tebrikler cnm benim senin için dua etmiştim
kızlar şükür benimde 2. sonucum 635 olmuş tek heralde acaba ikiz olma ihtimali varmı
çok saol toprağımmm inanamıyorummm allahım herkesse nasip etsinn ..düşmez artık di mi değerler, düşer mi yoksa..
Gözünüz aydın
Sessiz sakin durumunuzu takip ediyordum
Bu güzel habere çok sevindim
Allah sağsağlim kucağınıza almayıda nasip eder inşallah.
Herşey gönlünüzce olsun.
Darısı tüm isteyenlere inşallah.
wesweseli hatun bu değer düşmez sadece yükselir:mymeka:
rahat ol artık yaflmaz:
hamilesin ve belki de çoğul rahat bırak artık kendinikaydirigubbakcemile5
idilciğim inanılmaz bir değer... derin bir ohh çekebilirsin... ve bebeğini ya da bebeklerini beklemeye başlayabilirsin... artık kuşkuları şüpheleri bırak... sen gebesinnn... gebeeeee... gebeeeeee..... kaydirigubbakcemile3
canım ya, çok sevindim gerçekten...
Sevgili İdil tebrik ederim muradına erdin.Allah tamamınada erdirsin.Sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıklı ve hayırlı evlat sahibi olmanı diliyorum.
ben de uzaktan takip ediyordum, çok mutlu oldum.
ne güzel bir gelişme, 5 lerden geldiği noktaya bak.. demek ki tutunma savaşı veren minik bir savaşçı veya savaşçılar var içerde..( ben tek diye düşünüyorum ama hayırlısı neyse o olsun ). çok tebrik ederiz idil cim. allah tamamına ve de kucağına aldığın günlere erdirsin inşallah !
canım benım tebrık ederım .. gozunaydın .. inşallah her sey boyle guzel gelısır .. ve saglıcakla kucagına almayı nasıp eder allah .. inşallah ....
cnm bende tebrik ederim inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur ve sağlıkla kucağına almayıda nasip eder rabbim, bu arada erzincan yazıyo profilinde oralımısın bende erzincanlıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?