- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.341
emin değilim ama saçının rengini akıtabilir ama saçın koyu kahve gibi koyu bir renk olduğundan sorun olmaz bence çok akıtmaz zaten zeytinyağı hint yağı saçı koyulaştırabilir
Küllümango neredeyse bütün yazılarını okudum saç boyaları hakkında baya bir bilgin var ve bende senden yardım istiyorum benim kendi saçım açık kumraldı ben kızıla boyadım bir kaç ay kızıl kullandıktan sonra sıkıldım sonra çikolata kahveye oyadım sonra koyu kumrala boyadım tabi kızılııklar kapanmadı yıkandıkça kızıllıklar çıkıyor ve ben artık kendi rengime dönmek istiyorum 1 aydır saçlarımı boyamadım diplerim 3 cm kadar çıktı palettenin açıcısı ile saçlarımı açsam sonra kumrala boyasam tutarmı banada yardımcı olursan sevinirim.Şimdiden teşekkürederim.
bişi sorcam ben bugun sacımı koyu kahve boyadım yarın zeytinyagı maskesi yapsam bi zararı olur mu???
merhabalar sizden acil yardım istiyorum lütfen
yaklaşık 3 ay önce saçıma güya kızıl balyaj attırdım ve 1 haftada kızıl kalmayıp balyajlar sarı alarak kaldı şımdi kuaföre gitmeyip evde saçımı boyamak istiyorum sizce ne yapmalıyım renk olarak bana yardım edin.aslında içindeki sarılar çok fazla koybolmasınıda istemiyorum.
saç rengim kestane
balyajların arasında sanırım kestane kızıl gibi bir renk var.
balyajlarımda koyu sarı gibi
saçım kısa ve az cansız duruyor.
yardımlarınızı 4 gözle bekliyorum.
canım kuafore gidip saçının tonuna uygun cıla attırırsan saçın kendine gelir ve canlanır.hemde yıpranmaz.cila su oranı fazla boyadır. ama saçını görmesi gerek kuaforun hangı renkle uygulayacagını bılmesi için
önerin için teşekürler canım
ben aslında saçımın üzerine kendim boya yapmak istiyorum.saçımın içindeki sarıların kapanmasınıda istemiyorum onun için nasıl bir renk yapmalıyım artı dip boyamda yapılması lazım.
kızlar beni saçım röfleli ve boyalı.resmim göndericem.bu saçın üstüne sadece sarı istiyorum olur mu .yorumlarınızı bekliyrm
Küllümango selamlar sana, saçımı 9 ay önce organik boyayla siyaha boyattım. Şimdiye kadar epey aktı, hatta öyle bir aktı ki bazen ışığa bağlı olarak kendi rengime benzer görünüyor, ama bazen de (genellikle güneş ışığında) kızıl parlıyor, dipler de epey çıktı. Kendi rengim küllü kumralı fena halde özledim, ne tavsiye edersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?