Sabredenler Kulübü 2012 :)

canım bildiğim kadarıyla adetin 21. günü yapılıyor bu test. değer yüksek çıkarsa hamile olma olasılığın oluşuyor.
bana b12, bhcg, folik asit, TSH, hemotoloji ve TORCH testi yaptılar zaten gebelik olması mümkün değil artık korunacağım için ama ben yinede yaptırayım prof.a gidicem pzt günü

yok yapmadı. zaten adetin 21. günü yapılıyormuş o öyle değilmi
benim bildigimde doktora gittiginde günü farketmez yapıyor..belk degerin çok düşükse ilaç veriyor yükselsin diye. benböle biliyorum bacım yanıltmayayım seni..

nasılsın bakim keyifler iyimi

iyi diyelim iyi olsun çok şükür cnm:)Sende iyisin inş:)burda oldugunua göre bebiş düşünüyorsun:)

bana b12, bhcg, folik asit, TSH, hemotoloji ve TORCH testi yaptılar zaten gebelik olması mümkün değil artık korunacağım için ama ben yinede yaptırayım prof.a gidicem pzt günü

evt evt sen herşeyini yaptır bide profa söle torch u bakalım o nediycek

Coook tsk ederim kizlarr kotu bisey olursa yzarim

canım ben de yanlış yönlendirmek istemem ben klomen kullanırken benim VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs doktor adetin 21. günü yaptırıyordu bu testi.

bebiş var cnm daha yeni öğrendim perşembe günü

canım ben de yanlış yönlendirmek istemem ben klomen kullanırken benim VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs doktor adetin 21. günü yaptırıyordu bu testi.

ya ne çok test varmış b12 hemotoloji folica asid falan ben bunları yaptırmadım hiç yaa burdan okuyunca sanki yarın sınva girecek ama bişey bilmiyomuş gibi stres oldum kızlar yaa bunları dr.tedavinin hangi aşamasında istiyor ltfn yardımcı olun yaaa

aaaaaaa negüzel mşlh allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş:)darısı bizlere:)
özle bşy yaptınmı bebiş olsun diye:)

yok cnm 2008 de kızım doğdu geçen agustosta dışgebelik geçirdim aralıka kadar korundum aralıkta hsg çektrdim enfeksiyondan dolayı sağ tüpümü bebek yırtıp iç kanama geçirmiş şimdide hamileyim 2 haftalık daha

ben se adetin 2 yada 3. günü yapılan hormon testiyle adetin 21. günü yapılan progesteron testini biliyorum bir tek :)

evt evt sen herşeyini yaptır bide profa söle torch u bakalım o nediycek
artık o kesin çıktı kanda. adetin 21. günü için şimdi randevu aldım o gün baktırayım progestrona ayyyyyyy birde o çıktı :)) bebişim bir olsun gözümden sakınıcam onu onun için neler yapıyorum :)))

oy daha küçücük yaaaaaa mşlhhh:)iyi bka kendinede bebişede:)dinlen bolca:)

cnm test yapmadınmı evde

İdrar testini dayanamayıp adetin ilk günü 1 ocakta yaptım negatif moral sıfır (keşke yapmasaydım)
Gecikmesini bekledim dün kan testi yaptırdım sonuçlar p.tesi çıkacakmış
Yalnız dün ve bugün kahverengi damla damla akıntı oldu bu da neyin nesi anlamadımm

hAdi bakalım bebiş haberi verirsin inş pazartesi.
kahve rengi akıntı eger bi kaç gün sonrasında kırmızıya dönmesse hamilelik belirtisidir cnm.. yada üşüttün ondanda olabilir..kna testini saglık ocagındamı yaptırdın neden okdr gec veriyor

yerleşme kanaması büyük ihtimalle cnm..yani hamile olabilirisn..hayırlısı..inş.hamilesindir ve hamileğimdir

mrh öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Çok şaşırdım 2 haftalık nasıl belli oldu
bir de belirtilerini yaz da belkim ben de hamileyimdir

selam kızlar nasılsınız hamıs varmı???? benden yenı havadıs var sızlere pazartesı dr. randevu alıcammmmm ankarada lına saglık merkezındennn ank oturanlar bılırr hattaaa bana esım dedı dr gıdelım dıye cok sevındım

kızlar yazdıklarını okudukça hem şaırıyorum hemde tek dertli ben değilmişim diyorum minikgelincim hiç bir evlilik sorunsuz degil bende neler yaşıyorum bir bilsen keske benimde kaynana problemim olsa tam patlama noktama geldiğim bi anda agzının payını veririm olur biter benim daha başka dertlerim ver daha bende anlatıp daha daraltmıyım sizi minikgelin eşini arada bırakma bence kadına sinir oluyorsan neyine gıcık olduysan o anda söyle olsun bitsin yıpratma kendini bu kadar senin banyona girdiyse deki anne sana müsait degil diyorum sen giriyorsun ne yapmaya çalışıyorsun okadar üzülüyorsan sende lafını söyle rahatla ama inan benim sorunlarım laf söyleyerek rahatlanacak gibi degil allah bize yardım etsin inşallah

vee ecrntrk canım bukadar büyütme bukadar kötü kötü şeyleri niye düşünüyorsun torch bi parazit ama kronık bi hastalık degilki gayet geçiçi birşey bebegin niye hasta olsunki allah korusun bak bana diyabetim var hemde 18 yıllık taa çoculugumdan beri ve çok düzensiz hamile kalsam bile şekerimin inip çıkması durumunda bebegim karnımda ölebilir dogrugunda çeşitli hastalıklar olabilir ama allahtan yardım istiyorum dualar ediyorum herkesten dua istiyorum bende çok korkuyorum benim yaşaıklarımı bebeğim yaşasın istemem hastalık çok zor bişey amaa lütfen kendini bukadar yıpratma benimki gibi kalıcı bi hastalıkmı sanki günde 15 defa kan alıyorum parmagımdan kan ekerimi ölçmek için en az 6-7 defa insülin alıyorum eskiden bukadar dikkatli degildim ama bende anne olmak istiyorum ne yapayım tvde bebek aglaması duysam gözlerim doluyor artık okadar çok istiyorum anne olmayı şubatta 30 yaşıma giricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…