Sabırsızlanıyorum ...!

ayy yapma tatlım ya hem kendine zarar,hem bebişin eğer seninleyse ona zarar.
hem bebiş şuanda yoksa bile bırak sigarayı vücudun temizlensin şu sigaranın kötü etkilerinden:1hug:

bişey söylüyeyimmi çok yanlış yapıyorsun. ama tabi canın yanmadan anlaman imkansız. benim babam günde 2 paket içerdi. içme dedikçe bişey olmaz derdi. 2 sene evvel birden fenalaştı kalp krizi. 1 hafta yoğun bakımda kaldı. sonra acele ile by-pass ameliyatı oldu. tam 5 tane damar tıkanmış. tamamen sigaradan dedi doktor ve ameliyattan sonra 14 gün yoğun bakımda kaldı. iyileşmesi mucize dedi doktorlar. iyileşti ama şimdi ameliyatın izleri üzerinde. koşamıyor bile. onun için bitanem canın yanmadan vazgeç bu zehirden :mymeka:

Allah'tan eşimde içmiyor hatta evimize gelenlere bile içirmiyoruz
içmek isteyen balkonakaydirigubbakcemile3
ben yıllarca pasif içici oldum malesef ailem yüzünden
onlar içinde üzülüyorum:a015:

benim eşim içmiyo bende onun yanında içmiyorumm onu bu dumana maruz bırakam..benim yapacak hiç bişeyim yokiş yerinde sabah gelirim iki üç tlf görüşmesi yapar sonrada akşama kadar boş boş oturrum..evdeyken aklıma bile gelmezdii çalışmıyorken ama bu boşlukta o kadar çok şey düşünüyorumkii sigarada araya sıkışıp gidiyo valla:1no2::1no2:...

kızlar buarada son yarım saattir benim kasıklarıma hafif ağrılar giriyor. sanırım adet olucam artık. neyse ümitlerim bidahaki aya kaldı. doktora da giderim bu ay içimde rahat eder bari.

kızlar buarada son yarım saattir benim kasıklarıma hafif ağrılar giriyor. sanırım adet olucam artık. neyse ümitlerim bidahaki aya kaldı. doktora da giderim bu ay içimde rahat eder bari.

dur daha tatlım saat 5e az kaldı bak
mutlu haberi bekliyoruzdelikafadulden

:benim son adetim 21 ocaktı ve önümüzdeki ay 13 ünde adet olacam normalde yani benim yumurta çatlama tarihimden 14 çıkarınca dün yumurta çatlamış oluyo aboooooooooooo:1shok: şimdi dün ilk defa ilişkiden sonra sol kasığıma bi ağrı girdi ve karnımın altı sertleşti gibi oldu elimi değiremedim ağrıdan ..yani şimdi acaba benim yumurtammı çatladıda öyle oldu anlamadımm..kafamçokkarıştı

dur daha tatlım saat 5e az kaldı bak
mutlu haberi bekliyoruzdelikafadulden

kaydirigubbakcemilebekle hemen ümitsizliğe kapılmaaa kaydirigubbakcemile

sağolun yavrukuşlarım ama ne bilim içimde hiç öle bir his yok. idrar testi negatif çıktı ya ümitlerim tükendi. 1,5 saat kaldı şaka maka. ya var ya hiç kendimi hamile hayal edemiyorum. heray sonucu bilerek test yapıyorum. bigün pozitif çıksa naparım bilmem kaydirigubbakcemile3 donar kalırım herhalde kaydirigubbakcemile3 yani düşünüyorum karnımın içinde minicik bi bebek bana ve eşime benzeyecek bir insan olacak :asigim: yani bunlar bana hiç olmayacak gibi geliyor yaa hayal bile edemiyorum fisfisfis

canım bende daha önce hiç dikkat etmiyodum ama geçen ay tam yumurtlama günlerinde çok ağrı hissettim.yumurta çatlıyor heralde
kocişi boş bırakma sen yanikaydirigubbakcemile3
ben bağlayamadım bana iple ama sen bağla bari:roflol:

büyük ihtimalle yumurtan çatlamıştır tatlım. bana dün doktorda adet tarihinden 21 gün say dedi. 21. gün yumurtlama günün olacaktır dedi. ben adet tarihimden 14 gün sayıyorum hep acaba onu mu yanlış yapıyoruz anlamadım. sende 21. günü kaçırma :jeyyar: bakarsın doğrudur.

tatlişkom senin umudun,hayalin var ve bebişin en kısa zamanda seninle olacak inşallah
ben napıyım bir ömür çocuk sahibi olmasak eşim hiçte istemez
bizde çocuksuz olalım nolcak diyor.hatta geçen gün ne dedi biliyo musun?keşke kısır olsaydık,çocuk olcak diye korkmazdık dedisenağlama
ben napıyım şimdi:1no2:

alla allaaa ama herkes bişe diyo biz bunun hesabını nasıl yapacaz anlamadımkiii....:sm_confused::sm_confused:..o zaman ben yanlış yoldayım şuan klava:amaaaan ne bilim yaaa böylede takılınca hiç olmayacak gibi geliyoo biz nasıl tutunmuşuz annlerimizin göbişine sankii..bu yeni nesil melekleride çok nazlı şekerimmm

erkekler öyle tatlişkom sen üzme kendini :teselli: bol bol yeni çocuğu olmuş arkadaşlarına gidin. özensin. benimki de aynıydı. dur bakalım benim ümidim var bikaç aya seninkide çocuk diye tutturacak bence :jeyyar: :jeyyar:

öyle valla şekerim. olsun sen 14 te de dene 21 de de. hatta 15,16,17,18 :roflol: nezaman olursa :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

amaaaaaaaaannnnn delirmiş senin kocişin...ben senin yerinde olsam onu ipe değil zincire vururum vallaaakaydirigubbakcemile3:roflol:

ah güzelim bu hafta arkadaşlarımız geldi birinin bebeği 40 günlük,diğerini 1 ve 3 yaşında iki tane.onlar gidince oh be dedi iyiki çocuğumuz yok
ama onlarla ne zaman biraraya gelsekçok iyi anlaşıyor çocuklarla

elsecim benımkıde ılk evlendıgımızde ıstemıyordu ama sımdı delı gıbı bebek ıstıyo degısır daha duyguları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…