- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.841
napiimm cnmm bendee iyiyimm bugünn süperrimmmm çoookk mutluyuuummmmmmm..:sm_cool::sm_cool: eşimin tahlilleriiinin hepsii temiz çıktı ufak tefek bişeler var ama onlar önemlii değilll......oohhh çookk şükür allahıımmmm benden dualarınızı esirgemediniz..saoll cnmm beniimm yanımda olduğun içinn.....a.s.a.s.:teytey::teytey::teytey:
kızlar bugün adet oldum..
hanimlarrrrrrrrr hu hu gunaydinnn :lepi: hepinize kucak dolusu sevgilerr :asigim:
çokkk sağollll aytüll desteğin için teşekkürler tatlımmm....ŞenizŞenizŞenizAllahıma binlerce şükürler olsun.nasıl sevindım anlatamam tubacım.
canim moralini yuksek tut gelen ay olur insallah :teselli:
günaydıınnnnn bitanem nasılsınnnnhanimlarrrrrrrrr hu hu gunaydinnn :lepi: hepinize kucak dolusu sevgilerr :asigim:
günaydıınnnnn bitanem nasılsınnnn
evet tatlım,, önümüzdeki ay beraberiz ve sat tarihlerimizde aynı olacak :) heyecanlı bir bekleyiş olacak deseneee... kaydirigubbakcemile5
hanimlarrrrrrrrr hu hu gunaydinnn :lepi: hepinize kucak dolusu sevgilerr :asigim:
sağoll cnm benimmmm çok şükür iyiyiz artıkkk.......meleğin nasılll tatlımmm üzüyormu annesini....:ecrin_bebek:iyiyim canim benim senin guzel haberlerini aldim daha da iyi oldum..inan cok sevindim
sağoll cnm benimmmm çok şükür iyiyiz artıkkk.......meleğin nasılll tatlımmm üzüyormu annesini....:ecrin_bebek:
ooohh çok iyi inş hep böyle devam eder canımmm......Hep iyi olursunuz ins canim benim
iyiyiz canim..melegim tam bir melek uzmuyor hic beni :)
ins sende guzel haberler verirsin bize bu ay canim :Saruboceq:
günaydın canım nasılsın
resmin çok şeker çıkmış
bikaç ay sonraki hallerinizi de merak ediyorum:CüvCüv:
benim adet olmama on gün kaldı vee bu ay hiç umudum yok...şu bir haftadır ben hayata tutunamadımm meleğim bana nasıl tutunsun...:dilcikar::çok üzgünüm:
sakın üzülme bitanem :1hug: buay beraberiz kaydirigubbakcemile5 bende sabah adet oldum sonunda okadar sevindim ki anlatamam. aynı güne denk geldik Halecim bak ne güzel beraberiz bu ay destek olucaz birbirimize canım benim Şeniz
saol canım.. ama içimde bilmediğim bir durgunluk var nedense... mirmirmirmir
çok üzülüp üzülmediğimi bile bilmiyorum.. hiç ağrısız adet oldum, çok sancılı geçerdi hep ama bu ay bi rahatlık söz konusu... allah hayırlısını versin...
Ummuhancim nasilsin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?