- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.081
bana b12, bhcg, folik asit, TSH, hemotoloji ve TORCH testi yaptılar zaten gebelik olması mümkün değil artık korunacağım için ama ben yinede yaptırayım prof.a gidicem pzt günücanım bildiğim kadarıyla adetin 21. günü yapılıyor bu test. değer yüksek çıkarsa hamile olma olasılığın oluşuyor.
benim bildigimde doktora gittiginde günü farketmez yapıyor..belk degerin çok düşükse ilaç veriyor yükselsin diye. benböle biliyorum bacım yanıltmayayım seni..yok yapmadı. zaten adetin 21. günü yapılıyormuş o öyle değilmi
nasılsın bakim keyifler iyimi
bana b12, bhcg, folik asit, TSH, hemotoloji ve TORCH testi yaptılar zaten gebelik olması mümkün değil artık korunacağım için ama ben yinede yaptırayım prof.a gidicem pzt günü
benim bildigimde doktora gittiginde günü farketmez yapıyor..belk degerin çok düşükse ilaç veriyor yükselsin diye. benböle biliyorum bacım yanıltmayayım seni..
iyi diyelim iyi olsun çok şükür cnm:)Sende iyisin inş:)burda oldugunua göre bebiş düşünüyorsun:)
bana b12, bhcg, folik asit, TSH, hemotoloji ve TORCH testi yaptılar zaten gebelik olması mümkün değil artık korunacağım için ama ben yinede yaptırayım prof.a gidicem pzt günü
benim bildigimde doktora gittiginde günü farketmez yapıyor..belk degerin çok düşükse ilaç veriyor yükselsin diye. benböle biliyorum bacım yanıltmayayım seni..
iyi diyelim iyi olsun çok şükür cnm:)Sende iyisin inş:)burda oldugunua göre bebiş düşünüyorsun:)
bebiş var cnm daha yeni öğrendim perşembe günü
canım ben de yanlış yönlendirmek istemem ben klomen kullanırken benim VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs doktor adetin 21. günü yaptırıyordu bu testi.
aaaaaaa negüzel mşlh allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş:)darısı bizlere:)
özle bşy yaptınmı bebiş olsun diye:)
masaltuna hayırlı uğurlu olsun arkadaşım darısı bizim başımıza...........:)) bizim içinde dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş......
artık o kesin çıktı kanda. adetin 21. günü için şimdi randevu aldım o gün baktırayım progestrona ayyyyyyy birde o çıktı :)) bebişim bir olsun gözümden sakınıcam onu onun için neler yapıyorum :)))evt evt sen herşeyini yaptır bide profa söle torch u bakalım o nediycek
yok cnm 2008 de kızım doğdu geçen agustosta dışgebelik geçirdim aralıka kadar korundum aralıkta hsg çektrdim enfeksiyondan dolayı sağ tüpümü bebek yırtıp iç kanama geçirmiş şimdide hamileyim 2 haftalık daha
oy daha küçücük yaaaaaa mşlhhh:)iyi bka kendinede bebişede:)dinlen bolca:)
cnm test yapmadınmı evde
İdrar testini dayanamayıp adetin ilk günü 1 ocakta yaptım negatif moral sıfır (keşke yapmasaydım)
Gecikmesini bekledim dün kan testi yaptırdım sonuçlar p.tesi çıkacakmış
Yalnız dün ve bugün kahverengi damla damla akıntı oldu bu da neyin nesi anlamadımm
İdrar testini dayanamayıp adetin ilk günü 1 ocakta yaptım negatif moral sıfır (keşke yapmasaydım)
Gecikmesini bekledim dün kan testi yaptırdım sonuçlar p.tesi çıkacakmış
Yalnız dün ve bugün kahverengi damla damla akıntı oldu bu da neyin nesi anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?