Sabrım tükendi , beni sevmemiş ..

Siz halen evliyken kilit değiştirmesi suç polisle eve girebilirsiniz. Diğer şeylere yorum yapamayacağım kadar rezalet olaylar ve laflar. Bi an önce boşanın.

Ben sizide çok masum gormedim karşılıklı bezdirmeler ve ısrarla ailenize küs gidip gidip gelmeler siz düzelmelisiniz öncelikle ayrıca şiddet ve küfürde girmiş artık dönülmez yoldasınız bence

Haklısınız , ben yaptıklarımın normal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum . Onla konuşsanız sizle öyle konusurki bu kadın sorunlu dersiniz benim de zamanla düşünme yetim kayboldu doğru hiçbir şey yapamıyorum ailem üzülüyor sadece . Eş kişisinin yaptığı tek sey de gitmeye hep meraklı bi kadındın hep oğlumdan ayırdın senin yolun başka..

Konuşmayın, iletişim kurmayın hiçbir şekilde, aileniz alsın telefonunuzu elinizden, sizde tedavi olun.

Küçük bir çocuğunuz var, babası zaten normal değil sizde onun peşinde dönüp duruyorsunuz.
Olan o yavruya oluyor, farkında değilsiniz.

Adam sizle iletişim kurmuyor ama babasına sizin şizofren olduğunuzu falan yazabiliyor o kadar iletişim yetisine sahip. Ne denir ki, hastalık tam olarak kendisi.

Kocanıza narsist diyorsunuz ama siz de mazoşistsiniz kusura bakmayın

Çok gelişmiş bir sistemimiz olsaydı devlet bu tür ailelerdeki çocuklara el koysaydı keşke

Konuda bir tek çocuğa ve sizin ailenize üzüldüm

başlarında kavgalar üst safhadaydı ben de fevri biriyim o sakin ama fesat ve sinsi .
Evlilik için mükemmel bir sıralı ikili..
Biri sinsi ve fesat ötekisi fevri..
İçip içip dovuyormus.Elbette sevmemiş.
Sevse kendi elini kırar yine sana vurmazdi.

Nerden tutarsan elde kalacak konu kaç kez dönmüşün. Konunun böyle olduğunda inanmadım. Sen askerdeyken kapağını düşünüyor ki ikinizde birbirimizi bırakın bence sağlıklı degil

Adam ruh hastası.
Babasıyla karısının dedikodusunu yapıyor daha neler.
Hala iletisim yok diyorsunuz pes!
Nasıl bir iletisim bekliyorsuınuz acaba?
Bu adamla gel git yaparak cocuk büyütmeyi mi düsünüyorsunuz?
O el kadar bebe ne haldedir?Sürekli kavga eden ana baba,sürekli ev değişiklikleri.
3 gün tatile gidiyoırz da bebeler yabancılık cekiyor,huyu suyu değişiyor ,hic mi cocuk gelisimi okumadınız?

Ben sizide çok masum gormedim karşılıklı bezdirmeler ve ısrarla ailenize küs gidip gidip gelmeler siz düzelmelisiniz öncelikle ayrıca şiddet ve küfürde girmiş artık dönülmez yoldasınız be

Haklısınız
Bu da sizi derinden mi üzdü ?
. Sizin hayatınız la oynamış onun bir mesajı bu kadar dert olmuş size. Oğlunuz için fedakarlık yapan tek sizsiniz.
Çok haklısınız.. İnanın biri de bana bunları anlatsa aynı şeyleri derdim ama insan kendi yaşayınca ve bu bataklığa girince bir de cocuk olunca ne yapacağını şaşırıyor

Adamın dayısının karısından nasıl kıskandın ya?
Ben kıskanç biriyim diyorsun
Kardeşim ne fesatsınız
Valla adam da şizofren demekle haklı
Yengesinle konuştuğu için kavga çıkarmışsın

Yavrunuza yazık, ne şanssız, çok üzüldüm onun için. Sizin yapıcağınız şey belli boşanın. Adam sizi sevmiyor daha ne yapsın bunu belli etmek için.

Bak güzel kardeşim adamın bu yaptığına gaslighting deniyor. Yani seni psikolojik olarak manipüle ediyor ve kendine olan saygını yitirmene sebep oluyor. Haklı olmana rağmen hatalı olan senmişsin gibi hissetmene neden oluyor. Bunu bilinçli olarak yapıyor çünkü kocan hasta ruhlu. Böyle insanlardan değil eş, koca arkadaş kardeş de olmaz. Bir an önce boşan ve o çocuğun geleceğini karartma. Çocuğunun güçlü bir anneye ihtiyacı var. Kendine ve çocuğuna bunu yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…