- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.961
inş bitanemmmmm :Saruboceq: hamis arkadaşlarım sizler dua edin nolur bizlere Allah yardım etsin bebişlerimize tez zamanda kavuşalım Şeniz
Kızlar düngece rüyamda doğum yaptığımı ve kızım olduğunu gördüm..Siyah saçlı pespembe dudakları vardı...Hayran kaldın allahım dedim bu benim bebeğimmi sana çok şükürler olsun yarabbim dedim sağlıklı bir evlat nasip ettin bize dedim.:Saruboceq:
Sonra yatağımdayım ve emzirmeye çalışıyorum ve emiyoda nasıl güzel bir duygu anlatamam sizlere..Göğsümden süt aktığını görüyorum ve bebeğimin yüzünü o sütle siliyorum..
Hayır olsun kızlar ya çok etkilendim valla.:ecrin_bebek:
defhne beraber:CüvCüv: kalırız belki allahım noluuuur:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
elsecim sende eşi istemiyo diosun benimkide inşallah olur diyo ama bişey dediği ve uyguladığı yok ona söylemeden bıraktım hapı napıyım cnm yaşı oldu 38 40 a merdiven dayadı belki yanlış yapıyorum ama napıyım inşallah bu ay
ne dicemi düşünüyorum kalınca kızlar fikir üretin benim düşüncemde hapı düzensiz kullanmışım derim :CüvCüv: test yapıp sonucu alıncaaa başka fikri olan.......hihoyyytkaydirigubbakcemile5
ayyyy canımmm...
allah rüyalarını hayra çıkarsın...
sağlıklı sıhatli o rüyandaki gibi bir bebeğin olurda emzirdiğin, yüzünü sütünle sildiğin o güzel günleri görürüsünnnn inşaallah :Saruboceq:
ay çok etkilendim rüyandan yaaaa... süper bişey bu :1hug:
hepiniz resminizi koymuşsunuz ben de koyayım dedim ben ve kocam
rüyan çok güzel hayr olsun canım
Kızlar düngece rüyamda doğum yaptığımı ve kızım olduğunu gördüm..Siyah saçlı pespembe dudakları vardı...Hayran kaldın allahım dedim bu benim bebeğimmi sana çok şükürler olsun yarabbim dedim sağlıklı bir evlat nasip ettin bize dedim.:Saruboceq:
Sonra yatağımdayım ve emzirmeye çalışıyorum ve emiyoda nasıl güzel bir duygu anlatamam sizlere..Göğsümden süt aktığını görüyorum ve bebeğimin yüzünü o sütle siliyorum..
Hayır olsun kızlar ya çok etkilendim valla.:ecrin_bebek:
ah ümmühancım çok üzmüşler seni boşver sıkma canını oluyor böyle şeyler kendi işini kendin hallet kafan rahat olsun iyiki söylememişsin yoksa koz kullanırdı senin canını sıkardı ama gıcıklığına inadına doğurup kayınvalideye rica edecem baksın diyeceksin ama boşver deymez böylelerine
hepiniz resminizi koymuşsunuz ben de koyayım dedim ben ve kocam
ümmühancım canım boşver eltiyi falan
sen gelicek bebişini düşün
seni üzmesine izin verme
bende kıskandım :roflol:ama eve gidince artık
Rabbim hayırlara çıkarsın canım :Saruboceq: canım süt görmekte bebek görmekte çok güzeldir
Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkürler.
Rüya tabirlerine baktım hayırlı güzel şeyler yazıyo inş. hayır olur.
selam kizlar ben geldimmmmmmm :) doktora gittim bugun..idrar testi yaptirdi bana emin olmak icin..ve bugun tam 5 haftalikmis bebisim dogru hesaplamissim :)
simdi gun bekliyorum ultrasound icin cok mutluyum :)
selam kizlar ben geldimmmmmmm :) doktora gittim bugun..idrar testi yaptirdi bana emin olmak icin..ve bugun tam 5 haftalikmis bebisim dogru hesaplamissim :)
inş tatlım :Saruboceq: bak rüyalar tersine çıkar ya ben sana dedim oğlun olacakkkkk kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?