Sabreden Dervi, muradna er.....?

Canımmmm en başından beri ilgi ve merakla okuyordum çok sevindim süper oldu bu..... hafta böyle devam etsin inşallah tebrikler :sm_cool:

Canımmmm en başından beri ilgi ve merakla okuyordum çok sevindim süper oldu bu..... hafta böyle devam etsin inşallah tebrikler :sm_cool:

bence de süperrr oldu canımm inan bana hala inanamıyorumm .. kesinlikle umutsuz olmamak gerekiyo demek ki rabbim istedikten sonra :) ççook teşekkür ederim canım allhım her isteyene nasip eder inşallah en kısa sürede :)

çok sevindim canım ya Rabbim yüceliğini bir kere daha gösterdi zor oldu bu bebeğin varlığını anlamak senin için nazlı bir bebek olacak annesi inş.Sağlıkla kucağına almanı diliyorum...

canım cok sevindim bugunku degerin harika gecen haftalarda hep takip etmistim guzel rabbim ol demis senin miniklerde tutunmuslar iste daha guzeli var mi.... insallah saglikli bir gebelik gecirip sonrada saglıkla yavrularını kucagina alırsın.

benimde durumum senin gibi 12. gun bugun ve degerim 16 cikti. doktorun sana verdigi bir igne vardı prolutan mi demistin ne icinmis o acaba bende doktoruma sorsam mı diyorum.

idil tanışmıyoruz ilk defa yazıyorum ama bende anne olmak isteyen bir anne adayıyım.baştan sona inanılmaz heyecanla okudum.hatta kocaman bir parça düşürdüm dediğinde nasıl içim gitti bilemezsin.mutlu sonla biten film gibi oldu.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.darısı bütün anne olmak isteyen herkese inşallah.

çok sevindim canım ya Rabbim yüceliğini bir kere daha gösterdi zor oldu bu bebeğin varlığını anlamak senin için nazlı bir bebek olacak annesi inş.Sağlıkla kucağına almanı diliyorum...

canım teşekkürler evet zaten adını kesinlikle naz koyaca kız olursa :) amin canım..inşallah böyle güzel devam ederr :)

canım çok saol..inşallahh canım..
bak önünde capcanlı örnek var sakıın mmoralini bozma.. demek böyle olabiliyomuşş ben cronine jel kullanıyorum bi de tutunma için prulaaton deport verdi 3 tane onları vuruluyorum. daha doğrusu düşük riski için verdi canım. bi danış istersen ama yine de rahat olmaya çalış çok zor biliyorum ama dua et ve aallaha güven..inşallahh güzel haberlerle donatırız bu sayfalarıı:sm_cool:

canım sorma kötü berbat günlerdi hele dediğin giibi o pıhıt yumağından sonra çok ağladdım ama bebeğim değilmiş işte... allahım verdi bana da inşallah.. allahıma hep bebeğim ve si<in için dua edicem. inşallah herkese nasip etsin diye...

idil canım hayırlı olsun, rahat ol artık, bebişlerin seninle ve daha bi 8 ay daha bırakmayacaklar, hayırlı olsun.

idil canım hayırlı olsun, rahat ol artık, bebişlerin seninle ve daha bi 8 ay daha bırakmayacaklar, hayırlı olsun.

ahh canımm çok saol inşallahhh hala tam anlamı ile rahat değilim allahın izni ile bi de kalp atışlarını duyarsamm tamam :)

kızlar yaaa biraz uyuyum demiştim uyumuşum bi kalktım feci bi sancı var adet olcam sanki derken kalktım lekelenmişim yinee. şidilik kahverengi ama yine mi kanama olcak ya

canım çooook sevindim.artık endişelenme.çok savaş verdi bebeğin.bence herşey çok iyi gidecek.gözün aydın.

canım gözün aydın çok sevindim bu tam anlamıyla allahın bi mucizesi bu kadar düşük değerden yükselmek şükürler olsun çok güzel bişey inşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olur

canım çooook sevindim.artık endişelenme.çok savaş verdi bebeğin.bence herşey çok iyi gidecek.gözün aydın.

canımmm çok saol teşekkür ederim çok sevindim bugün ama bu hafif kanama çok canımı sıkıyo.. elimde değil bebeğime bişe olmaz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…