- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.261
değiştirme sansın varsa loreal 8.1 ını kullan. koleston oldukça yapay bır sonuç bırakıyor ve saçı yıpratıyor.
ama lorealinkiyle ilgili olarak da hep koyu çıkıyor,iyi sonuc vermiyor diyorlar.Benm aldığım yerde lorealin, excellence cream serisi var sadece,ondaki 8.1 de,koyu küllü sarı olarak geçiyor ama kolestondaki açık küllü kumral olarak geçiyor..lorealinki de iice sarı olmasın renk tonları aynı mıdır?bi de duydugum gibi loreal daha koyu yapar mı kolestona göre?
cvbını bekliorum dört gözle:))
küllümangocm tesekr ederm uzun uzun yazmıssın..ama ıstediğin gibi olmazsa rengi demişsin..benim kendi sacım uclara kadar orta kumral uclarsa acık kumral gibi.ben sımdı loreal excellence 8.1 acık küllü kumralla boyarsam,yesillik falan olmaz di mi??ılk yorumlarda bu tarz seyler okudum korktum bıraz cunku ılk kez kendım evde boyuycm sacımı onceden kuafore gıtmıstım hep.Özel bir yöntem var mı boyarken dörde mi boleyım sacımı?
slm. loreal amonyaksız saç boyası çıkarmış. bugün marketi gezerken gördüm. bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
bir sorum daha olacak bayanlar,lorealin recital preference ve excellence cream serisi arasında ne fark var?recital preferencedaki renkler de güselmiş.
canım bu sıyah değik koyu kahve. benım bı arkadaşımın ablası loreal 4 numarayla 3 haftada bır boyuyor dıpleri çok geldiği için aynı boyle saç rengi. ben ınanamıştım hatta 4 numarayla boyadıgına kutusunu gördukten sonra anladım boyanın. sende 3 numarayla bıkaç kere boyasan sanırım oldukça koyu bı renk alırsın.
kaydirigubbakcemile5
saol canım benimde saclarım siyah degil ama siyah gibi görünüyo.. cok koyu kahve...ya cahilligimden mi bilmiyorumda.. şimdi 4 numara koyu kahve ise 3 numara ne oluyo.. daha mı koyusu yoksa acıgımı:sm_confused::sm_confused:
cahıllık değil tabı sor ıstedıgını. 1 sıyah 2 sıyah kahve 3 koyu kahve 4 kahve 5 orta kahve 6 koyu kumral 7 kumral 8 açık kumral 8 sarı 10 açık sarı. yanı sayı arttıkça renk açılıyor. sende aslında 4 numarayla boyasan yıne elde edersin ama sık sık boyamak saçına zarar verırı o yuzden 3 numarayı onerdım. ve ben olsam senin yerınde loreal preference recital serısının 3 numarasını alırım. yanı saçındakı ışıltılar daha ıyı olucaktır daa saglıklı durur saçın daha çok parladıgı için. bikaç kere boyadıgında zaten koyulaşcak saçın olukça
üşenmeden herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun ne güzel bir insansın sen maşallah,
ben merakımdan sordum sağol canım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?