- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.821
Elif benimle birlikte hamile olanların hepsinin mideleri bulanıyooo,
Benim bulanmıyo neden acaba
bence eşini kadınlar kulübüne üye yap tatlımm..bi saat durmaz üstüne atlar valla:roflol:biz burda iyi iştaha getiriyoz insanı...meleğim bebeğim derken hayatımızın onlar yokken ne kadar boş olduğunu anlıyoruzz...............
tuğbacım, elifcim, sabriyecim ve bebişi :CüvCüv: hepinize günaydın canlarım Şeniz inş bugün sizin için çok güzel geçer.
sabriyecim dilini ısırda söyle bak nazar değecek heeeaman bulanmasın miden. benim teyzemin kızıda midem bulanmıyo diye ortalarda gezerken bi başladı bulantılar. 7 aylık oldu hala bulantısı var. nazar bence ben inanırım nazara sen de soranlara iyiyiym falan deme idare ediyoruz de emi tatlım Şeniz
bulanmasın tatlım ne kadar güzel işte.
benim 2 gündür senin yerine de bulanıyor:)
Hihhhh yoksa kilo vermek için mi yediğini çıkarıyomusun??
bulanmasın tatlım ne kadar güzel işte.
benim 2 gündür senin yerine de bulanıyor:)
Hihhhh yoksa kilo vermek için mi yediğini çıkarıyomusun??
yok canım kilo vermek için mantıksız şeyler yapmam merak etme
ben aç kalmadan,spor yaparak zayıflıcam inşallah
gıda mühendisliğini boşuna mı bitirdik di miyerimseniben
beslenme önemli:lepi:
sabriyecim sen niye ticker oluşturmadın bebişin kaç haftalık görsün herkes
Aman iyi canım..Valla öyle saçma sapan şeyler yapıp da zayıflamak isteyenlere çok kızıyorum..
Gıda mühendisliği hee vay bee süper valla..
kızlar bugün adet oldum..
Günaydın ümmühancım canım benim.Teşekkür ederiz iyi dileklerin için inş. senin hergünün güzel geçerr..
Dilimi ısırdım şimdi tatlım aman inş. bulanmaz tabidee.Ne bilim niye bulanmıyo diye de merak ediyorum valla.
günaydın şekercim nasılsın?
sabriyecim sen niye ticker oluşturmadın bebişin kaç haftalık görsün herkes
bende zayıflasam azıcık iyi olacak yaaa. hamile kalınca daha da alırım. fil gibi olurum esmen :bbo:
Aaaaa çok üzüldüm canım ama olsun hiç moralini bozma stres yapma tamammı?
Bide adetin bittikten sonra söylemesi ayıp ama gün aşırı birlikte olun ama bebeği aklına getirme birbirinizi orgazm ederek birlikte olun.
Biz öyle yaptık ve hamile kaldım gerçi allahın işine karışılmaz ama sen yinede tedbirini al elinden geleni yap ve bol bol allaha dua et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim adet olmama on gün kaldı vee bu ay hiç umudum yok...şu bir haftadır ben hayata tutunamadımm meleğim bana nasıl tutunsun...:dilcikar::çok üzgünüm:Aaaaa çok üzüldüm canım ama olsun hiç moralini bozma stres yapma tamammı?
Bide adetin bittikten sonra söylemesi ayıp ama gün aşırı birlikte olun ama bebeği aklına getirme birbirinizi orgazm ederek birlikte olun.
Biz öyle yaptık ve hamile kaldım gerçi allahın işine karışılmaz ama sen yinede tedbirini al elinden geleni yap ve bol bol allaha dua et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sakın üzülme bitanem :1hug: buay beraberiz kaydirigubbakcemile5 bende sabah adet oldum sonunda okadar sevindim ki anlatamam. aynı güne denk geldik Halecim bak ne güzel beraberiz bu ay destek olucaz birbirimize canım benim Şeniz
günaydın ümmühancımm nasılsınnn
benim adet olmama on gün kaldı vee bu ay hiç umudum yok...şu bir haftadır ben hayata tutunamadımm meleğim bana nasıl tutunsun...:dilcikar::çok üzgünüm:
o zaman hamile haberlerinizi de birlikte alcaz inşallah
halecimm hiç üzülme beraberizz bu ayy.....
Aaaaa çok üzüldüm canım ama olsun hiç moralini bozma stres yapma tamammı?
canım hayırlısı olsun ya üzme kendini
önümüzdeki ay inşallah:Saruboceq:
sakın üzülme bitanem :1hug: buay beraberiz kaydirigubbakcemile5 bende sabah adet oldum sonunda okadar sevindim ki anlatamam. aynı güne denk geldik Halecim bak ne güzel beraberiz bu ay destek olucaz birbirimize canım benim Şeniz
halecimm hiç üzülme beraberizz bu ayy.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?