Sabretmem mi lazım yoksa vazgeçmem mi?

Sevgiliniz iyi dayanmış. Kavgaci tripli bir insanla max. Cay icerim. Hayat testeresi olmayin. Naz, trip, tripa, az kokusunu annemizden başka kimse CEKMİYOR.
Ben bu konuda hatamı fark ettim zaten ama ikinci şansı vermez mi kimse yani. Sevfiğini de söylerken üstelik

Bence seni yedekte tutuyor... :/
Totosunu kaldırmayın şunun, kimse bulunmaz hint kumaşı değil.

Sürekli huzursuzsa bir taraf olmaz , yürümez. Size iyi gelmiyor demek ki. lütfen biraz olgun düşünün . dünyadaki son seçenek o değil. 9 ay birinin peşinden koşmak da çok gereksiz , eziyet ediyorsun kendine.

Ben bu konuda hatamı fark ettim zaten ama ikinci şansı vermez mi kimse yani. Sevfiğini de söylerken üstelik

Vermez. Bu sizin huyunuz çünkü. Her kavgasi tripli insan gibi kayaya cakilinca U-dönüşü yapmişsiniz.

Eminimki sevgiliniz size yillarca yalvardi... YAPMA ETME diye. Devam etdiniz. Egoyu şişirip... zaten beni seviyor, asla vazgecmez modunda dolandiniz. Sevgiliniz sizi affetmez. Bende asla etmezdim. Asla ve asla hemde.

Kendinizi 100% geri cekin. Bundan sonrada kimseye emdiği sütü burnundan getirtmeyin. Allahin çomağı yok. Çektirdiginizi cekiyorsunuz. Kabullen ve geri cek kendini

Ne demisler : Seviyorsan özgür bırak dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır

Arkadaslara katılıyorum. O buluşmaya gitme. Soğuk bi mesaj at " k.bakma bugünkü buluşmaya gelemiyorum. Şimdiden iyi tatiller." Tatil boyu acaba niye böyle yaptı ki diye düşünsün dursun. Neden gelemiyorsun filan derse özel bir mesele de iyice meraklansin.

Bence hiç umursamayacak. İyi tamam diyecek.

Senin yöntemin 9 aydır ise yaramamis bide bunu dene ne kaybedebilirsjn ki daha?
İşte bu konuda haklısın. Kendisi sen iletişimş kestiğinde bitecek dediğş için uzak durmayı hiç tercih etmedim. Hep çabalamam gerek gibi hissettim. Ama doğru haklısın

İşte bu konuda haklısın. Kendisi sen iletişimş kestiğinde bitecek dediğş için uzak durmayı hiç tercih etmedim. Hep çabalamam gerek gibi hissettim. Ama doğru haklısın

Sen saygi deger bir insan ol ki sana saygi göstersin. Vakur ol dik dur.

Madem bir ilişkiniz olmayacak , neden yarın sonkez görüşeceksiniz. Bitmis se bitmiştir . Sonkez görüşelim ne ya ? Bırak görüşme artık sen yoluna , o yoluna ... Öyle yok sana kötü davrandım sen üzülme falan hikaye , İnanma!

Bence vazgec. O senden vazgecmis vicdan yapiyor. Ya da senin ona olan ilgin hosuna gittigi icin seni bir kosede tutuyor. Ondan vazgectigini gosteren hareketler yap bakalim seni kaybetmekten korkacak mi?? Eger bu durumdan memnun olursa arkana bakma..

Gidene yol ver gitsin çok üzerine düşmeyin mesafeli olsaydınız ilk baştan hep olumlu olurdu gelişmeler ama vıcık vıcık duruma getiren kızlar oysaki nasıl güzel bir yuva kurabiliriz geçirebiliriz düşünülmeden ziyade nasil dırdır eder kendimden soğuturum diye yapılan hareketlerin sonucu budur artık kopmuş bağınız kendi yoluna oda kendi yoluna böyle peşinde koşarsa hep kaybedersin biraz kendine saygın olsun hiç-bir kimseyi sahiplenmeyeceksin !

Hayatınızı bir kişiye odaklamayın insanoğlu bencil yaradılış itibatiyle.Kendi hayatınızda en kıymetli olan yine siz olmalısınız . Hiç vazgeçmeyen olursanız hep vazgeçilen olursunuz .Eninde sonunda o kiyamadığımız sevdiceğiniz bir gün bir kalemde kıyar size .Kural bu maalesef..

Sizin kiymetinizi bilenlerle birlikte olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…