- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #1.981
Ohhh ohhh çok sevindim canım allah tamamını erdirsin inş.
Bide ultrasonda gör bak bidaha hep görmek isticeksin insan özlüyo beee
Hadi bakalım Tatlım deli gibi merak ediyorum zatennnn.
Akşam gezmeye gittim arkadaşımın kayınvalidesi bebek kıyafetleri satıyodu bende tutamadım kendimi ve bi tane tulum aldım çoooooooook tatlı ama rengi sarı..Hem kıza hem erkeğe giden renk olsun istedim ahhhh bi cinsiyeti belli olsa neler alıcammm neler.
slm kızlar ne haber
kesin belli olmadan çok bişey alma zaten tatlım. ya sarı al ya beyaz. ben bebeklere beyazı çok yakıştırıyorum. onun için benim bebişim beyazlar içinde büyür herhalde kaydirigubbakcemile3 ben hamile olduğumu öğreneyim hemen battaniye öreceğim parlak beyaz ipten bi de incilerle süsleyeceğim :asigim: çok heves ediyorum. şimdiden örmüyorum çünkü bakar bakar üzülürüm :çok üzgünüm:
Burdan bütün gruplaşmış Arkadaşlara sesleniyorum lütfen artık biz yenileride aranıza alın ve bizlerinde sorunlarına cevap verin benim daha öncde yazmıştım(doğru düzgün cevap alamadım bile) adet düzensizliğim vardı hamile kalamadım 6cı ayım bu ay...hormon testi yapıldı ve değerlerime bir bakarmısınız...
E2 48.28 PG/ML
TESTO 0.467NG/ML
PRL 34.50NG/ML
LH 5.85 MIU/ML
FSH 2.90MIU/ML
CORT 15.55UG/DL
FERR 4.75NG/ML
INSULİN 5.74 uU/ML
sizce bu sonuçlar normal mi meraktan çatlıycan lütfen acil cevap...( ( ( ((
Burdan bütün gruplaşmış Arkadaşlara sesleniyorum lütfen artık biz yenileride aranıza alın ve bizlerinde sorunlarına cevap verin benim daha öncde yazmıştım(doğru düzgün cevap alamadım bile) adet düzensizliğim vardı hamile kalamadım 6cı ayım bu ay...hormon testi yapıldı ve değerlerime bir bakarmısınız...
E2 48.28 PG/ML
TESTO 0.467NG/ML
PRL 34.50NG/ML
LH 5.85 MIU/ML
FSH 2.90MIU/ML
CORT 15.55UG/DL
FERR 4.75NG/ML
INSULİN 5.74 uU/ML
slm kuzum iyilik senden naber
E2 48.28 PG/ML
TESTO 0.467NG/ML
PRL 34.50NG/ML
LH 5.85 MIU/ML
FSH 2.90MIU/ML
CORT 15.55UG/DL
FERR 4.75NG/ML
INSULİN 5.74 uU/ML
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?