- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #7.861
Ben de enfeksiyon yok. Yani olsa doktor söylerdi heralde. Ben de yapıyım ama belki yumurtalara iyi gelir.
benim de tüplerim açık benim eşim de morfolojisi bozuk hani belki daha rahat giderler diye yapmak istiyorum bi de artık fitil kullanmak istemiyorum
günaydın kızlaar nasılsınız ben 5 günlük gecikmeden sonra kırmızı kartla bu ayki bebek maratonundan atıldım artık önmüzdeki maçlara bakıcaz :)
günaydın kızlaar nasılsınız ben 5 günlük gecikmeden sonra kırmızı kartla bu ayki bebek maratonundan atıldım artık önmüzdeki maçlara bakıcaz :)
tamam canım öpüyorum iyi bak kendine adet tarihini ya bana liste yapıyoruz vazgeçmemek için birbirimizi gaza getirmek için çümkü ben kaytarabiliyorum hale de böyle o yüzden biz öyle liste yaptık sen de yaz emi
yok canımya anladımki üzülmek bişeye yaramıyo relax olucaz gelecik aya inş
Kızlar Muhsin Yazıcıoğlu'nun düşen helikopteri hala bulunamamış. Tanımam etmem ama çok üzüldüm. Allah herkese hayırlı ölümler versin valla.
Relax olamıyorum ben. Ne kadar denediysem olmadı. Adet günü yaklaştıkça geriyorum kendimi.
bende öyle yaptım sonunda prolaktinim tavan yaptı o yüzden rahat olmaya çalışıcam yoksa hiç olmıycak bu ay bikere daha dene bence bak içime doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?