Sabredenler Kulübü 2012 :)

işte bu güzelll. devam devam o zaman bu duruma. kaçan kovalanırmış. kovalasın bakalım birazzz

işi düştü bana ondan böle bacım:)
hafta sonu bizim milli ilişkiye girme günümüz cumartesi günü ondan tam küsmüyorrr aklınca:)
adam gamsız zaten olan bana oluyor sinirden çatlıyorum:)

işi düştü bana ondan böle bacım:)
hafta sonu bizim milli ilişkiye girme günümüz cumartesi günü ondan tam küsmüyorrr aklınca:)
adam gamsız zaten olan bana oluyor sinirden çatlıyorum:)

:)) vay uyanık vayyy işini biliyor vala senin koca. hımm bu karar sana bağlı tabi bişey diyemem. ama hafta içi de tartışırsanız barışmak için sen gitme bakalım. ne kadar südürebilecek küslüğü. aa anlaması lazım canım hep haklı o değil herhalde. arada o da gelip özür dilemeli.

benim kocam hiç özürdilemez bacım 1.5 senelik evliyiz bikere bile özür dilemedi barışan bn oldum.. ben barışmasam 10 gün bile küs kalır:)
allahım akıl fikir versin nediyim. yalnız işin kötü yanı ne biliyomusun biz hep ovulasyon zamanımda küsüyoruz kavga ediyoruz:)

yaa boşverin siz bu kaynanaların yaptıklarını bakın ilerde sizde kaynana olacaksınız ona göre..........:)) neyse ben konuya dönmek istiyorum son iki günüm kaldı bata ama sol yumurtalık bölgemde çook fazla batma ve sancı oluyor iki haftadan beri ara ara oluyordu ama son üç gündür hergün olmaya başladı sizce neden oluyor bu varsa bilgisi olan bir el atsın bu olaya.........

anaaaa işte bu cidden kötü yaw. peki sen denedin mi küs kalmayı. rekoru kaç gün :))))))))

kızlar size iiyi aksamlar pek iyi hissetmiorum kendimi yatımm öptümmm

valla cnmmmmm ben heray hamilelik belitisi gördügümü sanıp adet oluyorum ondan bşy diyip umutlandırmayayım senii.. inş bebiştir o belirtilerin altında yatan:)
anaaaa işte bu cidden kötü yaw. peki sen denedin mi küs kalmayı. rekoru kaç gün :))))))))

yaklaşık iki hafta küstük 8-9 ay önce..
ondan sonra zaten dank etti herşey baktım ben küstükce adamın işine geliyor küsüm diye meymenetsiz suratınımı görmeye gelcem eve ondan gelmiyorum diyip kahveden çıkmadı ne evin eksigi var diye önemsedi nedeee başka bşyi.. bense evde oldugumdan parada olmadıgından iki hafta mal gibi evde oturdum ne varsa yedim..ve ondan sonra iş için çok ugraştım ve sonunda işe girdim.. benim kocam beni ev arkadaşı olarak görüyor öle mutlu işine gücüe karışmıycam canı ne isterse yapcakk ozaman iyiyiz ..
ya sonra diye bi dizi var izledinmi özcan deniz ile deniz çakır oynuyor aynı kendimi görüyorum orda flimde kocası veteriner beniki avukat tek fark bu :) 7 kez izledim o flimi dünde tvde vardı yine izleidm kendimi gördüm:)

oha demek istiyorum yaa yok böyle bişey 2 hafta küs kalmışsınız. senin kocanda inciler var herhalde korkuyor incilerinin dökülmesinden izledim izledim o filmi. inşallah sonu da benzer sizin ilişkiye de hatasını anlar seninki. ha bu arada güzelim baştan söylesene avukat diye :))) işin daha da zormuş bacım senin.

tşk ederim minik gelin inan senin durumuna da çook üzüldüm ama şöyle bişeyde var en azından çalışmaya başlamışın bu da güzel bişey ve ayakların üzerinde durabiliyorsun unutma hiç bir tahsilatı olmayıpta evde kocasından dayak yiyen ve bundan kurtulmak için evlere temizliğe gitmeye bile razı olanlar var

ps:bu ara hiç böyle olmazdı adet dönemim yaklaştığında en fazla olacağım zaman aşırı gergin ve göğüsleri şiş olurdum.........(

Son düzenleme:

ehueuh dmi bacım en başta avukat deseydim zatennnn anlrdın ne oldugunu:)dedigim dedik ve kendi dedigi hep dogru:)

dogru diyorsun cnm bnmmm çok şükür tabi beterin beteri var... duygusal bi insanım nebilm ilgi istiyorum beni çocugu gibi sevsin ilgilensin istiyorum karşılıgını görmeyince üzülüyorum..bana azcık ilgi gösterse ne kaynanamın yaptıkları umruma gelir nede başka bşy..
çok şükürki çalışıyorum vallaaa yoksa kafayı yerdimmmm

bütün kadınların doğasında var bu canım benim ah azıcık azıcık ilgi gösterseler baksalar neler olacak ama nerdee onlardaki o düşünce varsa yoksa kendileri ............

Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii

bütün kadınların doğasında var bu canım benim ah azıcık azıcık ilgi gösterseler baksalar neler olacak ama nerdee onlardaki o düşünce varsa yoksa kendileri ............

erkek mileti çok nankörmüş onu anladım...bu dünyanın diger tarafıda var..kalbimi çok kırdı allahım dogru yola iletsin kocamı..

yok cnm degerin çok yüksekkk kimyasal yada dış gebelik olması imkansız gibi bşy..
yalnız keseye neden bakmadı doktorun gebelikteönce kese sonra kalp atışı dinlenir zaten.. sen keseyi görceksin önce bi kaç hafta sonrada kalp atışını dinliyceksin:)bence o keseyi görme keyfindene mahrum kalma başka doktora git:)

canım tekrar geçmiş olsun
yıpratma kendini...Allah dermansız dert vermesin..
ilaçla tedaviyle çabucak geçecek hastalığın inşallah..
bebeğinde dr nın dediği gibi hemen gelicek inşallah..
biraz geç oldu canım fazla girmemeye çalışıyorum topiğe girdikçe üzülüyorum çünkü. iyi dileklerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…