Sabırsızlanıyorum ...!

nefertiti hamileyim cnm 25 haftalık
1 kızım olacak inş
darısı tüm bebiş isteyenlerin başına

allah bağışlasın canım... allah kucağına aldığın günleride göstersin...

bu arada benim rüyalarım hep olduğu gibi çıkar, bunu çok yaşadım maalesef ((

hemen öyle kötüye yorma canım yaaa. belki hamiş olacaksın miden bulanacak falan onun için hastalanmak denilebilir yani. iyi düşün bakalım umutsuz olma :1hug:

hemen öyle kötüye yorma canım yaaa. belki hamiş olacaksın miden bulanacak falan onun için hastalanmak denilebilir yani. iyi düşün bakalım umutsuz olma :1hug:

inşaallah canım benim,,,
inşaallah dediğin gibi olur...

senin 5 teki haberinide merakla bekliycem, negatifsede üzülme emi,
nasıl olsa önümüzdeki ay arkadaş olucam ben sana :)

inşaallah canım benim,,,
inşaallah dediğin gibi olur...

senin 5 teki haberinide merakla bekliycem, negatifsede üzülme emi,
nasıl olsa önümüzdeki ay arkadaş olucam ben sana :)

yok bitanem akşam yeterince üzüldüm geçti artık üzülmem. ama sen hamiş ol da ben tek olmaya razıyım valla kaydirigubbakcemile3

yok bitanem akşam yeterince üzüldüm geçti artık üzülmem. ama sen hamiş ol da ben tek olmaya razıyım valla kaydirigubbakcemile3

zaten adet olursam, ki olucam..
doktoruma gidip bi muayene olmak istiyorum, yumurtlama gününden itibaren bu ara ara kasık ağrısı ve karın ağrıları nedir diye sorucam.. varsa birşey önceden önlem almak adına, korkuyorum çünkü..

evet bitanem bende gidicem kesinlikle.

Allahım tam cuma vakti sesimiz duysun bizlere bebek nasip etsin inş :Saruboceq: hamiş arkadaşlarımıza da hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

evet bitanem bende gidicem kesinlikle.

Allahım tam cuma vakti sesimiz duysun bizlere bebek nasip etsin inş :Saruboceq: hamiş arkadaşlarımıza da hayırlı doğumlar nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım inşşş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

10 gün önce benimde sağ göğsümde bir agrı vardı.ultrasyonla bakıldı süt kanallarımda genişleme varmıs.

niyeki kuzucumm çok stres yaptınn yaa sendee bu ayy kendini çok kastın herhalde rahat ol artık tatlımm..ŞenizŞeniz

heralde kızlar stresten.bi de bikaç gündür spora başladım.tabi bu ham vücut napsın şaşırdı kendini heryerim acıyo valla:bbo:

zaten özellikle bebiş sahibi olmayı düşünen ya da olan annelerin neden sigara içtiğini anlayamıyorum
daha doğrusu insanlar neden sigara içer onu da anlamıyorum
ama malesef benim annem babamda içiyolar.kardeşimle ikimiz onları vazgeçiremedik bi türlü

oohhh ne güzell ben içerim günde 6 7 tane ama bi okadarda pişman olurum sonra ...özellikle bu aralar vicdanım sızlıyoo bebişim benimlemi diye ona böyle bi kötülük yapamam..hoş kendime niye yapıyorum onuda anlamış değilimmm...

bende canım aynen valla. anlayamıyorum yaaa alt tarafı bi duman yani. eşimde içiyor benim. sen içmediğin için anlaman imkansız canım der hep. ne bilim valla insan neden bile bile kendini zehirler mantıksız geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…