- 24 Haziran 2008
- 4.327
- 66
- 358
- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.941
ümmühancımm üzme kendinii boşverrr sen üzüldükçe onlar daha çok üstüne gelirr..takmadığını göster onlara tel açma mail atma arayıp sormaa sonuçta işe giderkende servisin varmış servise biner gidersinn binme onların arabasına:dilcikar::dilcikar:....kendilerine muhtaç gibi görüyorlar seni herhaldee...ama sen tekte gidebilirsinn ...eşine gelincee erkek milleti haklısın demez tatlımm...çünkü biz kadın milleti bize haklısın dediğinde daha çok konuşuruzz...bizi susturmanın yolunu iyi biliyorlarrklava:.....Şeniz üzme tamammı canını yazıkk sana kıyamammm bennn..a.s.
cok haklısın canım benimkide hiç haklısın demez olay bittikten cok sonra haklıydın der iş işten gecer.
sürekliliği olmadığı sürece yormaz senii cnmm inş devam etmezde rahat bi hamilelik geçirirsinnKızlar günaydınnnn nasılsınız?
Dün çok büyük konuşmuşum heralde dün gece mide bulantılarım başladı-tatlicadiarzu-
Gece doğru düzgün uykumu alamayınca bu sabah uyumuşum yeni kalktım daha off kızlar çok kötü bişeymiş yaa:jeyyar:
Kızlar günaydınnnn nasılsınız?
Dün çok büyük konuşmuşum heralde dün gece mide bulantılarım başladı-tatlicadiarzu-
Gece doğru düzgün uykumu alamayınca bu sabah uyumuşum yeni kalktım daha off kızlar çok kötü bişeymiş yaa:jeyyar:
bak ben sana dedim tatlım nazar değdi :çok üzgünüm:
anne olmak kolay değil canım bi kaç hafta sabret geçecek inş :Saruboceq: :1hug:
resmim cıktımı profilimde kızlar.
günaydın canım.insallah en kolay sekılde atlatırsın canım.
sürekliliği olmadığı sürece yormaz senii cnmm inş devam etmezde rahat bi hamilelik geçirirsinn
ahhh cannıııımmm.... :teselli:
bilirim o mide bulantılarını.... çok kötü oluyo gerçekten.. yaşayan biliyo..
ben makarnayla çorba içebildim sadece... mutfağa hiç giremiyordum bile.. ellerimi yıkadığım sabuna bile iğreniyordum...
geçer canım merak etme,, bol bol leblebi ve çizi bisküvi ye.. tuzlu krakerler çok iyi geliyor..
aç kalmadan hep bişeyler atıştır. ozaman daha iyi atlatırsın...
ah keşke bu mide bulantılarını tekrar yaşasaydımda bebeğim içimde olsaydı... :çok üzgünüm:
resmim cıktımı profilimde kızlar.
ah canım yaaa...
üzme kendini.. bu sorunlar bitmezzzz...
kendine yaparsın bak..
anladığım kadarıyla aynı yerde oturuyosunuz.. yani samimisiniz..
valla canım sende onun davrandığı gibi davranacaksın başka çare yok,, niye kendini üzüyomuşsun bakalım bu kadarklava: unutma biz stresten uzak durucaz.. hiç birşeyin kendimizi üzmesine izin vermiycez.. hele ki bu ayyyy... :1hug:
herzamanki uyuzlukları tatlım yaaa. yani okadar kıskanıyo okadar çekemiyoki beni 5 senedir mahvetti beni. umursamıyorum o suratını çevirdikçe yüzüne gülüp üstüne düşüyorum yine aynı senağlama artık başa çıkamıyorum valla yaaa. eşimde umursama diyor ama limitim doldu yani senağlama
sabah onlararabalarıyla gidiyor işe. benim servisi beklediğim yer 20 dk yürüme mesafesi var. bende dedim beni de bırakın tamam dediler. 2aydır falan onlar bırakıyor. dün sabah çıktıkları saatten 20 dk önce aradı biz gidiyoruz dedi. bende yeni uyanım siz gidin dedim. busabah bekledim bekledim yok kimse aradım biz çoktan çıktık dedi. bende tamam canım ben beklemeyeyim ozaman hemen koşayım servisi yakalayayım dedim. bana diyor ki ''sen bizimle gelirsen ben ararım sabah çıkarken seni''klava: bende gerek yok dedim suratına kapattım. yahu ben iki aydır kimle gidiyorumki. serviside kaçırdım tabi ki 15 dk onları bekleyince. eşime geldim anlattım o da sadece boşver dedi. ona da kızdım yahu haklısın de bari yaaa senağlama
şimdi bu ufak bişey gibi gelebilir sana ama valla üst üste geldi artık yaa. ararsın canı istemezse telefonunu açmaz. mail atarsın cevap vermez. işi olunca bulur seni. bana geçen hafta diyor çocuğa kayınvalidem bakıyor ya sen daha çocuk yapma. 2010 a kadar bekle. benimki okula başlasın. anaokuluna veremem diyor. bende olur canım dedim yaaa var ya anlatsam sayfalar yetmez. kafanı da şişirmeyeyim senin senağlama
Ayyy canım çok sağol ama gözüm hiçbişey görmek istemiyo inan.Bişey yersem sanki daha çok mide bulantısı yaşayacakmışım gibi geliyoo.
Ama sende üzülme lütfen tatlım bak benide üzdün..Yüce rabbim inş. tekrar hamilelik nasip ederde sağlıklı sağ salim bebeğine en yakın zamanda kavuşursunŞeniz
Oyyy benim ümmühanımı kimler üzmüş böyle yaa..
Sen çok fazla eltinle içli dışlı olmamaya çalış canım hem senin ona ihtiyacın yokki niye tenezzül ediyosun ben senin yerinde olsam onların arabasıyla hayatta gitmem bundan sonra.Servisinde varmış hiç muhtaç etme kendini boşver güzelim.
Eşlere gelince arada köprü olmak zorundalar eğer sana evet canım haklısın o böyle o şöyle derse seni onlara karşı daha çok soğutacak belki oda böyle olmanızı istemiyordur ne bilim.
Her aile olur böyle promlemler kimisi eltisinden çeker kimisi kayınvalidesi kayınpederi yada görümcesinden.Sen eşine bak onunla aranızın bozulmasına izin verme eşinle mutlu ol yeter boşverrrrrrrrr canım..
Kıyamam sana ben hiç üzülmeye değmez böyle saygısız insanlar için.:teselli:
inşallah bitanemmmm :Saruboceq:defhne beraber:CüvCüv: kalırız belki allahım noluuuur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayır canım sakın üzülme...
benimki öyle bir duygu gelgiti.. :)
ama bak aç kalma... aç olunca daha çok mide bulantıların fazlalaşır..
bide sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker ye.. öyle kalk..
bunların hepsi testten geçmiştirrr:)))
ama tabi sadece biraz hafifletiyor.. olduğu gibi geçmiyor maalesef
sağol bitanem melek arkadaşımmm benimmmm Şeniz :1hug:
zaten artık hayatta gitmem onlarla. boyumun ölçüsünü almış oldum. bundan sonra yok yani. bittiler artık gözümde. zaten çok afedersiniz ama bukadar salak olmamam lazım. kendimi kullandırıyorum hep sonra böyle ters bişey de zoruma gidiyor senağlama
inşallah en kısa sürede bebişim gelir de onlarla uğraşmaya vaktim kalmaz :Saruboceq: tüm vaktimi bebeğime ayırırım. o da hasetinden çatlarrrrklava:
hepinize çok teşekkür ederim canım dostlarım. ohhh valla sizle konuşunca nasıl rahatladım. iyi ki varsınız bitanelerimmmmm Şeniz
Aynen bencede gitme ve allaha havale et kimsenin pis günahı lazım değil bize.
İnş. dediğin gibi bebişin en yakın zamanda gelirde annesini hiç kimseyle yüzgöz etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?