Sabırsızlık sonunda yaşanan hayal kırıklıkları

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Yine bekleyemedim ve 4 gun onceden yaptim testi ama cikmadi.. Bu kadar sabirsiz olmasak belki moralimizde bozulmucak erkenden ama bekleyemiyorz iste

yumurtlama takibi yaptın mı canım?

Evet canım ozellikle 14. gun dra gittim yumurtamin 18.5 cm oldugunu catlama belirtisi oldugunu soyledi. 14.gun ayin 30una denk geliyor. ayin 31inde veya 1inde catlamis olsa iliski uzenden tam 10 gun gecmis oluyor.. Sence ihtimal varmidir

ilişki üzerinden 12 gün geçmişti benim o kadar uçuk bi çizgi gördüm ki sadece ben gördüm sonra 13. gün pembeleşti test. çokkk erken inşlh bi kaç güne sende bebiş çizgilerini görürsün

ilişki üzerinden 12 gün geçmişti benim o kadar uçuk bi çizgi gördüm ki sadece ben gördüm sonra 13. gün pembeleşti test. çokkk erken inşlh bi kaç güne sende bebiş çizgilerini görürsün

Insallah canim aslinda gunum gecmeyene kadar yapmicaktim ama progestn kullandim dunde konu acmistim bas donmeleri falan yasadm dun bayildim. ben ilactan dedim ama kayimvalidem israr edince test yaptim. hayirlisi artik insallah gorurum

Insallah canim aslinda gunum gecmeyene kadar yapmicaktim ama progestn kullandim dunde konu acmistim bas donmeleri falan yasadm dun bayildim. ben ilactan dedim ama kayimvalidem israr edince test yaptim. hayirlisi artik insallah gorurum
yok canım ben ilk pozitifimi bile o kadar zor gördüm moralim bozuluştu yani.. az kalmış bekle sen

Yine bekleyemedim ve 4 gun onceden yaptim testi ama cikmadi.. Bu kadar sabirsiz olmasak belki moralimizde bozulmucak erkenden ama bekleyemiyorz iste
Erken yapmışsın umutsuzluğa kapılma bunun geç döllenmesi var herşey olabilir sabret biraz daha inşallah olumlu sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…