Sabırsızlanıyorum ...!

bende o iliskiden sonra dus yapmazdim..mecburen oyle yatir uyurdum sende dene bi ummuhancim faydali olabilir

Aynen bende senin gibi yaptım ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koydum ve uyudum sabah kalktığım gibi duşumu alıyodum çok iğrenç oluyo ama bebiş için herşey yapılır valla.

sabriye bebiş iyi inşallah mide bulantısı2-3 aylık arası oluyor arkadaşımda öyle oldu ablamda da 4 ayolunca geçiyor sen yine de dilini ıaır emi maşallah sana diyelim nazarımız deymesin

Canım merhaba hoşgeldin.

Bende iyiyim bebişde iyi çok şükür.
Bende öyle duymuştum 2-3 aylıkken müde bulantısı başlar diye ama.

Leylanın bulantısı başlamış ee benim bazı arkadaşlarımında mide bulantıları başladı..
Bende niye yok diye düşünüyodum amannnnn olmazda inş..
Valla kız dilimi ısırayım dur nazar değmesin de.

Aynen bende senin gibi yaptım ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koydum ve uyudum sabah kalktığım gibi duşumu alıyodum çok iğrenç oluyo ama bebiş için herşey yapılır valla.

evet bebis icin deger :)

bana da cok tuaf geliyordu oyle yatip uyumak ..
wc kalkardim..esim nereye derdi sırnaşık şey wc derdim..gitmee derdi..az yat yoksa olmaz ki derdi :roflol: kocisim ne cok anliyor bu isleri hee :teytey:

benim 29 ocaktı ama bugün adet oldum canım. inş bu ay bebişlerimize kavuşuruz. valla benim eşim çok fındık yer ama bebiş konusunda etkisi yok sanırım kaydirigubbakcemile3

he valla benim bulantilar basladi klava: ama deger hersey bebisim icin :asigim:

wc kalkardim..esim nereye derdi sırnaşık şey wc derdim..gitmee derdi..az yat yoksa olmaz ki derdi :roflol: kocisim ne cok anliyor bu isleri hee :teytey:

Ayyy benim kocamda öyle diyodu valla.Gerekirse hareket bile ettirmiyodu bide üzerimi falan giydiriyodu valla ya

Ben wc ye kalktığm zaman çocuklar duruyomu diyodu yoksa wc deler mi diyodu..:roflol::roflol:

şimdi sıkı duruunnn benim bi tanıdığıımınn çocuğu olmuyoo vee ölee işe gidiyor düşünebiliyormusunuz..kafamçokkarıştı.iğrençç yaaa..kafamçokkarıştı.duyduğumdada iğrenç gelmişti ama vardır bir sebebi yıkanmamasının demiştim..o zaman bu konuda uzman değildik tabii ve daha hala öle gidiyor işe ..daha uygun bi ortam olmadı uyaracam onuu...sonuçta wc ye gittiğin an oda gidiyo yanii....sperm ömrü o kadar uzun değilmiş...bu spermin cırkını çıkartıyo içindee:roflol::roflol::roflol:

benim 29 ocaktı ama bugün adet oldum canım. inş bu ay bebişlerimize kavuşuruz. valla benim eşim çok fındık yer ama bebiş konusunda etkisi yok sanırım kaydirigubbakcemile3

Offf bizimkisi de öyle hergece fındık kuru üzüm antepfıstığı yer valla..

Seninkide yesin kısss sonra sonra etkisini gösteriyoyerimseniben

Ayyy benim kocamda öyle diyodu valla.Gerekirse hareket bile ettirmiyodu bide üzerimi falan giydiriyodu valla ya

Ben wc ye kalktığm zaman çocuklar duruyomu diyodu yoksa wc deler mi diyodu..:roflol::roflol:

haha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ne iyi eslerimiz var ya :asigim:

Oooo okadar değil yani.Çok günah evden dışarı adım attığın zaman çok günah oluyomuş.

48 saatmiş spermin ömrüCADIARZU

ben yarin doktoruma gidecem canim..artik hersey yarin belli olur..senin az kalmis ay cokk heycanli :)

Ben keseyi gördüm de kalp atışlarını duymadım ben nasıl heyecanlıyım bir bilsen..

Sende yarın görürsün ozaman ilk ultrason resminide al..Ben ilk gittiğimde kalbim ağzımda atmıştı valla çok heyecanlanmıştım..

Bakalım kaç haftalık çıkacak tam net söyler yarın doktorun

Valla leyla ya..Allahıma binlerce şükürler olsun çok iyi niyetli bi kocam var.

Çocuğumun fiziği bana huyu suyu babasına benzesin inş. Ben birazcık inatçıyımdır da hehe

evet sukurler olsun kocislerimiz cok iyi..
bende de var o inat Oglak burcu :lepi: inatlarin en inati lülülülülülü
bana cekmesin bebis esim kafayi yer artik :roflol: benim inatima bile zor dayaniyor sırnaşık şey

tamamdır şekerler bende 14. ve 21. gün bu taktiği uygulamaya çalışacağım bakalım. umarım işe yarar :Saruboceq:

yok artık yaaaaa okadarı da iğrenç hem de çok günah yaaaa klava:

Offf bizimkisi de öyle hergece fındık kuru üzüm antepfıstığı yer valla..

Seninkide yesin kısss sonra sonra etkisini gösteriyoyerimseniben

deme kısssss dur ben akşama eve giderken kuruyemişçiye bi uğrayayım kaydirigubbakcemile3

ben yurtdisindayim. burda o kadar kolay degil ultrasound felan 3-4 hafta sonra gun geliyor maalesf :bbo:
yani yarin gidecem doktoruma 4 hafta sonra ancak ultrsound icin gun gelecek :çok üzgünüm:

keske gecen hafta gideydim doktoruma diyorum ama cok da erken gitmek istemedim napalim bekliycez artik :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…