Sabırsızlanıyorum ...!

Ben de enfeksiyon yok. Yani olsa doktor söylerdi heralde. Ben de yapıyım ama belki yumurtalara iyi gelir.

sen süt maydonozu yap enfeksiyonun yoksa o tüpleri açıyor ve spermlerin rahat gitmesini sağlıyor sen çörek otu bal tarçın ye tatlım bizde enfesiyon var ya o çabuk bitsin diye süt buna da iyi geliyor

Tüplerim açıktı ama. Ben yine de yapıyım maydanozu. Benim bi arkadaşım da rakı yapmıştı. Ama o çok yakıyomuş.

benim de tüplerim açık benim eşim de morfolojisi bozuk hani belki daha rahat giderler diye yapmak istiyorum bi de artık fitil kullanmak istemiyorum

benim de tüplerim açık benim eşim de morfolojisi bozuk hani belki daha rahat giderler diye yapmak istiyorum bi de artık fitil kullanmak istemiyorum

Evet alternatif tıbbı da kullanmak gerekiyo tabi. Ne zararı olabilir ki. Şansımızı deniyoruz işte.

Emelcim ben de çıkıyorum canım. Yarın görüşürüz. Öpüyorum seni.

tamam canım öpüyorum iyi bak kendine adet tarihini ya bana liste yapıyoruz vazgeçmemek için birbirimizi gaza getirmek için çümkü ben kaytarabiliyorum hale de böyle o yüzden biz öyle liste yaptık sen de yaz emi

günaydın kızlar nasılsınız?
benim akşamdan beri psikolojim bozuldu resmen
o resimle yatıp o resimle kalktım gözümün önünden gitmedi bi türlü
kendimi öyle bi sıkarak uyumuşum ki gece..
ümmühan,ömür kalktım bi de size gönderdim ya kusura bakmayın kızlar

günaydın kızlaar nasılsınız ben 5 günlük gecikmeden sonra kırmızı kartla bu ayki bebek maratonundan atıldım artık önmüzdeki maçlara bakıcaz :)

günaydın kızlaar nasılsınız ben 5 günlük gecikmeden sonra kırmızı kartla bu ayki bebek maratonundan atıldım artık önmüzdeki maçlara bakıcaz :)

günaydın tatlım yine geçtik pc başına çalışıyoruz işte
hayırlısı olsun inşallah rabbim çok bekletmesin

Canım benim çok hoşsun. Güldürdün beni valla. Üzülme emi. Ben de böyle durumlarda hemen pes ediyorum. Ama sonra tekrar başlıyorum çalışmaya. İnşallah önümüzdeki ay bebişin gelir.

Benim adet tarihim 18 nisan canım. Ama bir kaç gün önce gelebilir.

Bu arada herkese Günaydıııınnnn! Ben bi evi süpürüp geliyorum.

Kızlar Muhsin Yazıcıoğlu'nun düşen helikopteri hala bulunamamış. Tanımam etmem ama çok üzüldüm. Allah herkese hayırlı ölümler versin valla.

Relax olamıyorum ben. Ne kadar denediysem olmadı. Adet günü yaklaştıkça geriyorum kendimi.

bende öyle yaptım sonunda prolaktinim tavan yaptı o yüzden rahat olmaya çalışıcam yoksa hiç olmıycak bu ay bikere daha dene bence bak içime doğdu

Son düzenleme:
bende öyle yaptım sonunda prolaktinim tavan yaptı o yüzden rahat olmaya çalışıcam yoksa hiç olmıycak bu ay bikere daha dene bence bak içime doğdu

İnşallah içine doğan gerçekleşir canım. Bende de prolaktin sorunu var. Arada bi baktırıyorum. Daha yükselmedi. Yine bi ara baktırmam lazım. Çünkü yükseldi mi bende belirti yapmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…