Sabırsızlanıyorum ...!

inş bitanemmmmm :Saruboceq: hamis arkadaşlarım sizler dua edin nolur bizlere Allah yardım etsin bebişlerimize tez zamanda kavuşalım Şeniz

Canım benim inanki hep dualarım sizlerle inş. en yakın zamanda hamile kalıp sağ salim meleklerinize kavuşursunuz..:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar düngece rüyamda doğum yaptığımı ve kızım olduğunu gördüm..Siyah saçlı pespembe dudakları vardı...Hayran kaldın allahım dedim bu benim bebeğimmi sana çok şükürler olsun yarabbim dedim sağlıklı bir evlat nasip ettin bize dedim.:Saruboceq:

Sonra yatağımdayım ve emzirmeye çalışıyorum ve emiyoda nasıl güzel bir duygu anlatamam sizlere..Göğsümden süt aktığını görüyorum ve bebeğimin yüzünü o sütle siliyorum..
Hayır olsun kızlar ya çok etkilendim valla.:ecrin_bebek:

ayyyy canımmm...
allah rüyalarını hayra çıkarsın...
sağlıklı sıhatli o rüyandaki gibi bir bebeğin olurda emzirdiğin, yüzünü sütünle sildiğin o güzel günleri görürüsünnnn inşaallah :Saruboceq:

ay çok etkilendim rüyandan yaaaa... süper bişey bu
:1hug:

ah ümmühancım çok üzmüşler seni boşver sıkma canını oluyor böyle şeyler kendi işini kendin hallet kafan rahat olsun iyiki söylememişsin yoksa koz kullanırdı senin canını sıkardı ama gıcıklığına inadına doğurup kayınvalideye rica edecem baksın diyeceksin ama boşver deymez böylelerine

canım eşin inşallah olur diyosa niye dert ediyosun ki
inşallah olur da eşin de çok sevinir eminim o zaman böyle diyosa
süpriz dersin:CüvCüv::dance:

Amin tatlım inş. hayır olur..
Sağ salim sağlıklı ahlaklı eksiksiz bir evlat olsunda başka bişey istemem..Valla rüyası bile güzel gerçeği kimbilir nasıl dır.

Bende çok etkilendim sabah uyandım yanıma bakıyorum etkisinde kalmışım.

ümmühancım canım boşver eltiyi falan
sen gelicek bebişini düşün
seni üzmesine izin verme

Rabbim hayırlara çıkarsın canım :Saruboceq: canım süt görmekte bebek görmekte çok güzeldir

evet bitanem öyle valla. çok üzüldüm bilirsin öyle herşeyi takmam kafama ama valla çok zoruma gitti senağlama zaten inadına çatır çatır doğurayımda görsün o :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

hepiniz resminizi koymuşsunuz ben de koyayım dedim ben ve kocam

wuuuuuuuuu bebişim çok süper çıkmışsın. nekadar tatlısın sen öyle kuşummmmm Şeniz

ümmühancım canım boşver eltiyi falan
sen gelicek bebişini düşün
seni üzmesine izin verme

haklısın bitanem sizler sağolun çok destek alıyorum sizlerden. Allah arkadaşlığımızı bozmasın :Saruboceq:

bende kıskandım :roflol:ama eve gidince artık

elifcim sorma bende kıskandım ama resim yok yaaaaaa :çok üzgünüm:

selam kizlar ben geldimmmmmmm :) doktora gittim bugun..idrar testi yaptirdi bana emin olmak icin..ve bugun tam 5 haftalikmis bebisim dogru hesaplamissim :)
simdi gun bekliyorum ultrasound icin cok mutluyum :)

selam kizlar ben geldimmmmmmm :) doktora gittim bugun..idrar testi yaptirdi bana emin olmak icin..ve bugun tam 5 haftalikmis bebisim dogru hesaplamissim :)

Ohhh ohhh çok sevindim canım allah tamamını erdirsin inş.

Bide ultrasonda gör bak bidaha hep görmek isticeksin insan özlüyo beee

ay canım ne kadar heyecanlısındır şimdi.. ne güzel... :dance:
allah bu güzel heyecanlarını hiç bitirmesin.. hep böyle pırpır atsın yüreğin.. :asigim:

leylacımmmmm çok sevindim Şeniz İnş ultrasonda da bebişini gördümü senden rahatı yok artık hihoyyyt Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin :Saruboceq:

inş tatlım :Saruboceq: bak rüyalar tersine çıkar ya ben sana dedim oğlun olacakkkkk kaydirigubbakcemile3

Hadi bakalım Tatlım deli gibi merak ediyorum zatennnn.

Akşam gezmeye gittim arkadaşımın kayınvalidesi bebek kıyafetleri satıyodu bende tutamadım kendimi ve bi tane tulum aldım çoooooooook tatlı ama rengi sarı..Hem kıza hem erkeğe giden renk olsun istedim ahhhh bi cinsiyeti belli olsa neler alıcammm neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…