Sabreden Dervi, muradna er.....?

canım gözün aydın çok sevindim bu tam anlamıyla allahın bi mucizesi bu kadar düşük değerden yükselmek şükürler olsun çok güzel bişey inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur

canım arkadaşım darısı başına inşallahh sağlıkla sıhatle kavuştursun rabbim bebeklerimize

inşallah canım. bundan sonra kafana hiçbirşey takma bişey olacakmış korkusunu taşıma içinde sürekli rahat ol kendine dikkat et

inşallah canım. bundan sonra kafana hiçbirşey takma bişey olacakmış korkusunu taşıma içinde sürekli rahat ol kendine dikkat et

canım çok saol içimi rahatlatmaya çalışıyorum da. başarılı olamıyorum pek allaha sığınıyorum artık :)

tebrik ederim canım geriye doğru okudum yaşadıkların hiç kolay değilmiş ama savaşçı bir melek vermiş rabbim sana.kucağına alacağın günlerde çabuk gelsin inşallah canım.

tebrik ederim canım geriye doğru okudum yaşadıkların hiç kolay değilmiş ama savaşçı bir melek vermiş rabbim sana.kucağına alacağın günlerde çabuk gelsin inşallah canım.

aminn...evet canım minik bir savaşçım var artık umarım kucağıma alana dek ve sonrasında da bırakmaz bu savaşı.. çok teşekkür ederimm

inşallah olmaz canım ama daha fazla moralini bozma.bak herşey iyiye gidiyor.bence bebeğin sana sıkı sıkı tutundu.

inşallah olmaz canım ama daha fazla moralini bozma.bak herşey iyiye gidiyor.bence bebeğin sana sıkı sıkı tutundu.

inşallah şu çarşambayı da bi atlatsak allahınn izni ile..az az geliyo kahverengi lekeler.. ben artar diye korkmuştum çok şükür artmadı.. inşalllah benim savaşçı meleğim sıkı sıkı tutunuyodur :)

amın canım benım ıhsallahhh sen moralını yuksek tut hayırlısıyla saglıkla alıcaksın kucagına dualarımdasın

amın canım benım ıhsallahhh sen moralını yuksek tut hayırlısıyla saglıkla alıcaksın kucagına dualarımdasın

amin canımm çok teşekkür ederim.. daha iiyiyim kahve lekeler bitmiş gibi :) bebeğim büyüuooo :):CüvCüv: :Saruboceq:

kızlarrrrrrr oleyyyy 399 olmuşummmmmmmm şerifecim osman hocayla görüşüp dönecek banaaa inanmıyorumm bu çok iyi di miii

canım tebrık ederım gercekten sabrın sonu selametmiş bak neguzel artmıs sonucun benımde bugun 12. gunum ve dun kanamam basladı acık kızmızıyla basladı sonra aksam arttı bugunde pıhtılar geldı rabbım banada nassıb eder ınsallah senınkı gıbı olabılırmı acaba dıyorum ama umudum hıc yok gıbı ne olur banada dua et

çok sevindim idil maşallah inşallah kucağına almayı nasip edecek herşey çok güzel olacak

canım çok teşekkür ederim.. sen kanda baktırmadın mı hiç belli olmuyo işte bak.. bence beta hcg ye baktır hemen.kanaman adet gibi mi?.inşallah iyi haber verirsin bize..

canım çok teşekkür ederim.. sen kanda baktırmadın mı hiç belli olmuyo işte bak.. bence beta hcg ye baktır hemen.kanaman adet gibi mi?.inşallah iyi haber verirsin bize..

canım bugun verdım kanı 15:30 da cıkcak sonuc kanamamda ılk basladıgında acık kırmızı ve azdı bırkac saat sonra cogaldı bugunde pıhtı pıhtı akıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…