- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.541
oohhh ne güzell ben içerim günde 6 7 tane ama bi okadarda pişman olurum sonra ...özellikle bu aralar vicdanım sızlıyoo bebişim benimlemi diye ona böyle bi kötülük yapamam..hoş kendime niye yapıyorum onuda anlamış değilimmm...
oohhh ne güzell ben içerim günde 6 7 tane ama bi okadarda pişman olurum sonra ...özellikle bu aralar vicdanım sızlıyoo bebişim benimlemi diye ona böyle bi kötülük yapamam..hoş kendime niye yapıyorum onuda anlamış değilimmm...
bende canım aynen valla. anlayamıyorum yaaa alt tarafı bi duman yani. eşimde içiyor benim. sen içmediğin için anlaman imkansız canım der hep. ne bilim valla insan neden bile bile kendini zehirler mantıksız geliyor bana.
benim eşim içmiyo bende onun yanında içmiyorumm onu bu dumana maruz bırakam..benim yapacak hiç bişeyim yokiş yerinde sabah gelirim iki üç tlf görüşmesi yapar sonrada akşama kadar boş boş oturrum..evdeyken aklıma bile gelmezdii çalışmıyorken ama bu boşlukta o kadar çok şey düşünüyorumkii sigarada araya sıkışıp gidiyo valla:1no2::1no2:...bende canım aynen valla. anlayamıyorum yaaa alt tarafı bi duman yani. eşimde içiyor benim. sen içmediğin için anlaman imkansız canım der hep. ne bilim valla insan neden bile bile kendini zehirler mantıksız geliyor bana.
kızlar buarada son yarım saattir benim kasıklarıma hafif ağrılar giriyor. sanırım adet olucam artık. neyse ümitlerim bidahaki aya kaldı. doktora da giderim bu ay içimde rahat eder bari.
kaydirigubbakcemilebekle hemen ümitsizliğe kapılmaaa kaydirigubbakcemilekızlar buarada son yarım saattir benim kasıklarıma hafif ağrılar giriyor. sanırım adet olucam artık. neyse ümitlerim bidahaki aya kaldı. doktora da giderim bu ay içimde rahat eder bari.
dur daha tatlım saat 5e az kaldı bak
mutlu haberi bekliyoruzdelikafadulden
kaydirigubbakcemilebekle hemen ümitsizliğe kapılmaaa kaydirigubbakcemile
:benim son adetim 21 ocaktı ve önümüzdeki ay 13 ünde adet olacam normalde yani benim yumurta çatlama tarihimden 14 çıkarınca dün yumurta çatlamış oluyo aboooooooooooo:1shok: şimdi dün ilk defa ilişkiden sonra sol kasığıma bi ağrı girdi ve karnımın altı sertleşti gibi oldu elimi değiremedim ağrıdan ..yani şimdi acaba benim yumurtammı çatladıda öyle oldu anlamadımm..kafamçokkarıştı
:benim son adetim 21 ocaktı ve önümüzdeki ay 13 ünde adet olacam normalde yani benim yumurta çatlama tarihimden 14 çıkarınca dün yumurta çatlamış oluyo aboooooooooooo:1shok: şimdi dün ilk defa ilişkiden sonra sol kasığıma bi ağrı girdi ve karnımın altı sertleşti gibi oldu elimi değiremedim ağrıdan ..yani şimdi acaba benim yumurtammı çatladıda öyle oldu anlamadımm..kafamçokkarıştı
sağolun yavrukuşlarım ama ne bilim içimde hiç öle bir his yok. idrar testi negatif çıktı ya ümitlerim tükendi. 1,5 saat kaldı şaka maka. ya var ya hiç kendimi hamile hayal edemiyorum. heray sonucu bilerek test yapıyorum. bigün pozitif çıksa naparım bilmem kaydirigubbakcemile3 donar kalırım herhalde kaydirigubbakcemile3 yani düşünüyorum karnımın içinde minicik bi bebekbana ve eşime benzeyecek bir insan olacak :asigim: yani bunlar bana hiç olmayacak gibi geliyor yaa hayal bile edemiyorum fisfisfis
tatlişkom senin umudun,hayalin var ve bebişin en kısa zamanda seninle olacak inşallah
ben napıyım bir ömür çocuk sahibi olmasak eşim hiçte istemez
bizde çocuksuz olalım nolcak diyor.hatta geçen gün ne dedi biliyo musun?keşke kısır olsaydık,çocuk olcak diye korkmazdık dedisenağlama
ben napıyım şimdi:1no2:
alla allaaa ama herkes bişe diyo biz bunun hesabını nasıl yapacaz anlamadımkiii....:sm_confused::sm_confused:..o zaman ben yanlış yoldayım şuanklava:amaaaan ne bilim yaaa böylede takılınca hiç olmayacak gibi geliyoo biz nasıl tutunmuşuz annlerimizin göbişine sankii..bu yeni nesil melekleride çok nazlı şekerimmm
amaaaaaaaaannnnn delirmiş senin kocişin...ben senin yerinde olsam onu ipe değil zincire vururum vallaaakaydirigubbakcemile3:roflol:tatlişkom senin umudun,hayalin var ve bebişin en kısa zamanda seninle olacak inşallah
ben napıyım bir ömür çocuk sahibi olmasak eşim hiçte istemez
bizde çocuksuz olalım nolcak diyor.hatta geçen gün ne dedi biliyo musun?keşke kısır olsaydık,çocuk olcak diye korkmazdık dedisenağlama
ben napıyım şimdi:1no2:
yakında biz iştende çıkarız zatenkarı koca... işimiz gücümüz bu olduu maşallahhh:asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3öyle valla şekerim. olsun sen 14 te de dene 21 de de. hatta 15,16,17,18 :roflol: nezaman olursa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
erkekler öyle tatlişkom sen üzme kendini :teselli: bol bol yeni çocuğu olmuş arkadaşlarına gidin. özensin. benimki de aynıydı. dur bakalım benim ümidim var bikaç aya seninkide çocuk diye tutturacak bence :jeyyar: :jeyyar:
amaaaaaaaaannnnn delirmiş senin kocişin...ben senin yerinde olsam onu ipe değil zincire vururum vallaaakaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?