- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.881
İyiyim bende canım.Aman iyi iyi dinsin bulantıların benim daha yok bulantılarım çok şükür inş. olmaz da ya..
Benimde çıktı biraz ya dün gece eşim bile dedi aaaa göbeğin çıkmaya başlamış dedi jean giyiyorum ama düğmesini kapatamıyorum valla..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Anlamazlar ya biraz kilo almışsın zannederler boşver takma okadar...[
benim arkadasim 3 aylik daha gobis yokklava: bizim hemen ciki verdi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Benim normalde hiç göbeğim yoktu dümdüzdü valla artık hissediliyo yani.
Bazılarının göbeklerinin içi geniş oluyomuş delikafadulden
hoşgeldiinn şekerrrrrrrrŞenizümmühancım tuğbacım, elifcim, sabriyecim leylacım ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara
bende o iliskiden sonra dus yapmazdim..mecburen oyle yatir uyurdum sende dene bi ummuhancim faydali olabilir
sabriye bebiş iyi inşallah mide bulantısı2-3 aylık arası oluyor arkadaşımda öyle oldu ablamda da 4 ayolunca geçiyor sen yine de dilini ıaır emi maşallah sana diyelim nazarımız deymesin
Aynen bende senin gibi yaptım ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koydum ve uyudum sabah kalktığım gibi duşumu alıyodum çok iğrenç oluyo ama bebiş için herşey yapılır valla.
canım ilişki erken saatte olur sonra yatmaya yakın banyo yap ilişkiden sonra en az yarım saat yataktan kalkma inşallah tutar sen 29 ocakta oldun ben 27 ocakta oldum bakalım bu ay dr denentiminde hayırlısı artık gün aşırı yapın yumurtlama döneminde hergün arada eşinize havuç fındık verin güç lazım malum
Canım merhaba hoşgeldin.
Bende iyiyim bebişde iyi çok şükür.
Bende öyle duymuştum 2-3 aylıkken müde bulantısı başlar diye ama.
Leylanın bulantısı başlamış ee benim bazı arkadaşlarımında mide bulantıları başladı..
Bende niye yok diye düşünüyodum amannnnn olmazda inş..
Valla kız dilimi ısırayım dur nazar değmesin de.
evet bebis icin deger :)
bana da cok tuaf geliyordu oyle yatip uyumak ..
wc kalkardim..esim nereye derdi sırnaşık şey wc derdim..gitmee derdi..az yat yoksa olmaz ki derdi :roflol: kocisim ne cok anliyor bu isleri hee :teytey:
benim 29 ocaktı ama bugün adet oldum canım. inş bu ay bebişlerimize kavuşuruz. valla benim eşim çok fındık yer ama bebiş konusunda etkisi yok sanırım kaydirigubbakcemile3
Ayyy benim kocamda öyle diyodu valla.Gerekirse hareket bile ettirmiyodu bide üzerimi falan giydiriyodu valla ya
Ben wc ye kalktığm zaman çocuklar duruyomu diyodu yoksa wc deler mi diyodu..:roflol::roflol:
he valla benim bulantilar basladiklava: ama deger hersey bebisim icin :asigim:[/QUOT
Keseyi görmeye ne zaman gideceksin canım benim 2.randevum 10 şubat
şimdi sıkı duruunnn benim bi tanıdığıımınn çocuğu olmuyoo vee ölee işe gidiyor düşünebiliyormusunuz..kafamçokkarıştı.iğrençç yaaa..kafamçokkarıştı.duyduğumdada iğrenç gelmişti ama vardır bir sebebi yıkanmamasının demiştim..o zaman bu konuda uzman değildik tabii ve daha hala öle gidiyor işe ..daha uygun bi ortam olmadı uyaracam onuu...sonuçta wc ye gittiğin an oda gidiyo yanii....sperm ömrü o kadar uzun değilmiş...bu spermin cırkını çıkartıyo içindee:roflol::roflol::roflol:
haha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ne iyi eslerimiz var ya :asigim:
ben yarin doktoruma gidecem canim..artik hersey yarin belli olur..senin az kalmis ay cokk heycanli :)
Valla leyla ya..Allahıma binlerce şükürler olsun çok iyi niyetli bi kocam var.
Çocuğumun fiziği bana huyu suyu babasına benzesin inş. Ben birazcık inatçıyımdır da hehe
Aynen bende senin gibi yaptım ilişkiden sonra kalçamın altına yastık koydum ve uyudum sabah kalktığım gibi duşumu alıyodum çok iğrenç oluyo ama bebiş için herşey yapılır valla.
evet bebis icin deger :)
bana da cok tuaf geliyordu oyle yatip uyumak ..
wc kalkardim..esim nereye derdi sırnaşık şey wc derdim..gitmee derdi..az yat yoksa olmaz ki derdi :roflol: kocisim ne cok anliyor bu isleri hee :teytey:
şimdi sıkı duruunnn benim bi tanıdığıımınn çocuğu olmuyoo vee ölee işe gidiyor düşünebiliyormusunuz..kafamçokkarıştı.iğrençç yaaa..kafamçokkarıştı.duyduğumdada iğrenç gelmişti ama vardır bir sebebi yıkanmamasının demiştim..o zaman bu konuda uzman değildik tabii ve daha hala öle gidiyor işe ..daha uygun bi ortam olmadı uyaracam onuu...sonuçta wc ye gittiğin an oda gidiyo yanii....sperm ömrü o kadar uzun değilmiş...bu spermin cırkını çıkartıyo içindee:roflol::roflol::roflol:
Offf bizimkisi de öyle hergece fındık kuru üzüm antepfıstığı yer valla..
Seninkide yesin kısss sonra sonra etkisini gösteriyoyerimseniben
Ben keseyi gördüm de kalp atışlarını duymadım ben nasıl heyecanlıyım bir bilsen..
Sende yarın görürsün ozaman ilk ultrason resminide al..Ben ilk gittiğimde kalbim ağzımda atmıştı valla çok heyecanlanmıştım..
Bakalım kaç haftalık çıkacak tam net söyler yarın doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?