canım gözün aydın çok sevindim bu tam anlamıyla allahın bi mucizesi bu kadar düşük değerden yükselmek şükürler olsun çok güzel bişey inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur
inşallah canım. bundan sonra kafana hiçbirşey takma bişey olacakmış korkusunu taşıma içinde sürekli rahat ol kendine dikkat et
kızlarrrrrrr oleyyyy 399 olmuşummmmmmmm şerifecim osman hocayla görüşüp dönecek banaaa inanmıyorumm bu çok iyi di miii
vaawwwww süpermiş yaaa.çokk sevindim canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhh:lepi: :CüvCüv:
tebrik ederim canım geriye doğru okudum yaşadıkların hiç kolay değilmiş ama savaşçı bir melek vermiş rabbim sana.kucağına alacağın günlerde çabuk gelsin inşallah canım.
canım tebrıkler......
inşallah olmaz canım ama daha fazla moralini bozma.bak herşey iyiye gidiyor.bence bebeğin sana sıkı sıkı tutundu.
canım çok sevındımmm masallahhh mınık kuzunaaa
amın canım benım ıhsallahhh sen moralını yuksek tut hayırlısıyla saglıkla alıcaksın kucagına dualarımdasın
kızlarrrrrrr oleyyyy 399 olmuşummmmmmmm şerifecim osman hocayla görüşüp dönecek banaaa inanmıyorumm bu çok iyi di miii
canım tebrık ederım gercekten sabrın sonu selametmiş bak neguzel artmıs sonucun benımde bugun 12. gunum ve dun kanamam basladı acık kızmızıyla basladı sonra aksam arttı bugunde pıhtılar geldı rabbım banada nassıb eder ınsallah senınkı gıbı olabılırmı acaba dıyorum ama umudum hıc yok gıbı ne olur banada dua et
çok sevindim idil maşallah inşallah kucağına almayı nasip edecek herşey çok güzel olacak
canım çok teşekkür ederim.. sen kanda baktırmadın mı hiç belli olmuyo işte bak.. bence beta hcg ye baktır hemen.kanaman adet gibi mi?.inşallah iyi haber verirsin bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?