- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.321
küllümango ve ibelta tşkler...küllümangocm kimyasal boyalı saça bu boya tutarmı sence? güneştem açılmış kahverengi gibi bi renk kutu boyalarda yok mu acaba?kolestonun ışıltılı kahvesini yapmıştım ben ama oda saçlarımı turuncu gibi gibi yaptı şimdi tam turuncu oldu aka aka...ve ya tatlı bi kahve rengi önerebilir msiniz?(turuncu tonları olmasın ltfen...) iyi geceler.. :) ibeltacm senn içinde çok üzüldüm aynı olayı 3-4 yıl önce annemde yaşadı. lorealden açık kahvemsi bi renk aldık saçında siyah çıkmıştı.... umarım en yakın zamanda istediğin renge dönersin...
merhabalar..sohbet o kadar güzel ki katılmadan edemedim=) benim doğal saçım kumral..ama iki ay önce avonun sarı gölge yapıcı kreminden kullandım ve saçım şuan açık kumral gibi..saçımın rengini biraz açmak istiyorum ama boyadıktan bir süre sonra turuncu olmasından çok korkuyorum..forumda okuduğuma göre bunun çaresi küllü renkler..küllü renkleri de araştırdım ve sadece kutu üzerindeki resme bakarak loreal'in küllü koyu sarısını beğendim..bu arada yeşil gözlü ve buğday tenliyim..acaba doğru bir karar mı verdim? o rengi o boyayla yakalayabilir miyim? ayrıca saçlarım belimi geçiyor,kalın telli ve hafif dalgalı...kaç kutu boya gider? yardımcı olursanız çok sevinirim=)
kızlar bişi sormak istiyorum ya bu lorealin recital preference çok hoş gözüküo ve bu boyanın bi özelliğide turunculaştırmadan açmasıymış harika dimi ama bi sorun var duyduğuma göre bu boya sadece boyasız saçlar içinmiş bu doğrumu bilginiz varsa lütfen yardım..
canım açık renk tonlar için ne kadar fazla boya kullanırsan o kadar. belimi geçiyor kalın teli dediğine göre sana tavsıyem 3 kutu. ama loreal recitalın serısınde 8.1 renginı bulabılrsen ondan 2 kututda saçına yeter. çünkü loreal recital nemli saça uygulanıyor. ama şuandakı saçını ve istedıgın rengi görmeden 8.1 doğru bır seçim mi bılemeyız.
O konuda rahatım=) Saçlarım kolay kolay yıpranmıyor...Teşekkür ederim=)
yaa ama benm saçım turuncu değil...fotoğrafı az önce çektim..sanırım turuncu akşam güneşi vurduğu için öyle çıktı...hemen bir tane daha koyuyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?