Sabretmem mi lazım yoksa vazgeçmem mi?

Aynen,artık kendin olma,gördüğün gibi onun gözünde seni değersizleştiriyor,erkekler ulaşılmazı sever,onun için ölüp bitmediğini hissettir ona ve yarın buluşmamakla başla..
Çok çok teşekkür ederim. Artık hayırlısı

Erkegin pesinde kosma fikri her zaman anlayamadigim bir durum olmustur. Yanlis anlamayin,iliski devam ederken adim atilmali zaten ama degil ki istemiyorum diyecek,azicik uzaklasan adamdan ben de uzaklasirdim..

Empati kurun,israrla reddettiginiz biri olsa ve size saplantili gibi yapissa,ne hissederdiniz?

Çok haklısınız. Vazgeçtim buluşmaktan bir bahane söyleyeceğim. Kaybetme korkusu geröekten çok kötü bir şey.

Ben bunları yaparken göremedim malesef. Sanıyorum ki vazgeçmemem lazım anlatmam lazım çözmemiz lazım. Öyle olmuyormuş ama :/

Bence artik israrci olma, fazlaca cabalamissin, bi birak kendi haline, bırakırsam unutur diye panikleme, istemeyen adama ne yaparsan yap boş zaten, elimden kayip gidecek her sey diye yanlis davranislar sergileme, sakin ol..
Arkadasini anliyorum aslında (senin anlattiklarina bakarak), sevgi çözmüyor her seyi ne yazık ki ve yetmiyor her şeye.. Karsidaki kisinin huzursuzluk veren davranışları varsa, seviyorum diyerek bile bile lades dememek gerekiyor.. Cunku kavga gürültü arttikca ne saygi kaliyor ne sevgi..

Çok seviyorsun belli ama çokta belli etmişsin oda şaşırmış, kendini tartmasi için fırsat verin seviyorsa zaten geri gelir kendinizide bu kadar uzmeyin hayatta herşey gelir geçer ne aşklar bitiyor bir bilseniz ama hayat devam ediyor yeni fırsatlar çıkıyor ömür çok kısa bu kadar acı cekmenize degmez şimdi size bunlar laf gelir sonra anlarsınız ilerde

Çok haklısınız. Vazgeçtim buluşmaktan bir bahane söyleyeceğim. Kaybetme korkusu geröekten çok kötü bir şey.
Unutma neden korkarsan onu yasarsin.
Hem olacaklari engelleyemezsin. Oyle dusun. Gidecek adami urganla baglasan yine gider. Biterse bitsin gozuyle korkmadan bakarsan dunyaya kimse de gitmez. Ozguvenini yeniden kazan. Erkek arkadasin bulunmaz hint kumasi degil. Unutma onu degerli yapan sensin. Oysa sen daha degerlisin. Onceligi kendine versen sorun ortadan kalkacak. Kendini sev. Tipki iliskinin baslarindaki gibi.

Evet öyle. Ben gerçekten unutulurum ben çabalamazsam bitecek diye düşündüğüm için böyle yaptım. Kendi de dedi pişman bile olsam dönemem ben sana dedi. Sen bitirdiğinde biter dedi. Ve ben daha çok korktum.. Ama böyle de benle değil. O halde en azındsn kendime saygım kalsın. Uzaklaşmak en iyisi

Evet öyle kendimi unuttum ben. Zateb o da hep kendini önemsemiyorsun hiç hep ben hep ben bana ağır geliyor artık dedi. Elbet ben de değerliyim ama neden birini çok sevmek değer vermek ağır gelir ki içimden geldiği gibi çokça sevmek kötğ bir şey mi

Sen bırak artik, bi afallasin, döner veya dönmez o ayri ama hic degilse senin yana yakila onu bekledigini dusunmesin, hem sen ona bagimli veya muhtaç degilsin, o boyle yapıyor diye degersiz hic degilsin, kendini sev lutfen, mesafe koy, bu arada iyice dusun..

Çok haklısın çok teşekkür ederim. Yarın onla buluşmamakla çok büyük bir adım atıcam kendim için

Seni istemeyeni sen hiç isteme.. çocuk oyuncağına çevirmiş, bırak, zor ama bırak.. dünyada aşk acısı çeken bi sen değilsin, geçiyor zaten bi süre sonra..

Ne istediğini bilmiyor bu adam ben bile sinir oldum buradan .
Madem kesin istemiyor seninle bir gelecek , neden hala sana umut verip mesajlarına cevap yazıp seninle bulusup sarılıp sonrada biz seninle olamayız olayına giriyor ya. Vicdansız bu arkadaşım ne koşuyorsun peşinden bırak cehenneme direk olsun . egosunu tatmin edecek başka kapı bulsun

Sorsan ben sana umut vermiyorum olursa olur olmazsa olmaz kesin bir şey demiyorum diyip duruyor. Ben de seviyorum ya biraz da safım gerçekten zamana ihtiyacı var falan diyorım

Sevgiliniz iyi dayanmış. Kavgaci tripli bir insanla max. Cay icerim. Hayat testeresi olmayin. Naz, trip, tripa, az kokusunu annemizden başka kimse CEKMİYOR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…