- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.801
54 ama sanirim bu haftayin icinde 2 kilo aldim bile kafamçokkarıştı
ben cok kilo alcam gibime geliyor..yemeklerimi kismaya calisiyorum ama habire acikiyorum 30 kilo alirsam sasma :roflol:
haha 12.5 guzell..daha fazla olmasin ama doferim sırnaşık şey
yemek pisirmedim bugun ya esim bosaycak beni :roflol:
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben geldimmmmmm kimse yokmu kızlar nerdesiniz??
günayyyydınnnnnnnnn canlarrrrr nasılsınızzzzzzzzz
iyiyiz tuğbacım sen nasılsın??
İyiyiz diyorum çünkü tek değilimmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
yaaa aynen elifcimm evde olup tembellik yapmak istiyorummm....ahhh bi meleğim gelsinn bir dakika tutamaz kimse beni burda......günaydın kızlar
ben iyiyim ama eve gitmek istiyorum canım sıkılıyorkafamçokkarıştı
siz napıyosunuz?
günaydın kızlar
ben iyiyim ama eve gitmek istiyorum canım sıkılıyorkafamçokkarıştı
siz napıyosunuz?
Şeniziyiyimm tatlım bendee..ne güzel bi duygudur yaaa iyiyiz demek bilee oyyy oyyyŞenizŞeniz
yaaa aynen elifcimm evde olup tembellik yapmak istiyorummm....ahhh bi meleğim gelsinn bir dakika tutamaz kimse beni burda......
yaaa aynen elifcimm evde olup tembellik yapmak istiyorummm....ahhh bi meleğim gelsinn bir dakika tutamaz kimse beni burda......
yesin onu teyzeleriyerimseniben
bence eşini kadınlar kulübüne üye yap tatlımm..bi saat durmaz üstüne atlar valla:roflol:biz burda iyi iştaha getiriyoz insanı...meleğim bebeğim derken hayatımızın onlar yokken ne kadar boş olduğunu anlıyoruzz...............iştahlandırma beni yine.kendimi zor bastırdım
yine çocuk yapasım gelmesin:jeyyar::roflol:
tuğbacım, elifcim, sabriyecim ve bebişi :CüvCüv: hepinize günaydın canlarım Şeniz inş bugün sizin için çok güzel geçer.
sabriyecim dilini ısırda söyle bak nazar değecek heeeaman bulanmasın miden. benim teyzemin kızıda midem bulanmıyo diye ortalarda gezerken bi başladı bulantılar. 7 aylık oldu hala bulantısı var. nazar bence ben inanırım nazara sen de soranlara iyiyiym falan deme idare ediyoruz de emi tatlım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?