Sabırsızlanıyorum ...!

kesin belli olmadan çok bişey alma zaten tatlım. ya sarı al ya beyaz. ben bebeklere beyazı çok yakıştırıyorum. onun için benim bebişim beyazlar içinde büyür herhalde kaydirigubbakcemile3 ben hamile olduğumu öğreneyim hemen battaniye öreceğim parlak beyaz ipten bi de incilerle süsleyeceğim :asigim: çok heves ediyorum. şimdiden örmüyorum çünkü bakar bakar üzülürüm :çok üzgünüm:

Yok yok almıyorum canım ama akşam çok özendim ve dayanamadım aldım..
Bende beyazı çok seviyorum valla.
Ne şanslı bir bebek olcak seninki annesi beyazlar içinde büyütecek yavrusunu.

Burdan bütün gruplaşmış Arkadaşlara sesleniyorum lütfen artık biz yenileride aranıza alın ve bizlerinde sorunlarına cevap verin benim daha öncde yazmıştım(doğru düzgün cevap alamadım bile) adet düzensizliğim vardı hamile kalamadım 6cı ayım bu ay...hormon testi yapıldı ve değerlerime bir bakarmısınız...
E2 48.28 PG/ML
TESTO 0.467NG/ML
PRL 34.50NG/ML
LH 5.85 MIU/ML
FSH 2.90MIU/ML
CORT 15.55UG/DL
FERR 4.75NG/ML
INSULİN 5.74 uU/ML
sizce bu sonuçlar normal mi meraktan çatlıycan lütfen acil cevap...( ( ( ((

bebişim iyi uyuyor kız bende yorgunum aksam misafir vardı yoruldum ben ogluma hiç birsey yapmadım dogana kadar 1sey almadım

ummuhancim uzme sen tatli canini olur her ailede boyle seyler..seni cekemiyor belli..sen esinle mutlu olmaya bak..bir kulagindan girsin digerinden ciksin..takma canim benim..bizimle burda paylas biz moralini yerine getiririz :)
Inan hic degmez uzulmeye boyle insanlar icin..elde degil bazen biliyorum bende cok cektim..ama inan artik benimle ugrasan insanlara sadece guluyorum baska isleri yok valla bunlarin..aman beaa salla gitsin :))

Ben yardimci olamam anladigim birsey degil valla.

Canım herzaman aramıza gelebilirsin biz burda çok güzel dostluklar kurduk çok iyi zaman geçiriyoruz ve birbirimizi gerçekten anlıyoruz ve sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz ama gruplaşma diye bişey yok bizde isteyen herkes topiğimize geliyo.

Değerlerine gelince benim bir bilgim yok canın yardımcı olmak isterdim ama gerçekten anlamam kusura bakma neolur.

tatlım hepsini bilemiycem ama;
bildiğim kadarıyla PRL yani prolaktin hormonun biraz yüksek.. normal sınırı 25 olması lazım.. ben bu prolaktinden çok çektiğim için biliyorum, hatta benim 98 lere kadar bile çıkmıştı fakat hap kullandım hemen 10 a düştü. yani sorun edilecek birşey değil. belki sana hap bile vermeyebilir doktorun.. çünkü çok yüksek değil. fakat prolaktin hormonu gebeliğe engel. çünkü prolaktin süt hormonu hayatım..
sen doktorunla konuşmadın mı peki bu tahlil sonucunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…