- 5 Şubat 2008
- 2.991
- 4
- 116
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.861
Allah hakkında hayırlısını versin canım benim en yakın zamanda hamiş haberini alıcaz inş. sen hiç üzülme sabriye demişti dersinnnn:CüvCüv::CüvCüv:
]
inşaallah canım benim.. iyi dileklerin için saolasın...
allah bebeğini kucağına aldığın günleri göstersin inşaallah.. :1hug:
İyiyim Leylacım valla bugün adet oldum sonunda şimdide çalışmalara başlamak için gün sayıyorum kaydirigubbakcemile3 sen ve bebişinde iyisiniz dimiii :CüvCüv:
Günaydınnnnnn leylacım canım nasılsın bakim bebiş nasıl?
Bulantıların devam ediyomu?
Göbişin çıkmaya başladımı senin?
Aman iyi çok sevindim canım adetin bitsin hemen başla çalışmalara ama hiç ara vermeden heeeekaydirigubbakcemile
bol bol calisin sırnaşık şey bizde iyiyiz canim benim..sizin guzel haberlerinizi sabirsizlikla bekliyoruz :)
iyiyim canim benim sen nasilsin
bulantilar dindi ama ara sira oluyor yinede
gobisim cikti bile ne diyon kiz kaydirigubbakcemile3 bende bunun derdindeyim haftaya kuzenim sozleniyor tabi bizde gidecez herkes anlar diyorum kendime :bbo: ve daha cok erken oldugu icin kimsenin anlamasini bilmesini istemem fisfisfis bilmem ki ufff
senin gobis ciktimi kiz ?
evet canım hemen çalışmalara başlıycaz. eşimde senin eşin gibi bu ay sen karışma olmayacak böyle hergün çalışıcaz dedi kaydirigubbakcemile3
inşallah en kısa sürede bizde güzel haberlerimizi sizinle paylaşacağız canım :Saruboceq:
Başlayın tabi yaaa..Valla sana bişi söylim mi en kötüsüde hergece duş almak:jeyyar:
evet canım hemen çalışmalara başlıycaz. eşimde senin eşin gibi bu ay sen karışma olmayacak böyle hergün çalışıcaz dedi kaydirigubbakcemile3
inşallah en kısa sürede bizde güzel haberlerimizi sizinle paylaşacağız canım :Saruboceq:
İyiyim bende canım.Aman iyi iyi dinsin bulantıların benim daha yok bulantılarım çok şükür inş. olmaz da ya..
Benimde çıktı biraz ya dün gece eşim bile dedi aaaa göbeğin çıkmaya başlamış dedi jean giyiyorum ama düğmesini kapatamıyorum valla..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Anlamazlar ya biraz kilo almışsın zannederler boşver takma okadar...[
benim arkadasim 3 aylik daha gobis yokklava: bizim hemen ciki verdi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende o iliskiden sonra dus yapmazdim..mecburen oyle yatir uyurdum sende dene bi ummuhancim faydali olabilir
ben hayatta uyuyamam maalesef :çok üzgünüm: içim rahat etmez öyle :çok üzgünüm: yine de bi denemeye çalışırım tatlım. belki de onu yanlış yapıyoruzdur kaydirigubbakcemile3
evet cok rahatsiz edici durum biliyorum..bende zor yaptim..:bbo:
direk gozlerini kapa hic dusunmeden uyumaya calis.sabah kalktiginda da dusunu yap. kaydirigubbakcemile5
ümmühancım tuğbacım, elifcim, sabriyecim leylacım ve adını yazamadığım tüm arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?