Sabırsızlanıyorum ...!

Elif benimle birlikte hamile olanların hepsinin mideleri bulanıyooo,

Benim bulanmıyo neden acaba

bulanmasın tatlım ne kadar güzel işte.
benim 2 gündür senin yerine de bulanıyor:)

valla canım sen beni iştaha getire getire adamın üzerine atlatçan:roflol:

günaydın şekercim nasılsın?

kızlar bugün adet oldum..

Aaaaa çok üzüldüm canım ama olsun hiç moralini bozma stres yapma tamammı?

Bide adetin bittikten sonra söylemesi ayıp ama gün aşırı birlikte olun ama bebeği aklına getirme birbirinizi orgazm ederek birlikte olun.
Biz öyle yaptık ve hamile kaldım gerçi allahın işine karışılmaz ama sen yinede tedbirini al elinden geleni yap ve bol bol allaha dua et..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben internette araştırmıştım. herkesin bulantısı olmazmış. benim eltim 9 ay boyunca 1 gün bile bulantı yaşamamış. ne bir sancı ne bir kramp. herkes bir değil yani. kafana takma tamam mı :1hug:

günaydın şekercim nasılsın?

iyidir kuşum sen nasılsınnn?

sabriyecim sen niye ticker oluşturmadın bebişin kaç haftalık görsün herkes

evet yaaa sabriye yapsana sende. ben çok hevesleniyorum hamile olduğumu öğrendiğim an yapıcam inş kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
ayrıntı da vermişin :roflol:

benim adet olmama on gün kaldı vee bu ay hiç umudum yok...şu bir haftadır ben hayata tutunamadımm meleğim bana nasıl tutunsun...:dilcikar::çok üzgünüm:

kızlar bugün adet oldum..

sakın üzülme bitanem :1hug: buay beraberiz kaydirigubbakcemile5 bende sabah adet oldum sonunda okadar sevindim ki anlatamam. aynı güne denk geldik Halecim bak ne güzel beraberiz bu ay destek olucaz birbirimize canım benim Şeniz

o zaman hamile haberlerinizi de birlikte alcaz inşallah

günaydın ümmühancımm nasılsınnn

İyiyim bitanemmmmm sen nasılsın?

benim adet olmama on gün kaldı vee bu ay hiç umudum yok...şu bir haftadır ben hayata tutunamadımm meleğim bana nasıl tutunsun...:dilcikar::çok üzgünüm:

dur bakalım üzülme hemen. önce sonuç belli olsun. hem eşinin tahlilleri de güzel çıkmış. hadi bakalım şimdi üzülme zamanı değil. toparlan ve bebiş çalışmalarına yoğunlaş kaydirigubbakcemile3

o zaman hamile haberlerinizi de birlikte alcaz inşallah

inşallah elifim :Saruboceq:

halecimm hiç üzülme beraberizz bu ayy.....

evet canlarım hep beraberiz. hep destek tam destek kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

saol canım.. ama içimde bilmediğim bir durgunluk var nedense... mirmirmirmir
çok üzülüp üzülmediğimi bile bilmiyorum.. hiç ağrısız adet oldum, çok sancılı geçerdi hep ama bu ay bi rahatlık söz konusu... allah hayırlısını versin...

canım hayırlısı olsun ya üzme kendini
önümüzdeki ay inşallah:Saruboceq:

inşallah tatlım çok saolasın.. :1hug:

evet tatlım,, önümüzdeki ay beraberiz ve sat tarihlerimizde aynı olacak :) heyecanlı bir bekleyiş olacak deseneee... kaydirigubbakcemile5

halecimm hiç üzülme beraberizz bu ayy.....

evet canım... umarımki önümüzdeki ay hepberaber seviniriz.... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…