Vazgeçmeyi en azından dene.
Ya da öyle görün.
Eğer vazgeçilmekten hoşnut olursa hiç arkana bakma.
Adama nefes alacak seni özleyecek fırsat vermemişsin.
Sensiz kalsın,isterse kendisi gelir zaten.
Aksi takdirde zaten soğumuş adamı nefret ettireceksin kendinden.[/QUOTE
Vazgeçmeyi en azından dene.
Ya da öyle görün.
Eğer vazgeçilmekten hoşnut olursa hiç arkana bakma.
Adama nefes alacak seni özleyecek fırsat vermemişsin.
Sensiz kalsın,isterse kendisi gelir zaten.
Aksi takdirde zaten soğumuş adamı nefret ettireceksin kendinden.[/QUOTE
Yarın görüşme sebebiniz ne ?Evet ben o fırsatı hiç vermedim doğru. Peki yarın nasıl bir konuşma yapmalıyım onu kestiremiyorum açık kapı bırakmalı mı yoksaa tüm gemileri yakmalı mı onu bilemedim
Evet haklısınız. Kendisi de böyle diyor. Ben neyim ki benim için ağlıyorshn benden daha önemli şeyler yok mu hayatında diyor. Ama bu çok mı kötü bir şey seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. Duygularıma yenik düşüyorum. Güçlü olmaya artık kararlıyım kararlı olmasına da bunu ona karşı nasıl yapıcam bilmiyorum. Mesela yarın artık son sözü söylemem mi lazımKarşısında ağlamakla hata yapmışsınız,hiç kimse sürekli ağlamaklı kendisine olan zaafını saplantıya dönüştürmüş biriyle sevgili olmak istemez,ama son bir çözümü var,karşısında güçlü ve umursamaz durmak bunu başarabilirseniz olabilirliği var ama kesin değil yani,ama ilk önce bu acitasyonlı ruh halinden çıkmanız lazım,bu şekilde size karşı sadece acıma hissi duyar..
Yarın görüşme sebebiniz ne ?
Çok gereksiz geldi bana.Tatile gidecek. Tatile gitmeden yine görüşürüz demişti. O sebeple..
Neden bu kadar açtınız ki kendinizi ona? Keşke bazı şeyleri içinizde yaşasaydınız,şuan sizden emin,seni sevmiyorum diye yeminler etseniz yine inanmaz,şuan yarın buluşacağınız için heyecandan öldüğünüzü de biliyordur,şurdan başlıyabilirsiniz mesela,yarın önemli bir işinizin olduğunu söyleyip başka zaman buluşsak olurmu diye sorabilirsiniz,sonra biraz mesafe ama tam kopukluk değil ara ara mesajlaşma şeklinde giderseniz,noluyor düşüncesine girip sizi tekrar analiz etmeye başlayabilir ama bunlar uzun vadede olacak şeyler,sabırlı olmanız lazım.Sizden ne kadar eminse şimdi bir o kadar ters köşe yapma zamanı,bu son kozun ,dönerse senindir dönmezse hiç olmamıştır zaten..Evet haklısınız. Kendisi de böyle diyor. Ben neyim ki benim için ağlıyorshn benden daha önemli şeyler yok mu hayatında diyor. Ama bu çok mı kötü bir şey seviyorum ve kaybetmek istemiyorum. Duygularıma yenik düşüyorum. Güçlü olmaya artık kararlıyım kararlı olmasına da bunu ona karşı nasıl yapıcam bilmiyorum. Mesela yarın artık son sözü söylemem mi lazım
Ben galiba görüşüp konuşmadıkça benden uzaklaşır diye çok korktum. Cesaret edemedim. Ama sanırım mecburum buna. Gelmezse istemiyor ve sevmiyor demektir yüzleşmek zorundayım bunla. O kadar duygusalım ki kendimi nasıl geri çekixem onu bile beceremiyorum. Ben gidiyorum mu dicemAdama üzülecek,özleyecek, kendini dinleyecek, kararını ölçüp tartacak fırsat vermemişsin ki. Yapmayın böyle.. Azcık geri çekin kendinizi. Seviyorsa o döner dolaşır gelir zaten. Gelmiyorsa da, zaten hiç yokmuş ki.
Neden bu kadar açtınız ki kendinizi ona? Keşke bazı şeyleri içinizde yaşasaydınız,şuan sizden emin,seni sevmiyorum diye yeminler etseniz yine inanmaz,şuan yarın buluşacağınız için heyecandan öldüğünüzü de biliyordur,şurdan başlıyabilirsiniz mesela,yarın önemli bir işinizin olduğunu söyleyip başka zaman buluşsak olurmu diye sorabilirsiniz,sonra biraz mesafe ama tam kopukluk değil ara ara mesajlaşma şeklinde giderseniz,noluyor düşüncesine girip sizi tekrar analiz etmeye başlayabilir ama bunlar uzun vadede olacak şeyler,sabırlı olmanız lazım.Sizden ne kadar eminse şimdi bir o kadar ters köşe yapma zamanı,bu son kozun ,dönerse senindir dönmezse hiç olmamıştır zaten..
Bu şekilde devam edersen zaten başkasıyla göreceksin,kaçınılmaz son..Ben bu uzun vadede onu başkasıyla görmekten korkuyorum. Hani hayatım sana bağlı olmayacak beni başkalarıyla görürsün o zaman beni bunaltma bjnlar arkadaşlarımla da olabilir dedi yaya.. O cümleden sonra çok güvensizim. Sabırlı olamıyorum ya tamamen gideyim ya da arrık gelsin benle olsun istiyorum galiba
Anlıyorum haklısın. O zaman dediğin gibi yapıcam yarın o buluşmaya gitmemekle adım atıcam . inan bu bile bana o kadar zor ki. Üç yıldır hiçbir buluşmahı ertelememiş hep can atarak gitmiştim. Sanırım da bundan kaybettim. Bu ilk olacakBu şekilde devam edersen zaten başkasıyla göreceksin,kaçınılmaz son..
Ama dediğim gibi son kozunu kullanırsan belki bir ihtimal senin değerini anlıyacak,başka çaren yok yani.
Aynen,artık kendin olma,gördüğün gibi onun gözünde seni değersizleştiriyor,erkekler ulaşılmazı sever,onun için ölüp bitmediğini hissettir ona ve yarın buluşmamakla başla..Anlıyorum haklısın. O zaman dediğin gibi yapıcam yarın o buluşmaya gitmemekle adım atıcam . inan bu bile bana o kadar zor ki. Üç yıldır hiçbir buluşmahı ertelememiş hep can atarak gitmiştim. Sanırım da bundan kaybettim. Bu ilk olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?