Sabırsızlanıyorum ...!

54 ama sanirim bu haftayin icinde 2 kilo aldim bile kafamçokkarıştı
ben cok kilo alcam gibime geliyor..yemeklerimi kismaya calisiyorum ama habire acikiyorum 30 kilo alirsam sasma :roflol:

ben kiloları sana veriyorumkaydirigubbakcemile5
2 benden gitti sana geldi,kaldı 12,5yerimseniben

haha 12.5 guzell..daha fazla olmasin ama doferim sırnaşık şey

yemek pisirmedim bugun ya esim bosaycak beni :roflol:

benimkide boşıcak vallakaydirigubbakcemile3
zaten öyle mükemmel yemekler yapmayı da beceremiyorum ki
ben ot yiyorum o et bir de
eşim türk de değil
hepten zor oluyor benim için yemek yapmak

bende senin gibi sabırsızım ama gel görki ben dayanamadım ve kan testi yaptırdım keşke yaptırmasaydım negatif çıktı çünkü daha 5 gün vardı adetim
in geçmesine ve hala adet olmadım günüm geçti şimdi hamilemiyim deilmiyim bilmiyorum.test yaptırmak istemiyorum öööölleeeee bekliyorum.rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı eylesin.

Şeniziyiyimm tatlım bendee..ne güzel bi duygudur yaaa iyiyiz demek bilee oyyy oyyyŞenizŞeniz

[/COLOR]Hemde nasıl güzel bir duygu canım darısı en yakın zamanda başına inş. güzelim.

Sütü hiç sevmiyorum ama şuan mecburen bebeğim için zorla içmeye çalışıyorum ya:1no2:
[/I][/B]

iştahlandırma beni yine.kendimi zor bastırdım
yine çocuk yapasım gelmesin:jeyyar::roflol:
bence eşini kadınlar kulübüne üye yap tatlımm..bi saat durmaz üstüne atlar valla:roflol:biz burda iyi iştaha getiriyoz insanı...meleğim bebeğim derken hayatımızın onlar yokken ne kadar boş olduğunu anlıyoruzz...............

tuğbacım, elifcim, sabriyecim ve bebişi :CüvCüv: hepinize günaydın canlarım Şeniz inş bugün sizin için çok güzel geçer.

sabriyecim dilini ısırda söyle bak nazar değecek heee aman bulanmasın miden. benim teyzemin kızıda midem bulanmıyo diye ortalarda gezerken bi başladı bulantılar. 7 aylık oldu hala bulantısı var. nazar bence ben inanırım nazara sen de soranlara iyiyiym falan deme idare ediyoruz de emi tatlım Şeniz

Günaydın ümmühancım canım benim.Teşekkür ederiz iyi dileklerin için inş. senin hergünün güzel geçerr..

Dilimi ısırdım şimdi tatlım aman inş. bulanmaz tabidee.Ne bilim niye bulanmıyo diye de merak ediyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…