- Konu Sahibi minikgelin
-
- #2.001
bunların hepsi aynı yaaaa ben banyom müsait deil diyorum hala giriyor utanmadan.. belki ortalıkta bşyim vardır ayıp valla ayıpp..bana 2 ay önce gelmiş en son miletin kaynanası hergün gelinindeymiş.. banane onlardan yaaaa ben kendi anneme iki haftada bir gidiyorummm kaldıki senlemi ugraşcam..valla çok sinirliyim..bu hafta 4 gün görüştük daha iki hafta gitmiycemmm yeter...kocamada annesini söyleyince elbet seninde işin düşer bana diyor.. yanii annene elbet gideriz diyor... benim annem bugune kdr daha bikere bile arayıpp illa gelin demez müsait olunca gelisiniz zaten der..bu ara çok bunaldım iş yeirndede sorunlarım var valla alıp başımı gitcem..
eşim salı günü ankaraya gitcek iki günlügüne bende geleyim deişiklik olsun dedim bunaldım bu yaz tatilede gitmedik falan ondan ihtiyacım var dedim.. paramız yok dedii.. tmm dedimm öle diyince.. neyse bugun askere gitcek kuzenine 200 tl verdi dün arkadaşı sevgilisine telefon alıyormuş 100 tl si eksik gelmiş onu tamamlamış. bana gelincede para yok diyor.. 6 aydır çalışıyorum bikere para vermedi yafff..ben tutumlu ol dedikce savuruyor bide dönüp sen böle bi insan deilsin tanıyamıyorum diyor.. benim zoruma giden bana gelince yok der milete gelince verir bol bol..
cnm valla kaynanan böyle yapıosa bi geldiinde ortada inadına bırak bişeyini belki kendi utanır da bidaha girmez..
eşine gelince işin çok zor cnm biraz anneci anladığım kadarıyla hadi onu da geçtim ilgisiz sevgi olmaz nereye kadar sabredeceksin ki sen..tamam elbette bi erkek de kendine zaman ayıracak ama eşini ihmal etmeden seninki aşmış biraz..
bana düşmez ama öyle oturup konuşmakla biyere varamazsın erkek milletinin bi kulağından girer ötekinden çıkar..senin öyle bişeyler yapman lazım ki eşin hatasını anlasın..sen bilirsin elbet,tanırsın eşini ona göre bi yol bulman lazım yoksa bu gidiş hiç ii diil sen yıprandıkça evliliğiniz de yıpranır..
ayrıca sen çocuk istiosun hem hem de haftada bi uğruyosun yanına bu adam çocuğu leyleklerin getirdiğini fln mı sanıo anlamadım ki :)
ya haddim olmayarak sana bi tavsiyede bulunucam bunu bana çok saygı duyduğum bi insan tavsiye etmişti ve uyguladığımda gerçekten yararını gördüm..
mesela eşin maç seyredio..otur yanına sen de izle zevk almasanda alıomuş gibi görün..onun hoşlandığı şeyleri paylaşmaya çalış onunla birbirinizle vakit geçirmeye çalışın..
beraber bişeyler paylaştıkça daha farklı olacaktır herşey..
yine özür dileyerek söylüyorum eşin yanına haftada bir geliomuş..peki sen bunu değiştirmek için bişeyler yaptın mı çocuk için değil de gerçekten istediğini belli ettin mi ona..
erkeklerin bazen gözüne sokmak gerekio bişeyleri onlar bizim gibi değil maalesef herşeyi kendi sezgileriyle göremiolar..madem sık yanaşmıo yanına sen kendini onun gözüne sok..
giyin süslen saçını makyajını yap öyle karşıla onu..ya da sen daha ii bilirsin nelerden hoşlandığını onları yap.onu istediğini belli et artık öküz diil ya anlar herhalde :)
şu an bunları okurken tek derdim kaynanam olsa diye düşündüm inan. üzme kendini asla boşver giden tek bir haftasonun olsun yine yaparsınız program. ben kendime acıyorum senin yerinde olmayı çok isterdim. evimde kös kös oturmayı isterdim. pazartesi istemeye istemeye işe gitmeyi isterdim. şimdi evimden uzakta pazartesi kan sonucum ne çıkacak beni ne kadar bebeksiz bir zaman bekliyor onu düşünüyorum. belki ömür boyu olmayacak bir bebeği düşünüyorum şimdi yada otistik doğacak bir çocuğun günahını düşünüyorum. eşim yanımda değil yarın gelecek. annem gitme kal demişti dün yok gidicem özledim evimi demiştim sonuç öyle çıkınca işten izin aldım kaldım burada. annem keşke söylemeseydim sağlıklı olsaydın da gitseydin dedi bana. anlayacağın hepsi koca bir keşke. senin kaybettiğin 1 hafta sonu ama umudunu kaybetme boşver bebek olsun o nasıl düzeltir herşeyislm kızlar bebek konusu deil bugunki konummm:)
başka bşy anlatcam.. grip oldummm eşimin kuzeni askere gitcek 1 haftadır sürekli görüşüyoruz sıkıldım artık en son gördügümde iyi teskereler demiştimmm.. eşim bu sabah zorla uyandırdı neyse kalktık gittik havaalanına yolcu etmeye.. sonra eve dönüyoruz kaynanam torunu bide kayınbabam var.. ben eve gelip direk yatmayı düşünürken eşim hadi bize gidelim kahvaltıya dedii.. hemen tmm dediler.. ben ne gelin ne gelmeyin hiç bşy demedim arabadan indim sinirli sinirli önden gittim ama umursamadılar.. neyse eve çıktık tabi dagınıktı evim hafta içi çalışıyorum yoruluyorum diye hafta sonu temizlerim.. ben acele ile topladım ortalıgı.. neyse tuvalete gitcekti kaynanam hemen misafir tuvaletini açtım lambasını yaktım ona gitmedii bizim kulandıgımız banyoya gittii dedim orası müsait deill bşy olmas diyip daldı banyoya..sinir oldum yaaaaa...şimdi kalktılar eşim ben gidiyorum bırakayımmı eve sizi dedii hiç bşy demiyolar bende mutfaga gittim oturun demedim..gribim başım kazan gibii bide torununu getirdi mutfagı talan etti herşeyi alıp yiyor kaynanamda evi dolanıyor kurcalıyor falan çok sinir oldum.. eşime ayrı sinirliydim zaten.. güzelce hazırlandım askeri yolcu ettikten sonra kahvaltıya gideriz diye düşünüyordum ama nerdeeee evde oturmakla kalmadı kaynanamlar geldii.. her hafta sonu evde olmaktan sıkıldım yaaaa bide kalkmış çocuk yapayım diyorum şuanda sinir oldummmmmmm valla herşeyden...
ben bunun içinmi evlendim yaaaaa kocam evde olsa benle ilgilenmez ya nette ya tv de maça bakar... yada kahveye gider...bikerede kalk hanım çıkalım azcık dolanalım desin yahu yok demez dese bile mutlaka arkadaşlarınıda çagırır.. grip oldum eşimin umrunda deil ama eşim hafiften bogazı agrısa yataga düşer hemen mileti arar ne ilaç alayım der sorar bense yataklık olmama ragmen yatmıyorum umrunda deil ya.. bide hamile olursan bi dedigini iki yapmam diyor yalan vallaa yalan..
şu an bunları okurken tek derdim kaynanam olsa diye düşündüm inan. üzme kendini asla boşver giden tek bir haftasonun olsun yine yaparsınız program. ben kendime acıyorum senin yerinde olmayı çok isterdim. evimde kös kös oturmayı isterdim. pazartesi istemeye istemeye işe gitmeyi isterdim. şimdi evimden uzakta pazartesi kan sonucum ne çıkacak beni ne kadar bebeksiz bir zaman bekliyor onu düşünüyorum. belki ömür boyu olmayacak bir bebeği düşünüyorum şimdi yada otistik doğacak bir çocuğun günahını düşünüyorum. eşim yanımda değil yarın gelecek. annem gitme kal demişti dün yok gidicem özledim evimi demiştim sonuç öyle çıkınca işten izin aldım kaldım burada. annem keşke söylemeseydim sağlıklı olsaydın da gitseydin dedi bana. anlayacağın hepsi koca bir keşke. senin kaybettiğin 1 hafta sonu ama umudunu kaybetme boşver bebek olsun o nasıl düzeltir herşeyi
çok kötüyüm ben dayanamıyorum bu duruma deli gibi çocuk istiyordum. herşeyi hazırladım eşime zorla ovulasyon testi bile aldırdım ateşimi adet olur olmaz ölçmeye başladım. kaçırmayım bu ay diye düşünüyordum. nereden çıktı şimdi bu diye düşünüyorum. Bahar'ım olsun derken şimdi o gelmesin diye korunmak zorundayım. hap içemiyorum condom yeteri kadar güvenli değil doktor riskli zamanlar çocuğun olabilir diyor. ya olursa ömrü boyunca benden nefret edecek. benim aptallığım yüzünden oldu bunlar. bişey vardı sanki kedi bakacak. eğer çocuk olursa ya ölecek ya otistik olacak yada bedensel engelli. çıldırcam ya. tedavi bitene kadar bana elleme denmez adama. aralık ayında 2 defa yumurtlama oldu. sürekli testlerle takip etsem farkında olmadan kaçırırsam. çok kötüyümmmm
pzt. günü prof.a gidicem o dalında uzman zaten bakalım artık inşaallah dediğin gibi olurcnmm üzülme inş iyleşceksin bide başka doktora muayene olsana böööle şeylerde tek doktorda kalmak iyi deil bence.. inş en kısa zamanda iyleşirsin ve minicik tatlımı tatlı bi bebişin olur:)
ben çıkayım azcık uzancam başım kazan gibi:)gelirim yine
iyi aksamlar herkese.acil bi konuda size ihtiyacım var.2-3 gündür göğüslerimde hashaslık var hamiş olabilirim 3 ocak battı ve hala adet olmadım neyse sorun o değil dünden beridir idrar yolumda enfeksiyon var sanırım. bebk olabilir diye de hap kullanamıorum.önceden de olmustu böle küçük tuvaletimi yaparken acayip yanıyor normal dururkende yanıor.hamileysem onun etkisi var mıdır böyle bişey yasayan oldu mu yada bilgisi olan var mıı ???
minik gelinn famusayy sizleride özledim gelemiorum bi kac gündür.fermi fdeda egemn neler var sizlerde ecntrk sen hamişmisin takip edemez oldum bu aralar ?
merhaba kesinlikle bekle derim adet günü idrar testim negatif çıktı
hamile olmadığımı düşünüyorum keşke yapmasaydım da dedim
p tesi günü kan testim çıkacak
canım p.tesiyi bekle ben öle yapmayı dusunuyorm tabii ozamana kadar kırmızılar gelmezse..herşeyn hayırlısı inşallah hamişizdr..
bacımbacım bacım:):):) maç izlerken oturup birlikte izledim kaç kez hatta yorum bile yapıyodum maç izlerken hoşuna gitsin diye.. ama eşim herşeyi barttıgı için maçıda abartıyor.. sürekli maç kanalı izlenen bi evim var malesef ..ben bi dizi açarım hadi gel izleyelim derim çay falan yaparım meyve getiririm o izledigim dizi için bin tane laf söyler bu ne saçmalık bu nebiçim salak gibi oturduk bu dangalaklarımı izliyoruz der burnumdan getirir..benim içinde bi maçı izledin hadi anladım onu ondan sonra her kanalda oturup o maçla ilgili yorumları izlemek kdr aptal bşy yok benim için..sonra haftada bir ilişki yapıyoruz ya onu bile zorla yapıyor adamın testesteronu az salgılanıyor heralde neler yapıyorum valla kimi zaman ben kendime şaşıyorum..ben normalde süslü bi insanımdır zatenn..kaçtane gecelik takım aldım bbunlarla yatılırmı giyme bidaha diyip dalga geçtii.. bidahada giyesim gelmedi valla..ben anladımkiiiii gamsız oldugumda nehali varsa görsün dedigimde kafam rahat oluyor.. kocam normalde hiç annesi deildir.. üniversitede okurken ayda bir ararmış annesini.. sevgiliyken bilirimmm haftalarca arkadaşında kaldıgını ne annesi aramış nerdesin diye nede eşim ararmış annesinii.. evlendik kıymetli oldular.. kaynanama gideriz küçük bi odası var eşim oraya gider tv izler ben kaynanam kayınpederim salonda otururz benim annem babam deil ben niye oturyorumki konuştugumuzda olmas mal gibi tv isleriz..kaynanamda her gördügünde oglunu şap şup öper sanki yılardır görmüyor gibi davranır ama beni kandıramaz evlenmeden önce oglunu hiç görmese aramazmış bile..allahıma binlerce şükürki işe girdim çalışıyorummmmmm şuanda eşimin kahvede olması umrumda bile deil çünkü ben hafta içi yoruluyorum zaten şimdi evimde kafamı dinliyorum..eşime alıştım ben ..sorunum kaynanam...sevmiyorum kadını neyapayımm..kaç kez ben anlattım kaynanama gezmeyi sevmem arada görürşürüm tanıdıklarımla.. hoşlanmam içli dışlı olmayı seviye bırakırım derim. ama anlamıyor yaaaaa lanet olsun diyip susuyorsun...benim annemle aramız 1 saat mesafe.. gidince 1 gece kalırız hep ..neyse bikere iki gece kaldık annemlerde kaynanam aradı eşimi hanımköylü oldun dedi sinir oldum.. kendi kızı benim bi alt apartmanımda oturyorr hafta 7 gün ise bunlar en az 5 gün birlikteler.. kendine gelince damadı hanım köylü olmuyor ama ben ayda yılda bi anneme gidince iki gece kaldım diye eşim hanımköylü oluyor.. benim annemin babamın tırnakları bile olamazlar yaa
çok kötüyüm ben dayanamıyorum bu duruma deli gibi çocuk istiyordum. herşeyi hazırladım eşime zorla ovulasyon testi bile aldırdım ateşimi adet olur olmaz ölçmeye başladım. kaçırmayım bu ay diye düşünüyordum. nereden çıktı şimdi bu diye düşünüyorum. Bahar'ım olsun derken şimdi o gelmesin diye korunmak zorundayım. hap içemiyorum condom yeteri kadar güvenli değil doktor riskli zamanlar çocuğun olabilir diyor. ya olursa ömrü boyunca benden nefret edecek. benim aptallığım yüzünden oldu bunlar. bişey vardı sanki kedi bakacak. eğer çocuk olursa ya ölecek ya otistik olacak yada bedensel engelli. çıldırcam ya. tedavi bitene kadar bana elleme denmez adama. aralık ayında 2 defa yumurtlama oldu. sürekli testlerle takip etsem farkında olmadan kaçırırsam. çok kötüyümmmm
canım benim o kadar yüksek değildi...
suyunu mu içiyosun...
ben tohumunu içtim...
en son ölçtürdüğümde sınırdaydı...
doktor önemsemese de dostinex kullandıktan sonra tekrar yükseliyor...
bimki 4 ten 28 fırladı 10 günde o yüzden her ihtimale içmiştim...
sana tavsiyem düzgün bi doktora da git emar falan çekerler sana...
ve tohumunu al suyunu değil...
sıcak sıcak kaynatıp iç....
ben 1 su bardağı içiyodum 10-15 ün arası içmiştim fayda etmişti...
şu an evde kalmadığı için içemiyorum...
ALLAHIM ŞİFA VERSİN İNŞALLAH...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?