- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi noclearmind
-
Evet ortak.Evin tapusuna anneniz ortak mı? Evin geçimini teyzeniz sağlıyorsa belki ondan bu kadar afra tafra yapıyordur.
Genel olarak aslinda evlilige karsi bir seyi var icinde ukte sanırım ki diger kardeslerinin evliliklerine cok laf eder. Gelinlerimize karsi da pek normal degil. Insanlar laflarindan anlayip geri duruyor. Keske evlenseymis mutlu bir yuvası olsaymis bunu isterdim.Konu sahibi teyzenizin asıl derdi siz değilsiniz sanki.
Zamanında sizide alıp yanlarına gittiğiniz için annenize hırsı.
Yaşayamadığı şeylerin hıncını anneniz yerine sizden çıkarıyor.
Hoş belki siz olmasaydınızda evlenemiyecekti ama hazır suçu atıcak birileri varken işine öyle geliyor.
Ben böyle hissettim konunuzu okurken.
Iste bende küfüre gelemiyorum. Hele o ithama hic gelemiyorum. Ben kendimi savunurken kavga ederken küfür etmiyorum etmem de. Orda baska bi laf soyleseydi belki konu bu kadar buyuyup uzamayacakti.Seviye cok dusuk ama ya.. Or...u, sktr gt vs..
Tamam işte evliliği falan sevmediğinden değil evlenemediği için kendine istemiyorum,sevmiyorum lafını kalkan yapmış.Genel olarak aslinda evlilige karsi bir seyi var icinde ukte sanırım ki diger kardeslerinin evliliklerine cok laf eder. Gelinlerimize karsi da pek normal degil. Insanlar laflarindan anlayip geri duruyor. Keske evlenseymis mutlu bir yuvası olsaymis bunu isterdim.
Anne annane de boyle agzi bozuk tavırlar sergiliyor mu hic?Iste bende küfüre gelemiyorum. Hele o ithama hic gelemiyorum. Ben kendimi savunurken kavga ederken küfür etmiyorum etmem de. Orda baska bi laf soyleseydi belki konu bu kadar buyuyup uzamayacakti.
Iste bende küfüre gelemiyorum. Hele o ithama hic gelemiyorum. Ben kendimi savunurken kavga ederken küfür etmiyorum etmem de. Orda baska bi laf soyleseydi belki konu bu kadar buyuyup uzamayacakti.
Kalp krici seyler diyor. Kulaklari az duyuyor mesela anneannemin sağır algilayamiyo musun doktora git vsAnne annane de boyle agzi bozuk tavırlar sergiliyor mu hic?
O benim ustume yürüdü saçıma yapıştı ki Suan sac diplerim agiriyor o derece.her küfür edeni dövmeye kalkarsak yandık. trafikte yolda vs biri küfretse vs napıcaksın. bu işi kendini sabrını geliştirmek için bi bahane olarak gör ve kendini zaptetmeyi öğren.
Yok onu sormadim.. Annen ve annanenin hali tavri teyzeye benziyo mu? Kufur edilir mi mesela evde? Bu arada kac yasinda bu teyze?Kalp krici seyler diyor. Kulaklari az duyuyor mesela anneannemin sağır algilayamiyo musun doktora git vs
Çok sinir oluyorum yaşlı insanlara böyle davrananlara. Sanki kendileri hiç yaşlanmayacak,belki daha beter halleri olacak ama hiç yaşlanmayacağız sanıyorlar.Kalp krici seyler diyor. Kulaklari az duyuyor mesela anneannemin sağır algilayamiyo musun doktora git vs
Bu saaten sonra zormu ??? :)21 yaşındayım ben. Mesleğim var ama ayri ev olayı bu saatten sonra cok zor. Çünkü 20 seneden beri böyle bir durum.
Olur olur, sen tek parça yolla ben kuşbaşı geri gönderim yaparımbende de abla var aynı yollasam olur mu :))
Olur olur, sen tek parça yolla ben kuşbaşı geri gönderim yaparım
Ahaha hem yağlı hem cirkefyağlarını ayıklarsan geriye pek bişi kalmaz yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?