Sabırsızlanıyorum ...!

evet sukurler olsun kocislerimiz cok iyi..
bende de var o inat Oglak burcu :lepi: inatlarin en inati lülülülülülü
bana cekmesin bebis esim kafayi yer artik :roflol: benim inatima bile zor dayaniyor sırnaşık şey

Bende oğlak burcuyum kocişim koç...

Aynen banada çekmesin..Eşim diyo annesine çekerse yandık valla iki nazlıyla uğraşmak zor olur...

Hatta kızım olursa ikinci ismi naz olacakmış.

yok canim saglam giyinip oyle ciktim :1rolleyes: ay dusunmen bile yeter ..aile gibi olmussuz biz burda..hepinizi cok seviyorum :asigim::asigim:

Evet canım aile gibi olduk valla bende sizleri çok seviyorumŞeniz:1hug::1hug:

Eşinle çok güzel görünüyosunuz çok yakışmışsınız allahım bir ömür boyu beraber mutlu çoluk çocuk yaşamanızı nasip eder inş.

ay insallah canim benim ayni dileklerim sana ve burdaki tum arkadaslara gecerli :asigim:

Günaydın kızlar görüşmeyeli nasılsınız?a.s. Benim hamilelik biraz sorunlu mu geçecek bilmiyorumfisfisfis.7. haftanın sonuna yaklaştım hala karnım ağrıyor sürekli tiksinme, mide bulantısı, mide ağrısı halsizlik bayağı zorlanıyorum. Sizde de var mı hala bu durumlar. Daha doktora gidemedim salı gününe randevu verdi doktor. Ne dersin bu durum normal mi sizce.

günaydınn canlarıımmmmmmm...............nasılsınn burkemmm hamileliğinin sorunlu geçmesine üzüldümm cnnmm umarımm gelecek aylarda bu problemleri yaşamazsınn..çoğunluklaa 3 ay zorlu geçiyo derlerr...en yakın zamanda sonlanır inşş bu şikayetlerinn...bu belirtilerin hepsi hamile olanlarda yaşanan belirtiler o yüzden endişelenmene gerk yok tatlımmm ......ŞenizŞeniz

Saol canım. İnşallah dediğin gibidir. Ve kısa sürede atlatırım bu durumları.

günaydın canım. ben okumuştum 10. haftaya kadar normalmiş diye. biraz sık dişini tatlım. bebişinle yaşayacağın güzel günleri düşün :CüvCüv: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…