Sabırsızlanıyorum ...!

Eveeet. Burcu bu gün kan testi yaptıracaktı. Daha haber yok.

Canım benim biliyorum
Ama inşallah ikimizde en kısa zamanda tekrar meleklerimize kavuşacaz:CüvCüv:
Ve bu sefer meleklerimiz bizi bırakmayacaklar

Büşracım. Bi de ben de bu düşük olayından sonra her adet dönemim yaklaştığında acaba bebek var mı? Varsa duracak mı yoksa düşecek mi yine gibi bi takıntı oluştu. Hep bi korku kaldı içimde atamıyorum bi türlü. Bi psikoloğa falan mı gitsem acaba.

Ben de iyiyim Tuğbacım. Ye de iştahın açılsında yeğenimizde iyi beslensin. Tombik tombik bi bebiş olsun inşallah.

tuğba bak bana taktikler veriyodun
bana faydası yok ama olaya bi el at:roflol:
bebiş istiyoruz topikte :CüvCüv:

Öyle düşünme bi tanem
Bende ilk zamanlar öyle olmuştum
Senin gibi düşünüyordum ama sonra çok saçma geldi
Neden yine bebeğin düşsünki
Düşük yapıpta sonra hamile kalan ve bebeğini doğuran bir sürü insan var deilmi
Senin çevrendede vardır mutlaka
Ama ben bu sorunu tek başıma aşamam diyorsan git bi pskoloğa canım

Ben düşük yapalı bu ay tam 8 ay oldu. 8 aydır aynı korku içimde var. Bi de bazen düşünüyorum. Biz de çok ikiz var. Ama hepsi düşmüş. Anneminde ikizleri düşmüş. Anneanneminde. Acaba benim de ikizdi ondan mı düştü. Çünkü daha biz kese falan görememiştik. Çok çabuk düştü. O zaman rahatlıyorum. Belki bi daha ikiz olmaz düşmez diye kendi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Canım ya bu korkuyu 8aydır yenemediysen ve hala aynıkorkuyla yaşıyorsan git bi pskoloğa. Belkide dediğin gibidir kuzu. Bencede hep kendini rahatlatmaya çalış. yerimseniben

vallahii ne yapsakk bilmiyorumkii elifcimm...sağlam ipler bulmak gerek:roflol::roflol:....sıkı sıkıya bağlamak gerek sabah akşammsırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…