz. Ben de çok el yıkarım. Ama hiç yeni bi iç çamaşırını yıkamak aklıma gelmemişti. Yani pek akıl edemedim onu. Temizdir diye düşündüm heralde. Saf mıyım neyim.
bu resim daha önce burada da vardı uzun süre etkisinde kalmıştım ayyykkkk neler yaptınız bakalımm ümmühancım ne var ne yok ömürcüm keyifler nasıl özledik valla
oooo ümmühan da gelmiş
valla ne yapalım yaprak dökümü izleyip facebookta oyun oynayıp sizle muhabbet ediyorum
yaprak dökümü de heyecanlı baya heee :1shok: :1shok:
evet ya ne salak ben de yanaşınca adama intikam alacak sandım salak salak ne olacak ne oldu ömür hamaratım ondan ha bide kocaya laf yetiştiriyorum yaaaaa
Maşallah canım. Benim öyle bi kaç işi yapacak kapasitem yoktur. Ben de avrupa yakasını izliyorum. Bi yandan da buraya laf yetiştirirken esprileri kaçırıyorum.klava:
aptal leyla diye diye izliyorumklava:
bende bi yandan yaprak dökümünü izliyom,buraya laf yetiştiriyom,oyun oynuyorum bi de ağzımda boş durmuyo meyve tıkınıyom.bu arada yemeğimi de hallettim:lepi:
evet elifim üşenmedi benim için çekti beni seviyor ya ya üşüme tuttu ya kızlar bıııırrrrrr üşüdüm ayyy yoksaaaa yoksaaaa:1shok::1shok::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?