Sabredenler Kulübü 2012 :)

bizde Temmuz 2010 da evledik bebekimm :16: :16: :16: ozaman siz başta istemdiniz bebiş..ay ben hemen istedim sanki anne olmak için yaratılmışım o derece annelik hormonlarımın yüksek olduğunu hissediyorum :1: :1: :1:

istemedik biz bebiş, ben korundum bir süre, sonra da eşim korundu. şimdi de birgün deli gibi istiyorum bir gün korkular yaşıyorum, hayırlısı...

OFLUcum, inşşah hissettiklerin doğru çıkar, çok sevinirim senin adına, öyle olursa :16::16::16::16:

ne biliyim bi tuhaflık var bende bu ay :)
o kadar uyuyorum saat 10 olmadan esnemeye başlıyorum :)
sabahları hafif mide bulantısı (psikolojik de olabilir ) öyle işte :1::1::1:

canım benim göbüşte şişti gerçi benim her ay adet dönemi öncesi şişer ama ben normalde çok su içmem bu yüzdende çok nadir terlerim bu ay terleme oranım arttı ve vücut ısım sürekli yüksek hatta ayın ortalarında uçuğum bile çıktı dediğin gibi pisikolojik %90 canımcımm hayırlısı artık

kızlar sımdı geldım saglık ocagından saat 2 den sonra cıkacak kan sonucum... testımıde alıp gıttım hemsıre hanım pozıtıf cıkmıs ıste dedı.....ınanamıyorum kan sonucum cıksın ole ınanacagım ınsalah... bu durumda cokk heyacanlı...bende hıç bır belırtı yokkk.....ne ıstah acılması ne mıde bulantısı....

kızlar sımdı geldım saglık ocagından saat 2 den sonra cıkacak kan sonucum... testımıde alıp gıttım hemsıre hanım pozıtıf cıkmıs ıste dedı.....ınanamıyorum kan sonucum cıksın ole ınanacagım ınsalah... bu durumda cokk heyacanlı...bende hıç bır belırtı yokkk.....ne ıstah acılması ne mıde bulantısı....

çok ama çok tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın :46::46::46:
tecrübeleriniz bizim için çok önemli, gerçekten hiç bir belirtiniz olmadı mı? kasık batmaları, halsizlik, uyku hali, baş dönmesi vs?
Eminim bir çok kişi bunu merak ediyordur

kızlar test yaptım idrar negatif çıktı.Sanırım boş regl ayımdayım.:5::5::5:

ahh kuzum ya dur eman üzülme, geç döllenme falansa çıkmamıştır. hem bu "boş regl" ayına neden normal birşeymiş gibi davranıyorsun. bir doktora gitsene sen? adet görmemen yumurtlamadığından olabilir, belki bir takip bir tedavi önerir doktor...

çok ama çok tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın :46::46::46:
tecrübeleriniz bizim için çok önemli, gerçekten hiç bir belirtiniz olmadı mı? kasık batmaları, halsizlik, uyku hali, baş dönmesi vs?
Eminim bir çok kişi bunu merak ediyordur

suan valla hıcbırsey yokk hıç ole suphelendırcek bısey olmadı.. ama ben hala kesın olmadıgı ıcın bırsey dıyemıyorum...

İnşallah 2den sonra mutluluktan ağlarsın canım :21::21::1::1:

benımde ucuydu. olsun hayırlısı herseyın canım.. ama regl olmadan yınede karamsarlıga kapılma
cnm benim telaşım ya regl olmazsam;ilk denem ayımda olmam gereken ayda olmadım,bir sonraki 3 hafta sonra oldum.Yani iki ay adet olmadım gibi bişey.korkuyorum oyüzden.hamilelik heyecanı yok içimde,belirtim de yok.adet belirtim de yk.Sanki normal günlerden birindeyim:26::26:

inşallah kan testinde pozitif çıkar. Sağlık ocağında kan testi yapılıyor mu? Ben sadece idrar testi yapıyorlar sanıyordum.

ben artık eminim kızlar,aklımın oyunu bu;adet gelmiyor,gelmedikçe ümitleniyor,ümitlendikçe gelmiyor....Hamile fln değilim ben.:2::2::2::14::14::14:

ben artık eminim kızlar,aklımın oyunu bu;adet gelmiyor,gelmedikçe ümitleniyor,ümitlendikçe gelmiyor....Hamile fln değilim ben.:2::2::2::14::14::14:

canım bu ay olmazsa daha sonraki aylar var. İnşallah çok bekletmeden gelir bebişin. Ama bak ben bir yıla yakın artık, her ay yeniden ümitleniyorum. Adet düzensizliğinin nedenini araştırman lazım 35 güne kadar normal deniyor ama öyle bir ay boş falan senede bir defadan fazla olmazmış. Ne kadar zamandır evlisiniz? D.k. için ilaç falan kullandınmı? Tabii hâla hamile olma ihtimalinin varlığınıda unutmaman lazım. Bebiş yoksa inşallah regl olursun hemen. Ya da adet düzensizliği varsa yumurtlama tarihlerinde düzensiz demektir bu ki yanlış zamanda bekliyor da olabilirsin. Olmazsan 35. günde dr. git derim. aynı şey benim içinde geçerli. Hera ay 26 - 29 arasıydı 2 aydır 32 - 34 olmaya başladı. bu ay 34 e kadar gelemzse dr.a gidicem

Kızlarrr acill yardımmmmmm şimdi göğüslerime baktım çok acıo die sol göğüsümün kahve renki kısmııı resmen açılmışş alt taraftaa gerilmiş rengi açılmışşşşşşşşşşşşş sadece bir kısmı üçgen şeklinde bir yeri renk açıklığı varr bu hamilelikte olur mu :s

canım bu ay olmazsa daha sonraki aylar var. İnşallah çok bekletmeden gelir bebişin. Ama bak ben bir yıla yakın artık, her ay yeniden ümitleniyorum. Adet düzensizliğinin nedenini araştırman lazım 35 güne kadar normal deniyor ama öyle bir ay boş falan senede bir defadan fazla olmazmış. Ne kadar zamandır evlisiniz? D.k. için ilaç falan kullandınmı? Tabii hâla hamile olma ihtimalinin varlığınıda unutmaman lazım. Bebiş yoksa inşallah regl olursun hemen. Ya da adet düzensizliği varsa yumurtlama tarihlerinde düzensiz demektir bu ki yanlış zamanda bekliyor da olabilirsin. Olmazsan 35. günde dr. git derim. aynı şey benim içinde geçerli. Hera ay 26 - 29 arasıydı 2 aydır 32 - 34 olmaya başladı. bu ay 34 e kadar gelemzse dr.a gidicem
cnm ben bekarken de evliyken de günümü hiç sektirmezdim,sabah olurum diyodum oluyodum.İlk ay deneme heyecanı ile denemenin 2.haftasında hafif kan gelmişti.sonra adet günümde adeet gelmedi.Sonra hafif kan gelen günde gelecek ay geldi.2 aydır 28 günde bir adet oldum.Bu ay da öyle olmam gerekiodu olmadım.:44::44::44:

Back
X