Sabredenler Kulübü 2012 :)

cnm valla kaynanan böyle yapıosa bi geldiinde ortada inadına bırak bişeyini belki kendi utanır da bidaha girmez..
eşine gelince işin çok zor cnm biraz anneci anladığım kadarıyla hadi onu da geçtim ilgisiz sevgi olmaz nereye kadar sabredeceksin ki sen..tamam elbette bi erkek de kendine zaman ayıracak ama eşini ihmal etmeden seninki aşmış biraz..
bana düşmez ama öyle oturup konuşmakla biyere varamazsın erkek milletinin bi kulağından girer ötekinden çıkar..senin öyle bişeyler yapman lazım ki eşin hatasını anlasın..sen bilirsin elbet,tanırsın eşini ona göre bi yol bulman lazım yoksa bu gidiş hiç ii diil sen yıprandıkça evliliğiniz de yıpranır..
ayrıca sen çocuk istiosun hem hem de haftada bi uğruyosun yanına bu adam çocuğu leyleklerin getirdiğini fln mı sanıo anlamadım ki :)
ya haddim olmayarak sana bi tavsiyede bulunucam bunu bana çok saygı duyduğum bi insan tavsiye etmişti ve uyguladığımda gerçekten yararını gördüm..
mesela eşin maç seyredio..otur yanına sen de izle zevk almasanda alıomuş gibi görün..onun hoşlandığı şeyleri paylaşmaya çalış onunla birbirinizle vakit geçirmeye çalışın..
beraber bişeyler paylaştıkça daha farklı olacaktır herşey..
yine özür dileyerek söylüyorum eşin yanına haftada bir geliomuş..peki sen bunu değiştirmek için bişeyler yaptın mı çocuk için değil de gerçekten istediğini belli ettin mi ona..
erkeklerin bazen gözüne sokmak gerekio bişeyleri onlar bizim gibi değil maalesef herşeyi kendi sezgileriyle göremiolar..madem sık yanaşmıo yanına sen kendini onun gözüne sok..
giyin süslen saçını makyajını yap öyle karşıla onu..ya da sen daha ii bilirsin nelerden hoşlandığını onları yap.onu istediğini belli et artık öküz diil ya anlar herhalde :)

bacımbacım bacım:):):) maç izlerken oturup birlikte izledim kaç kez hatta yorum bile yapıyodum maç izlerken hoşuna gitsin diye.. ama eşim herşeyi barttıgı için maçıda abartıyor.. sürekli maç kanalı izlenen bi evim var malesef ..ben bi dizi açarım hadi gel izleyelim derim çay falan yaparım meyve getiririm o izledigim dizi için bin tane laf söyler bu ne saçmalık bu nebiçim salak gibi oturduk bu dangalaklarımı izliyoruz der burnumdan getirir..benim içinde bi maçı izledin hadi anladım onu ondan sonra her kanalda oturup o maçla ilgili yorumları izlemek kdr aptal bşy yok benim için..sonra haftada bir ilişki yapıyoruz ya onu bile zorla yapıyor adamın testesteronu az salgılanıyor heralde neler yapıyorum valla kimi zaman ben kendime şaşıyorum..ben normalde süslü bi insanımdır zatenn..kaçtane gecelik takım aldım bbunlarla yatılırmı giyme bidaha diyip dalga geçtii.. bidahada giyesim gelmedi valla..ben anladımkiiiii gamsız oldugumda nehali varsa görsün dedigimde kafam rahat oluyor.. kocam normalde hiç annesi deildir.. üniversitede okurken ayda bir ararmış annesini.. sevgiliyken bilirimmm haftalarca arkadaşında kaldıgını ne annesi aramış nerdesin diye nede eşim ararmış annesinii.. evlendik kıymetli oldular.. kaynanama gideriz küçük bi odası var eşim oraya gider tv izler ben kaynanam kayınpederim salonda otururz benim annem babam deil ben niye oturyorumki konuştugumuzda olmas mal gibi tv isleriz..kaynanamda her gördügünde oglunu şap şup öper sanki yılardır görmüyor gibi davranır ama beni kandıramaz evlenmeden önce oglunu hiç görmese aramazmış bile..allahıma binlerce şükürki işe girdim çalışıyorummmmmm şuanda eşimin kahvede olması umrumda bile deil çünkü ben hafta içi yoruluyorum zaten şimdi evimde kafamı dinliyorum..eşime alıştım ben ..sorunum kaynanam...sevmiyorum kadını neyapayımm..kaç kez ben anlattım kaynanama gezmeyi sevmem arada görürşürüm tanıdıklarımla.. hoşlanmam içli dışlı olmayı seviye bırakırım derim. ama anlamıyor yaaaaa lanet olsun diyip susuyorsun...benim annemle aramız 1 saat mesafe.. gidince 1 gece kalırız hep ..neyse bikere iki gece kaldık annemlerde kaynanam aradı eşimi hanımköylü oldun dedi sinir oldum.. kendi kızı benim bi alt apartmanımda oturyorr hafta 7 gün ise bunlar en az 5 gün birlikteler.. kendine gelince damadı hanım köylü olmuyor ama ben ayda yılda bi anneme gidince iki gece kaldım diye eşim hanımköylü oluyor.. benim annemin babamın tırnakları bile olamazlar yaa

şu an bunları okurken tek derdim kaynanam olsa diye düşündüm inan. üzme kendini asla boşver giden tek bir haftasonun olsun yine yaparsınız program. ben kendime acıyorum senin yerinde olmayı çok isterdim. evimde kös kös oturmayı isterdim. pazartesi istemeye istemeye işe gitmeyi isterdim. şimdi evimden uzakta pazartesi kan sonucum ne çıkacak beni ne kadar bebeksiz bir zaman bekliyor onu düşünüyorum. belki ömür boyu olmayacak bir bebeği düşünüyorum şimdi yada otistik doğacak bir çocuğun günahını düşünüyorum. eşim yanımda değil yarın gelecek. annem gitme kal demişti dün yok gidicem özledim evimi demiştim sonuç öyle çıkınca işten izin aldım kaldım burada. annem keşke söylemeseydim sağlıklı olsaydın da gitseydin dedi bana. anlayacağın hepsi koca bir keşke. senin kaybettiğin 1 hafta sonu ama umudunu kaybetme boşver bebek olsun o nasıl düzeltir herşeyi

oy kıyamma sana bennnnnn üzülme bacımmmm bence çok sürmez düzelir inşş ilaç tedavini olursun bitince başlarsınız inş.. allahım saglıkkk versin en başta dedigin gibi gerisi düzelirrrrrr ..allahım dermansız dert vermesin inş..
inş iyi haberlerle gelcen bacım inanıyorum

çok kötüyüm ben dayanamıyorum bu duruma deli gibi çocuk istiyordum. herşeyi hazırladım eşime zorla ovulasyon testi bile aldırdım ateşimi adet olur olmaz ölçmeye başladım. kaçırmayım bu ay diye düşünüyordum. nereden çıktı şimdi bu diye düşünüyorum. Bahar'ım olsun derken şimdi o gelmesin diye korunmak zorundayım. hap içemiyorum condom yeteri kadar güvenli değil doktor riskli zamanlar çocuğun olabilir diyor. ya olursa ömrü boyunca benden nefret edecek. benim aptallığım yüzünden oldu bunlar. bişey vardı sanki kedi bakacak. eğer çocuk olursa ya ölecek ya otistik olacak yada bedensel engelli. çıldırcam ya. tedavi bitene kadar bana elleme denmez adama. aralık ayında 2 defa yumurtlama oldu. sürekli testlerle takip etsem farkında olmadan kaçırırsam. çok kötüyümmmm

cnmm üzülme inş iyleşceksin bide başka doktora muayene olsana böööle şeylerde tek doktorda kalmak iyi deil bence.. inş en kısa zamanda iyleşirsin ve minicik tatlımı tatlı bi bebişin olur:)
ben çıkayım azcık uzancam başım kazan gibi:)gelirim yine

pzt. günü prof.a gidicem o dalında uzman zaten bakalım artık inşaallah dediğin gibi olur

hayırlı akşamlar bayanlar;
minikgelin,ruhsar_86 kızlar okudum yazdıklarınızı..
alın benden de o akdar.Ben de tartıştım bugun kocam denen herifle.Çok kötü kasıklarım ağrıdı,adet oluyorum kına yak dedim;zaten adetin gelicekti ki kavgadan dolayı değil dedi.hiç umursamadı.

minikgelin

canım senin adına üzüldüm Allah yardımcın olsun kayınvalidenin anlayışsız olması gerçekten çok zor bir durum ama birlikte olmadığın için ve en az haftada iki gün gördüğün için şanslısın sürekli yanında değil ve sana sürekli rahatsızlık vermiyor kayınvalidenle olan sorununa bu yönde bakmaya çalış ve kendini bu şekilde rahatlatmaya çalış tatlım (kaynanan konusunda diyorum bunu) eşine gelince ben anlam veremedim yahu insan tamam çay saatinde yemekde falan ilgilenmiyo madem yatakda o kadar alımlı senin için hazırlanmış bir bayanı görünce bir değiş bir tepki ver sıcak davran eminim sana sadece yatakda sıcak davransa bu anlattıklarını sorun olarak görmeyeceksin daha doğrusu sana sıcak davranması ister çay saati ister yemek saati ister başka birşeyde olsun sana ilgili gösterse sen bunların hiçbirini sorun etmezsin çünkü biz kadınlar yetiniyoruz. sana eşine şu şekilde davran bu şekilde davran diyemem çünkü sen eşini bizden daha iyi biliyorsun nasıl davranmak gerek daha iyi kestirebilirsin.Bebek olunca düzelir olsun bebek diye düşünme çünkü gördüğüm ve bildiğim bir çok kişide bu değişim kısa süreli oluyor ona göre bebek konusunda adımlarını dikkatli at tatlım. Rabbim yardımcın olsun ama her zaman kendinden kötülere bakarak şükret daha da kötüsü olabilirdi....

ecntrk

tatlım üzülme herşeyde vardır bir hayır sen şuanki durumunu düşün iyileşmeye bak ondan sonra Rabbim inşallah sağlıklı bir bebek nasip eder. kötüyü düşünme bunu demek kolay biliyorum ama bunu yapman gerekiyo moralini yüksek tut inşallah hiçbirşey olmaz. minikgelininde dediği gibi böylesi şeylerde tek doktordan dah aiyi bir kaç doktora gitmek inşallah yüzünü güldürecek cevaplar alırsın doktorlardan canım...

bu hafta sonuna sanırım iyi başlanmadı güzel topiğimin tatlı kadınları bu hafta hep dertli yaaaaa

kızlar acayip başım ağrıyor.Gündüz kasıklarım,belim adet ağrısı şeklinde acayip ağrıdı.Az da ilaç içecektim,o durumdaydım.betim benzim attı.Sonra lavaboda bişiler geldi ama anlayamadım;kan kırmızısı olmadığına eminim de.ne geldiğini bilmiyorum.Devamı gelecek mi bakalım?:18::18::18:

selam canım:) günün bayağı geçmiş test yapsana kız:) inşallah hamilesindir:) bn de çalışmalara başladım işte,fazla takılmıyorum bilerek girmiyorum buraya çünkü çok düşünüp stres olabiliyorum..bu arada bnce o yanma olayı enfeksiyondandır,dikkat canım,geçmezse bi doktora git hem kan testi yaptır hem de bi muayene ol,umarım hamilesindir:)

merhaba kesinlikle bekle derim adet günü idrar testim negatif çıktı
hamile olmadığımı düşünüyorum keşke yapmasaydım da dedim
p tesi günü kan testim çıkacak

tamam canım senin dediğin gibi p.tesi gelmezse kırmızılar o zaman yapayım testi. sağol canım. ama hemen ümidini kesme. adet olana kadar ümit var. neler okuyoruz burda. bayan kan testi yaptırıyor onda bile çıkmıyo geç döllenme oldu diye.inşallah p.tesi güzel haberler verirsin bize.

cnm bnm yaa ne yılışık ilişkilerin ortasında kalmışsın sen..göstermelik o anne oğul ilişkileri gövde gösterisi biliyorum bnmki de öyle ne zaman görsek şapur şupur oğluna ama ben demesem oğlunun arayacağı yok :) yanyana gelince hasretleri depreşio birden....
benim kaynanam asla öyle bişey söyleyemez hanımköylü fln die..çünkü ne düğünümde ne de bu ev kurulduğunda ne maddi nede manevi hiçbir katkısı olmadı..eşimin durumu da çok ii diil tek maaşla ailesine de destek olduğu için pek bi hazırlığı yoktu..bnm ailem destek oldu bize oğlum dediler eşime yükünü aldılar omuzundan ve ellerinden geldiğince kurdular yuvamı hala da destek olurlar..kaynanam çeyiz getirmeye geldğinde geldi yattı evimde..hadi onu da geçtim afedersin çeyiz diye çetirdikleri hep bizim birikimlerimizle alınan eşyalardı onlarla yapmaya çalıştı gösterisini..heh bide cola bardakları vardı hani o promosyondan alınanlardan :) afedersiniz içinden bana bi don bile çıkmadı:)))
hiçbirşeye elini sürmedi,elini cebine hiç atmadı ama kime sorsan düğün yaptım çok masraf ettim oldu malum o kola bardaklarının kapaklarını biriktirmek epey bi masraf oldu karıya...2 kere çocuk düşürdüm hiiiiç yanımda yoktu onu da geçtim bi telefon açmadı kızım naptın nasılsın die..pardon bana hiç kızım demez hep gelinim..gelinler götürcek bi gün onu..dedikoduya gelince ooooooo nasıl yapar ama hep kulağıma gelir onu bile gizli saklı beceremez sorsan ben senin hakkında hiçbişey söylemem der..ama diğer gelininin ve kızının dedikodusunu yapmaktan da geri kalmaz..sonra bi bakarsın onların evindedir..
sorsan beni çok sever, anne kötüyüm gel yanımda ol desen asla bulamazsın mutlaka önemli bi işi vardır..ama yemeğe gelin desem o akşam bendedir..
asla anne olarak görmeyeceğim bi insan ama eşimin annesi olduğu için saygı duymak zorunda olduğum biri..eskiden hep susardım içime atardım ama artık susmuyorum..
düşünün kına gecemde insanlar bana kızım bu aile istemio mu seni dediler..çünkü suratlar 5 karıştı ve hiçbir zorlu günümde yanımda yoktu..
valla içime atmakla olmuyo susmayacaksın ben bunu anladım..lafı yapıştırıcaksın öyle olan değerli oluyo gerçekten..eltimden biliyorum kaç kez ağlatarak yolladı evinden ama ne zaman anne gel dese koşa koşa gidio torunu içinmiş yemesin beni......oturup dedikodu yapıolar bilmiorum sanki..öyle kabul ettim artık onları ona göre oynuyorum bende oyunlarını..ama allah büyük bak neler yapıcam ben onlara ne elti ne görümce ne kaynana düşürücem onları birbirlerine ayaklarına dolayacağım bütün yaptıklarını..
isterse eşim beni o gün boşasın ama hırsımı alıcam bigün mutlaka.....

minik gelin

canım çok üzüldüm durumuna ya. nedir bu gelinlerin bu kaynanaların elinden çektiği ya. terbiyesiz kadın. yanlış anlama ama sen ipleri baştan vermişsin kocanın eline. ne o öyle haftada2-3 kez kaynanaya gitmeler yaa. çalışmasan tamam ama çalışan bir bayansın sonuçta. mademki Ankaraya para yok diye götürmüyor seni. sen de bundan sonra maaşını kendin çek ona da de ki" sen kocasın bana. eve bakmak zorundasın"biraz sert durman gerekiyor gibi geldi bana. madem haftada 1 o da zorla oluyor ilişki. o gelmeyince yanına sen de gitme. kendini uzat tut biraz. bırak o sana gelsin.

cnm sakın böyle düşünme bu bi hastalık herkesin başına gelebilir ki milletin başına neler neler gelio okuyoruz burda..bu bi aptallık değil kendini sakın suçlama allah korusun ya tedavisi mümkün olmayan bi hastalığın olsaydı ve asla baharına kavuşamayacak olsaydın..bir kaç ay korunmak zorlu bir süreç belki ama üstesinden gelemeyecek kadar zayıf bir insan değilsin sen..şimdi ahlar vahlar yerine sağlığıyla baharını kucağına alma mücadelesi başlıyor cnm..şimdi silkinip kendine gelmek zorundasın,eğer çocuk olursa diye bişey yok koruyacaksın kendini..testlerle takip etme onlar yanıltıcı olabiliyor eşin korunsun sen bişey yapma.doktorun dediklerine tamamen uyarsan emin ol ki herşey geride kalıcak senin için..biraz sabır cnm ümidini sakın kesme bu yolda bizim tek yardımcımız sabır ve ümit sakın unutma.....

minik gelinimm dualarımdasın benimm

bir de bacılarıma bir şey sorayım bir şey olmadığı halde soğan kürü yapsam zararı olur mu ki

canım biliyorsun ingilterede yaşıyorum burada hayıt otunun özünü bi şişeye koymuşlar suya damlatım içiyorsun 15-20damla bende o şekilde içiyorum 10gün falan oldu içmeye başlayalı bu arada burada degerlerin birimleri farklı oldugu için 857 tr de daha aza denk geliyor bildiğim kadarıyla bende dostinex içmiştim düştü 27ye şimdi tekrar yükselmiş sen hayıt suyuyla prolaktinini düşürdüğün aymı hamile kalmıştın hamile kaldıgında nezamandır içmeye başlamıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…