- Konu Sahibi Kelebek_00
-
- #2.001
herzamanki uyuzlukları tatlım yaaa. yani okadar kıskanıyo okadar çekemiyoki beni 5 senedir mahvetti beni. umursamıyorum o suratını çevirdikçe yüzüne gülüp üstüne düşüyorum yine aynı senağlama artık başa çıkamıyorum valla yaaa. eşimde umursama diyor ama limitim doldu yani senağlama
sabah onlararabalarıyla gidiyor işe. benim servisi beklediğim yer 20 dk yürüme mesafesi var. bende dedim beni de bırakın tamam dediler. 2aydır falan onlar bırakıyor. dün sabah çıktıkları saatten 20 dk önce aradı biz gidiyoruz dedi. bende yeni uyanım siz gidin dedim. busabah bekledim bekledim yok kimse aradım biz çoktan çıktık dedi. bende tamam canım ben beklemeyeyim ozaman hemen koşayım servisi yakalayayım dedim. bana diyor ki ''sen bizimle gelirsen ben ararım sabah çıkarken seni''klava: bende gerek yok dedim suratına kapattım. yahu ben iki aydır kimle gidiyorumki. serviside kaçırdım tabi ki 15 dk onları bekleyince. eşime geldim anlattım o da sadece boşver dedi. ona da kızdım yahu haklısın de bari yaaa senağlama
şimdi bu ufak bişey gibi gelebilir sana ama valla üst üste geldi artık yaa. ararsın canı istemezse telefonunu açmaz. mail atarsın cevap vermez. işi olunca bulur seni. bana geçen hafta diyor çocuğa kayınvalidem bakıyor ya sen daha çocuk yapma. 2010 a kadar bekle. benimki okula başlasın. anaokuluna veremem diyor. bende olur canım dedim yaaa var ya anlatsam sayfalar yetmez. kafanı da şişirmeyeyim senin senağlama
sagol canım iyim sen nasılsın kelebek tesekkür edrim canım darısı basınakaydirigubbakcemile5 ist 1982 kız asma suratınıa.s.
bugun bir parfum sIktim evden cikmadan..felekat midem bulandi artik parfum da yok benim icin
Canım herzaman aramıza gelebilirsin biz burda çok güzel dostluklar kurduk çok iyi zaman geçiriyoruz ve birbirimizi gerçekten anlıyoruz ve sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz ama gruplaşma diye bişey yok bizde isteyen herkes topiğimize geliyo.
Değerlerine gelince benim bir bilgim yok canın yardımcı olmak isterdim ama gerçekten anlamam kusura bakma neolur.
Benim amacımda bu zaten gerçekten sevincimi üzüntümü paylaşmak ve güzel dostluklar kurmak ama ne yazsam kimse cavp yazmıyo yada yazılan cevaplar benş tatmin etmiyo bakıyorum herkes birlikte birsürü sorular ve cavpları bende gruplaşma var diye düşündüm kusura bakmayın arkadaşlar biraz ön yargılı davrandım belki ama inanın çok bunaldım... test sonuçlarından bişey anlamasanızda cevap vermeniz bile yeter...a.s. tşkler.
İyiyim canım bende 6 haftalık hamişim inş. bende senin gibi kucağıma alıp resim çekinirim.
Yüce rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin inş.
Benimde mide bulantılarım başladı leylacım çok kötü ya
ben anladığım halde cevap verdim amaaaaa.............. benneyaptımki
görmedin sanırım
Benim amacımda bu zaten gerçekten sevincimi üzüntümü paylaşmak ve güzel dostluklar kurmak ama ne yazsam kimse cavp yazmıyo yada yazılan cevaplar benş tatmin etmiyo bakıyorum herkes birlikte birsürü sorular ve cavpları bende gruplaşma var diye düşündüm kusura bakmayın arkadaşlar biraz ön yargılı davrandım belki ama inanın çok bunaldım... test sonuçlarından bişey anlamasanızda cevap vermeniz bile yeter...a.s. tşkler.
insallah canım kelebek bulantılar cok kötü oluyor
aaaa basladimi kiz :1shok: kotu dimiklava: ya ben artik birsey de yiyemiyorum sabriye o kadar kotu oldu kafamçokkarıştı normal mi bu aciba ? sen yine yiyebiliyormusun ?
msl ben bugun sabah kahvaltimi yapamadim midem kaldirmadi. :çok üzgünüm:
Yiyemiyorummmmmmm çok kötüyümmm bende leyla ya.
Dün gece misafirliğe gittim neyse eşim 11 gibi geldi aldı yolda mide bulantım bir başladı eşime dedim ya dur ya da bana bişey bul yok sa çıkarıcam dedim..
Eşimde hemen yol kenarında durdu ben nasıl kötüyüm ama çıkardım resmen ya.
Bugünde gözüm hiçbirşey görmüyo açım ama yiyemiyorum midem kaynıyooo.
tatlım hepsini bilemiycem ama;
bildiğim kadarıyla PRL yani prolaktin hormonun biraz yüksek.. normal sınırı 25 olması lazım.. ben bu prolaktinden çok çektiğim için biliyorum, hatta benim 98 lere kadar bile çıkmıştı fakat hap kullandım hemen 10 a düştü. yani sorun edilecek birşey değil. belki sana hap bile vermeyebilir doktorun.. çünkü çok yüksek değil. fakat prolaktin hormonu gebeliğe engel. çünkü prolaktin süt hormonu hayatım..
sen doktorunla konuşmadın mı peki bu tahlil sonucunu?
kelebek evlat cok ayrı her seye katlanıyorsun onun iiçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?