Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adana'da işi varsa Adana'ya geri dönün. Adam işsiz, psikolojisi bozulmuş. Bunu anlamayacak ne var? Siz istemiyorsunuz diye İzmir'e gelmiş, iş bulamamış. Şimdi de diyorsunuz ki neden böyle oldu.
Ya arkadasım doğruya doğru
Adamın düzenini bozmuşsun
Senin için işten çıkmış başka bir şehire taşınmış bocalamış yapamamış şimdide böyle olur tabi.
Adanada niye yapamıyorsun?izmir tabi rahat modern bir yer.o zaman kendi kültüründe bulucaksın koca.hem evleniyorsunuz bir heves hemde sonra beğenmiyorsunuz insanları değiştirmeye çalışıyorsunuz.
Eş diye seçtiğim adam uzayda yaşasa giderim yok uymuyorsa zaten evlenmem.resmen köprüyü geçene kadar yapıyorsunuz evlendiniz kendinizce aidat duygusunu seviyormuşsunuz ya güvenli tarafa geçtim evlendim mantığındasınız yani.o zaman bi zahmet Adana nın yolunu tutun .
Karısından para istemek kolay mi sence . Farklı yol arayın mesela konu sahibi için.İyi de evine bakma içgüdüsüyle herhangi bir işte de çalışabilir. Ama senelerdir çalışmıyorsa çok fazla iş seçiyor demek ve bilerek yapıyor demektir bana göre.
Karısı iş seçmeden çalışıp para kazanmış senelerce. Madem para istemek kolay değil kendisi de çalışsaymış.Karısından para istemek kolay mi sence . Farklı yol arayın mesela konu sahibi için.
Boşansınlar hemen tabi dimiKarısı iş seçmeden çalışıp para kazanmış senelerce. Madem para istemek kolay değil kendisi de çalışsaymış.
Şu ezik herifleri savunuyorsunuz ağzım açık kalıyor gerçekten. Onunki psikoloji de bu kadınınki psikoloji değil mi?
Yok, kendisine küfredip kadınlığını sorgulayan adamın uğrunda mutsuz olduğu şehre taşınsın gerisin geriye.Boşansınlar hemen tabi dimi![]()
Ben de bunun altında kalmayıp sen de adam olsaydın da calissaydin dedim. Bu onun çok ağırına gitti ve yarından tezi yok Adana'ya ailemin yanına gidicem dedi.... Ben sustum...