- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.561
elsecim benımkıde ılk evlendıgımızde ıstemıyordu ama sımdı delı gıbı bebek ıstıyo degısır daha duyguları.
yakında biz iştende çıkarız zatenkarı koca... işimiz gücümüz bu olduu maşallahhh:asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ah güzelim bu hafta arkadaşlarımız geldi birinin bebeği 40 günlük,diğerini 1 ve 3 yaşında iki tane.onlar gidince oh be dedi iyiki çocuğumuz yok
ama onlarla ne zaman biraraya gelsekçok iyi anlaşıyor çocuklarla
boşuna mı diyorum gazozuna ilaç mı katsam diyeÇok üzgünüm çoook
bu cuma gününde dua edin arkadaşlar bize de Allah eşime çocuk sahibi olma isteği versin olur mu?
gerçi şuan erken biliyorum ama 1-2 yıl içinde istiyorum ben ama onun hiç istememesi üzüyor beni
ben bugün bol bol dua ettim canım senin için. hep te ediyorum :Saruboceq: baksana hepimizin başına aynı şeyler gelmiş. erkekler böyle diyorum sanaaa boşuna üzüyosun kendini tatlişkommmm Şeniz
inşallah tatlım ya valla iyiki varsınız:1hug:
bazen çok doluyorum böyle kimseye de anlatamıyorum
anneme anlatsam hiç çocuk istemiyor diye ooh ondan sonra dinle biz torun istiyoruz diye
sabır Allah'ım diyorum vakti gelince ikna olur elbet,zaten o istemeden hamile kalmayı da istemem yanlışlıkla falan.kısmet artık
çok tatlısınız hepiniz yaŞeniz
defnecim insallah hamilesindir böyle cok akınt belırtı gibime geliyo ınsallah insallah.böyle hayırlı bır günün hürmetiine ınsallah hamilesindir.
ümmühancım inşallah ya dün akşam da ben negatif çıktığına inanasım gelmemişti.bugünde öyle düşünmüyorum
son 42 dakika:)
ya benim az önce karnıma yine kramp girdi koştum lavaboya. dedim tamam bu sefer adet oldum. yine o su gibi akıntı yaaa. anlamadım arkadaşlar. amma çok su varmış vücudumda kaydirigubbakcemile3
tatlım bana kendimi hatırlattın bi an..:)))))
bende hep adet oldum diye wc ye gidip duruyordum ve hep akıntım çok geliyordu, meğer hamileymişim... ve daha sonra hamile olduğumu öğrendiğim zaman da bile ha adet oldum ha olucam diye wc den çıkamamıştım, çünkü bütün adet ağrılarını yaşıyordum..
hakkında hayırlısı olsun canım.. inşaallah vardır bebiş ama yoksada üzülmek yok tamam mı? zaten sen çok güçlü bir insansın az buçuk hissettiğim kadarıyla, dedim ya öteki aya beraber bekleriz :)))))))))))))))))))))))) :1hug:
çok ilginç bişey bu yaa... ve de çok güzelll... rabbim tekrar bana ve sizlere nasip etsin hamile kalıp sağlıklı bebekler doğurmayı inşaallahhhhhhhhhhhhhh... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hakkında hayırlısını dile herzaman ümmühanncım hiçç üzülmek yok olumsuzda alsak haberi..biz yine desteğiz birbirimize sonuna kadar meleklerin teyzeleri burda bekliyorr ....allah hepimizin dualarını kabul etsin inşşşşşş...:Saruboceq::Saruboceq:...ŞenizŞeniz
di mi tatlım ya hiç tanımadığın birinin hamilelik haberini beklemek dışardan bakan bir insan için ne kadar saçma gözükebilir ama biz burda hep beraber sevinip,hep beraber heyecanlanıyoruz
evet canımmm..
çünkü biz burda duygularımızla varız...
birbirimizi tanımıyoruz ama hayatımızdaki en iyi tanıdığımız insandan bile bazen gün geliyor daha yakın oluyoruz... birimize bir şey olsa kendi başımıza gelmiş gibi üzülüyoruz yada sevinyoruzz..
iyi varsınız kızlar.. öpüyorum hepiniziii a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?