Sabreden Dervi, muradna er.....?

toprağııııııım gözün aydınnnnnnnzemuszemus
allahım sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin
senin adına çok sevindim.....
bak çok şükür muradına erdinnnnnkaydirigubbakcemile5

çok saol toprağımmm inanamıyorummm allahım herkesse nasip etsinn ..düşmez artık di mi değerler, düşer mi yoksa..

Gözünüz aydın
Sessiz sakin durumunuzu takip ediyordum
Bu güzel habere çok sevindim
Allah sağsağlim kucağınıza almayıda nasip eder inşallah.
Herşey gönlünüzce olsun.
Darısı tüm isteyenlere inşallah.

çok saol toprağımmm inanamıyorummm allahım herkesse nasip etsinn ..düşmez artık di mi değerler, düşer mi yoksa..

wesweseli hatun bu değer düşmez sadece yükselir:mymeka:
rahat ol artık yaflmaz:
hamilesin ve belki de çoğul rahat bırak artık kendinikaydirigubbakcemile5

saol canım çok teşekkür ederim amin allahım herkese nasip ederi inşallahhh bu mutluluğu..

wesweseli hatun bu değer düşmez sadece yükselir:mymeka:
rahat ol artık yaflmaz:
hamilesin ve belki de çoğul rahat bırak artık kendinikaydirigubbakcemile5

:)) inşallahh doktorumla konuştum çarşamba son kez beta bakılıcak bitti dedi inşallahhh allahımm sağlıklı bi gebelik nasip ederrr darıs tüm arkadaşlarıma

idilciğim inanılmaz bir değer... derin bir ohh çekebilirsin... ve bebeğini ya da bebeklerini beklemeye başlayabilirsin... artık kuşkuları şüpheleri bırak... sen gebesinnn... gebeeeee... gebeeeeee..... kaydirigubbakcemile3
canım ya, çok sevindim gerçekten...

canım benım tebrık ederım .. gozunaydın .. inşallah her sey boyle guzel gelısır .. ve saglıcakla kucagına almayı nasıp eder allah .. inşallah ....

ben de uzaktan takip ediyordum, çok mutlu oldum.
ne güzel bir gelişme, 5 lerden geldiği noktaya bak.. demek ki tutunma savaşı veren minik bir savaşçı veya savaşçılar var içerde..( ben tek diye düşünüyorum ama hayırlısı neyse o olsun ). çok tebrik ederiz idil cim. allah tamamına ve de kucağına aldığın günlere erdirsin inşallah !

Sevgili ıdil tebrik ederim muradına erdin.Allah tamamınada erdirsin.Sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olmanı diliyorum.

nurgülcüm hala şoktayım şerife 100 lü bi değer istiyorum demişti ben 400 diyince şaşırdı nyırttık dedi bi de çarşamba bakılıcak inşallahh bebeğim kalıcak benimleee maya anneleri olucazzz yaşasınnn:teytey: :lepi:

Sevgili İdil tebrik ederim muradına erdin.Allah tamamınada erdirsin.Sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olmanı diliyorum.

amin canım çok teşekkür ederimm allahıma şükürler olsunn beklemek çok zordu ama büyük oranda bitiyo..

sorma canım hiçç ben de inanamıyorum çok çabaladı yavrumm :) çok teşekkür ederimm canım amin inşallah sağ salim biter bu serüven :)

cnm bende tebrik ederim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur ve sağlıkla kucağına almayıda nasip eder rabbim, bu arada erzincan yazıyo profilinde oralımısın bende erzincanlıyım..

canım benım tebrık ederım .. gozunaydın .. inşallah her sey boyle guzel gelısır .. ve saglıcakla kucagına almayı nasıp eder allah .. inşallah ....

saol hayatımmm amin inşallah sağlıklıca alırım kucağıma allahım herkese böyle müccizeler versin inşallahh

cnm bende tebrik ederim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur ve sağlıkla kucağına almayıda nasip eder rabbim, bu arada erzincan yazıyo profilinde oralımısın bende erzincanlıyım..

saol canım .. inşallahh dileklerin için teşekkür ederim çook. ben erzincanda yaşıyorum evet ama erzincanlı değiliz görev icabı buradayız gerçi 5. senemiz artık erzincanlı sayılırız da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…