Sabırsızlanıyorum ...!

ummuhancim uzme sen tatli canini olur her ailede boyle seyler..seni cekemiyor belli..sen esinle mutlu olmaya bak..bir kulagindan girsin digerinden ciksin..takma canim benim..bizimle burda paylas biz moralini yerine getiririz :)
Inan hic degmez uzulmeye boyle insanlar icin..elde degil bazen biliyorum bende cok cektim..ama inan artik benimle ugrasan insanlara sadece guluyorum baska isleri yok valla bunlarin..aman beaa salla gitsin :))

sagol canım iyim sen nasılsın kelebek tesekkür edrim canım darısı basınakaydirigubbakcemile5 ist 1982 kız asma suratınıa.s.

İyiyim canım bende 6 haftalık hamişim inş. bende senin gibi kucağıma alıp resim çekinirim.

Yüce rabbim bebeğine hayırlı uzun ömürler versin inş.

Benim amacımda bu zaten gerçekten sevincimi üzüntümü paylaşmak ve güzel dostluklar kurmak ama ne yazsam kimse cavp yazmıyo yada yazılan cevaplar benş tatmin etmiyo bakıyorum herkes birlikte birsürü sorular ve cavpları bende gruplaşma var diye düşündüm kusura bakmayın arkadaşlar biraz ön yargılı davrandım belki ama inanın çok bunaldım... test sonuçlarından bişey anlamasanızda cevap vermeniz bile yeter...a.s. tşkler.

ben anladığım halde cevap verdim amaaaaa.............. benneyaptımki
görmedin sanırım

Benimde mide bulantılarım başladı leylacım çok kötü ya

aaaa basladimi kiz :1shok: kotu dimi klava: ya ben artik birsey de yiyemiyorum sabriye o kadar kotu oldu kafamçokkarıştı normal mi bu aciba ? sen yine yiyebiliyormusun ?
msl ben bugun sabah kahvaltimi yapamadim midem kaldirmadi. :çok üzgünüm:

Elbette canım bizimde amacımız paylaşmak....

Gruplaşma bizim topikte yok benim gördüğüm kadarıyla sende istediğin herzaman bize katılabilirsin hiç üzme kendini.

Yiyemiyorummmmmmm çok kötüyümmm bende leyla ya.

Dün gece misafirliğe gittim neyse eşim 11 gibi geldi aldı yolda mide bulantım bir başladı eşime dedim ya dur ya da bana bişey bul yok sa çıkarıcam dedim..

Eşimde hemen yol kenarında durdu ben nasıl kötüyüm ama çıkardım resmen ya.

Bugünde gözüm hiçbirşey görmüyo açım ama yiyemiyorum midem kaynıyooo.

aramiza hg hihoyyyt
ne zamandan beri deniyorsun bebis icin canim ?

uff cok zor ya .. bende acim ama yiyemiyom nolcak..kiz biz kilo vercez bu gidiste :roflol:

Canım çok saol cevabın için Allah razı olsun... henüz sonuçları doktora göstermedim çünkü bugün aldım sonuçları yarın göstercem...peki bunun sebebi nedir acaba ..gebeliğe engel oluyor diyosun tedavisi ne kadar sürer ..6 aydır deniyoruz olmuyor...adet düzensizliğinede sebep oluyormuş netten okudum...ne kadar sürer bu tedavi...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…