- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.781
arkadaşlar yaaa bu kan testinin yanlış çıkma ihtimali var mı yaaa :çok üzgünüm: bende durum hala aynı. hiç böyle olmamıştım şimdiye kadar :çok üzgünüm:
tatlım bi doktoruna gitsen mi acaba....
adet ağrın falan varmı canım? yani herhangi bir belirti?
canım benim doktorum yok maalesef hiç gitmedim doktora. sadece geçen gün poliklinikte kan alan doktorla konuştuk okadar :çok üzgünüm:
belirtim şöyle var ara sıra ağrı vuruyor karnıma koşuyorum sadece su. bildiğin su yani. ne oluyo anlamadım. o konuştuğum doktorda adet olduktan sonra 21. gün gel dedi. :çok üzgünüm:
allah allaaahh.. ilginç yani sadece su gelmesi...
bence o poliklinikte ki doktora gitmelisin.. adet olmadım daha ama böyle birşeyler yaşıyorum dersin, hem için rahat olur, böyle bekle bekle nereye kadar.. geç döllenme felan olmuş olabilirmi diycem ama onun hakkında da hiç bi fikrim de yok, ne diycemi şaşırdım şimdi :uhm:
eweeeeeeeeetttttttttttt
ben varımmmmmmmmmmmmmm
napiimm cnmm bendee iyiyimm bugünn süperrimmmm çoookk mutluyuuummmmmmm..:sm_cool::sm_cool: eşimin tahlilleriiinin hepsii temiz çıktı ufak tefek bişeler var ama onlar önemlii değilll......oohhh çookk şükür allahıımmmm benden dualarınızı esirgemediniz..saoll cnmm beniimm yanımda olduğun içinn.....a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey:
....ewet cnmm inşş.......şimdi gönül rahatlığıyla meleğime yoğunlaşabilirimm...o beni bekletmicek biliyorum elifcim beni annesini üzmeyecekk...gelecek inş bizim yanımıza en yakın zamandaa....:Saruboceq:çook sevindim canım gözünüz aydın
Allah bir daha yaşatmasın böyle üzücü şeyler
....ewet cnmm inşş.......şimdi gönül rahatlığıyla meleğime yoğunlaşabilirimm...o beni bekletmicek biliyorum elifcim beni annesini üzmeyecekk...gelecek inş bizim yanımıza en yakın zamandaa....:Saruboceq:
inş cnmm inş sende çok beklemeden meleğine kavuşursun tatlımm inşş...cnm ben bi 15 dk ya çıkarımm öpüyorumm seniii ....bugün çok görüşemedikk...yarına inş cnm..:kibinşallah tatlım meleğinde gelsin mutlu yuvan daha da mutlu olsun inşallah
inş cnmm inş sende çok beklemeden meleğine kavuşursun tatlımm inşş...cnm ben bi 15 dk ya çıkarımm öpüyorumm seniii ....bugün çok görüşemedikk...yarına inş cnm..:kib
ben geldimmmmmmmmmmmm :))))
cok yorgunum canim ama iyiyim ..sen nasilsin bitanem
bende yorgunum bugün
yoğun bi gündü
tipik pazartesi
evet aynen. neyse dinlen bol bol bu gece :1rolleyes: ben oyle yapcam a.s
2 kilo vermissin cok iyi gidiyorsun afferin kiz ..nasil yaptin anlat hele lazim olacak banada bu gidisle fisfisfis
sen 56 kilo muydun yanlış mı hatırlıyorum?
14-15 kilo aldığını varsaysak benim kiloma ancak erişçeksin
sen kiloyu dert etme
benim bu kiloya hamile kaldığımı düşünsene
aman aman 100 kiloyu bulurdum heralde
ah bi zayıflıyayım tuğbanın dediği kocişi bağlıcamkaydirigubbakcemile3:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?