- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.501
bitanem üzülme nolur bende çoksenağlama ama allahın takdiri bitanem bu ay inşallah moral çok önemliymiş eczacı bir arkadaşım var beyninde sürekli kurma hamile kalmayı dedi ve birlikte olacağın günler hiç düşünme dedi vucut bir sıvı salgılıyormuş eğer kendini şartlarsan o sıvı gelmez dedi rahim açılmazmış o yüzden arkadaşlar düşünmeden eşlerinizle birlikte olun istediğiniz için hamile kalmak için değil bu ay öyle denicem ama :içelim: lazım sarhoş olursam düşünmem:dance:
Ümmühan........K.çekmecehadi istanbuldakiler liste yapalım nerde buluşucamızıda ayarlarız kaç kişi çıkıcaz bakalım
İSTANBULDAKİ ARKADAŞLAR
Gizem........... Üsküdar
hadi istanbuldakiler liste yapalım nerde buluşucamızıda ayarlarız kaç kişi çıkıcaz bakalım
İSTANBULDAKİ ARKADAŞLAR
Gizem........... Üsküdar
kızlarr merhaba ...
normalde 1 şubat adet günüm,oromatik hesaplayıcıdan hesapladığımda bugünü gösteriyo...bu sabah evde test yaptım 2.çizgi hemencecik çıkıverdi telaşlandım heyecanlandım hemen kan testi yaptırdım,öğleden sonra sonucu alıcam...ay çok korkuyorumm yaa ne sonuc çıkacak acaba
inş hamilesindir bitanemmmm. çizgi çıktıysa bence hamilesin. bak ben aylardır yapıyorum silik çizgi bile çıkmadı :çok üzgünüm: hassas testlerden mi aldın normal mi?
kızlarr merhaba ...
normalde 1 şubat adet günüm,oromatik hesaplayıcıdan hesapladığımda bugünü gösteriyo...bu sabah evde test yaptım 2.çizgi hemencecik çıkıverdi telaşlandım heyecanlandım hemen kan testi yaptırdım,öğleden sonra sonucu alıcam...ay çok korkuyorumm yaa ne sonuc çıkacak acaba
yok canım normal testlerden aldım
bende kelebeği merak ettim kan testi yaptırdımı diye
haberiniz var mı kızlar?
herkese günaydın.
herkese günaydın.
defne sonucun bugun kacta bellı olcak?
herkese günaydın kızlar...
rüyamda doktor gördüm, rüya tabirlerinden de ''kadınsa hastalanmaya işarettir'' yazıyor((
anlıycanız bu ay bebek felan olmucak yani(((((((((
moralim bozuldu, çünkü benim rüyalarım hep çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?