- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.281
kıslaarr nabersiniz? ya yardımınıza ihtiyacım var benim saçlarım loreal akaju kahve geçenlerde boyatıp memnun kalmamıştım ama açıldı baya rengi şimdi daha ii durumda neyse kii şimdii ben karamel rengine boyatsam kuaföre gidip rengi açmaları gerekir mi?bileniniz var mı acaba :)
bu rengi evde kendin yapamazsın diye düşünüyorum. kuaförde yaptırman daha sağlıklı olur bence.
merabalar kızlar ben bişey sorcaktım
ben buğday tenliyim ve saçlarıma röfle yaptırmak istiyorum saçları röfleli olanlar önerirlermi bana?
saçları cok yıprattığını duydum doğrumu bu?
ayrıca röflenin hangi rengi sizce daha güzel?
küllümango benm sorumada cevap verirmisin senağlama
canım ben rofle hiç kullanmadım ve yapmadım. bılgım yok o yuzden. ama bugday tenlıysen küllü ve çok açık olmayan rofleler yaptırmanı önerırım. ve rofle yaptırırken kalın kalın değilde inceli kalınlı attırırsan daha ıyı olacaktır.
kendi saçın ne renk bırde bu onemli
hayır açmadan kolayca boyayabılır eğer aktıysa yeterınce rengi. açayım sonra boyayayım dıyen kuaforden de derhal uzaklaş.
çok teşekkür ederim canımm bende senin gibi düşünmüştüm.evet şimdi giderim kuaföre açmak lazım der ama ben asla açtırmam :)
Küllü Mangocum çok ama çok teşekkür ederim,bu dediğin boyalar tüp boyalardanmı olsun,yoksa markette satılan kutulardanmı,bu arada harika olduğunu söylemeden geçemeyeceğim,hiç üşenmeden anlatmışsın detaylı,çok ama çok teşekkür ederim.Sabırlı davranacağım,söz:)Birde üç kutuya yüzde dokuzluk peroksit demişsin,kendi oksidanları haricinde ayrıca ekleyeceğim değilmi?
Birde beyzım var bol bol,şu andada saç dipleri bembeyaz.Bir ay beyaz sabunla yıka demişsin canım ama bu beyazlarla nasıl duracağım bir ay
ya da çağla şikelin son saç renginden biraz açık olsun istiorum öle de tarif edebilirim.
canım benım karamel rengi hakkında bı bılgım yok ama dedigim gibi kendi mevcut saçında çok koyu değilmiş. rahatlıkla cevırebılır ıyı bır kuafor saçını istedıgın şekile. ama dıkkat et tavsıyem loreal urunlerı kullanan bı kuafore git.
Mangocum canım benim çok teşekkürler,ben boyayı yapalı bir ay oldu aslında,deniz,güneş gördü baya.Ben Bodrum'dayım da:) Beyaz sabun faslını atlayıp direkt boyasam,az önce yıkadım beyaz sabunla keçe gibi oldu saç,gene şampuan yaptım mecburen:)
Birde sarı boyayı nasıl sürmek lazım,dipler fazla açılmazmı acaba?
Bakayım becerebilecekmiyim:))ibelta arkadaşım ozel msjlaşma durumunu acar mısın? bırşeyler sorucam. kontorl panelinden açnan gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?