Sabırsızlanıyorum ...!

sağol bitanem Şeniz ya zaten eşim haklısın dese var ya olay bitecek zaten kin tutmam ben. çok uzatırsam hemen aman ümmühan ne uzatıyosun herşeyi abartıyosun diyo. kızım eşi oturmaya çağırıyor o annesinde gdiiyor eve de gece geliyor. sorunca vay efendim çocuğu annesine bırakacakmış uyutmadan bırakamazmış. işine gelince alışveriş yapacağı zaman bırakıp gidiyo. ben bi kıyafet alayım hemen aynısını alıyor. saçlarının rengini bile aynı yapıyor. neyse aman yaaa bende bir dokun bin ah işit ne hali varsa görsün artık bunaldım. bebek olayını da bilmiyor. bilse bi de onun çenesi ile uğraşırım.

cok haklısın canım benimkide hiç haklısın demez olay bittikten cok sonra haklıydın der iş işten gecer.

kız benim ki onu da demiyor klava: dese bari bukadar üzülmem

sürekliliği olmadığı sürece yormaz senii cnmm inş devam etmezde rahat bi hamilelik geçirirsinn

ahhh cannıııımmm.... :teselli:
bilirim o mide bulantılarını.... çok kötü oluyo gerçekten.. yaşayan biliyo..
ben makarnayla çorba içebildim sadece... mutfağa hiç giremiyordum bile.. ellerimi yıkadığım sabuna bile iğreniyordum...
geçer canım merak etme,, bol bol leblebi ve çizi bisküvi ye.. tuzlu krakerler çok iyi geliyor..
aç kalmadan hep bişeyler atıştır. ozaman daha iyi atlatırsın...

ah keşke bu mide bulantılarını tekrar yaşasaydımda bebeğim içimde olsaydı... :çok üzgünüm:

Ayyy canım çok sağol ama gözüm hiçbişey görmek istemiyo inan.Bişey yersem sanki daha çok mide bulantısı yaşayacakmışım gibi geliyoo.

Ama sende üzülme lütfen tatlım bak benide üzdün..Yüce rabbim inş. tekrar hamilelik nasip ederde sağlıklı sağ salim bebeğine en yakın zamanda kavuşursunŞeniz

defhne beraber:CüvCüv: kalırız belki allahım noluuuur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
elsecim sende eşi istemiyo diosun benimkide inşallah olur diyo ama bişey dediği ve uyguladığı yok ona söylemeden bıraktım hapı napıyım cnm yaşı oldu 38 40 a merdiven dayadı belki yanlış yapıyorum ama napıyım inşallah bu ay
ne dicemi düşünüyorum kalınca kızlar fikir üretin benim düşüncemde hapı düzensiz kullanmışım derim :CüvCüv: test yapıp sonucu alıncaaa başka fikri olan.......hihoyyytkaydirigubbakcemile5

yanı sokakta oturuyoruz canım ama benim hep onunla aramda mesafe vardır. zaten samimi olmana izin vermez. işi düşerse bakarsın gelmiş bi yakın davranır kardeşin gibi bir görsen. neyse dediğin gibi stresten uzak durmamız lazım. :1hug:

Oyyy benim ümmühanımı kimler üzmüş böyle yaa..
Sen çok fazla eltinle içli dışlı olmamaya çalış canım hem senin ona ihtiyacın yokki niye tenezzül ediyosun ben senin yerinde olsam onların arabasıyla hayatta gitmem bundan sonra.Servisinde varmış hiç muhtaç etme kendini boşver güzelim.
Eşlere gelince arada köprü olmak zorundalar eğer sana evet canım haklısın o böyle o şöyle derse seni onlara karşı daha çok soğutacak belki oda böyle olmanızı istemiyordur ne bilim.

Her aile olur böyle promlemler kimisi eltisinden çeker kimisi kayınvalidesi kayınpederi yada görümcesinden.Sen eşine bak onunla aranızın bozulmasına izin verme eşinle mutlu ol yeter boşverrrrrrrrr canım..
Kıyamam sana ben hiç üzülmeye değmez böyle saygısız insanlar için.:teselli:

hayır canım sakın üzülme...
benimki öyle bir duygu gelgiti.. :)

ama bak aç kalma... aç olunca daha çok mide bulantıların fazlalaşır..
bide sabah yataktan kalkmadan tuzlu kraker ye.. öyle kalk..
bunların hepsi testten geçmiştirrr:)))
ama tabi sadece biraz hafifletiyor.. olduğu gibi geçmiyor maalesef

sağol bitanem melek arkadaşımmm benimmmm Şeniz :1hug:
zaten artık hayatta gitmem onlarla. boyumun ölçüsünü almış oldum. bundan sonra yok yani. bittiler artık gözümde. zaten çok afedersiniz ama bukadar salak olmamam lazım. kendimi kullandırıyorum hep sonra böyle ters bişey de zoruma gidiyor senağlama

inşallah en kısa sürede bebişim gelir de onlarla uğraşmaya vaktim kalmaz :Saruboceq: tüm vaktimi bebeğime ayırırım. o da hasetinden çatlarrrr klava:

hepinize çok teşekkür ederim canım dostlarım. ohhh valla sizle konuşunca nasıl rahatladım. iyi ki varsınız bitanelerimmmmm Şeniz

Çok teşekkür ederim çok sağolun ebde yalnız olduğum için hiçkimseye soramıyorum iyi ki varsınız..

Eşime söyledim akşama gelirken tuzlu kraker al dedim çizi al dedim inş. iyi gelir canım benim.

Aynen bencede gitme ve allaha havale et kimsenin pis günahı lazım değil bize.

İnş. dediğin gibi bebişin en yakın zamanda gelirde annesini hiç kimseyle yüzgöz etmez.

Aynen bencede gitme ve allaha havale et kimsenin pis günahı lazım değil bize.

İnş. dediğin gibi bebişin en yakın zamanda gelirde annesini hiç kimseyle yüzgöz etmez.

inş bitanemmmmm :Saruboceq: hamis arkadaşlarım sizler dua edin nolur bizlere Allah yardım etsin bebişlerimize tez zamanda kavuşalım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…