- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 38
- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
- #1.361
kızlar benım saçım normalde kahve rengi ama ben 3 ay önce kendim boyadım saçlarımı birkere kumral yaptım olmadı bigün sonra boyadım turuncu oldu enson boyadıgımda kahva oldu yanıcak diye korktum çünkü3 gün üst üste boyadım ama yanmadı şükür.. saçlarım uzun ve gür benımbudurumdan çok sıkıldım..şimdi üniversiteye yerleştim saçlarımı sarı röfle istiyorum kendim kumralım..sarı derken çok sarı degil bal köpügü yada karamel gibi sarıyo oluyor ya öyle istiyorum ama saçımda boya var naıl yapabilirim bunu yardıme dermisin kuaförler yaparmı yani?
Kardeşim devamlı yaptırıyor,4 ayda bir sanırım,kuaförde,ama defrize değil,yeni bir ilaç varmış sanırım schwarzkopf marka,onunla yapılıyor,çok memnun.Ama onun saçları hafif dalgalı,eğer çok kıvırcıksa pek iyi olmuyor bildiğim kadarıyla...ya ben bişey sorucam kalıcı düzleştirmemiydi neydi onun için saçta boya olmaması falan mı gerekiyordu? herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok makbule geçer :) ?
Küllü Mangocum yetişşş:))))) Seni dinlemedim,suçum büyük:) Önerdiğin Selective boya,tierra boya birde dediğin koleston 12.1 yok Bodrumda hiç bir yerde,bende gittim palette yoğun açıcıyı aldım,pudralı olan.Saçım fazla hasar görmedi umarım:) Turuncu oldu kafam,üstüne koleston tüp boya aldım 8.1,onu sürdüm aynı gün. Şu anda kafam bir garip,yeşille turuncu arası bişi oldu,aslında uçlar sarı,baya açıldı saç)) Napiim,akıl ver bana nolur:) Loreal 7.1 alsam çok koyulaşırmı saç,kutudaki rengin aynı çıkarmı acep:) O dediğin mavi boya yok burda maalesefistersen resim eklerim bir ara gene,son halimi:)
Sevgiler:))
Resmi ancak eşim çekecek gelsinde akşam eklerim:) Aslında çokta yeşil değil,birazda turuncu,gökkuşağı gibi bişi yani:))))canım ben hep dıyorum kolestonun kullulerı yeşil çıkarıyor dıye bak sendede oyle olmuş. resmini koyarsan daha çok sevınırım daha ıyı bılgı verebılrım. bekliyorum acılen merakla:)
Resmi ancak eşim çekecek gelsinde akşam eklerim:) Aslında çokta yeşil değil,birazda turuncu,gökkuşağı gibi bişi yani:))))
kafamçokkarıştı
Başladım zaten,kafamda yağlarla oturuyorum şu an:) Eşim destek vermesin hele bir,sarı diye tutturan oydu çünkü:))) Resmi çekemiyorum,çünkü oğlum İstanbula giderken fotoğraf makinesinide götürmüş hain:) Akşamüstü ya da yarın sabah erken eşime çektiririm olmadı kendimi çekmeye çalışırım:)canım akşam ışıgında belli olur mu peki gunduz vaktı çekilmesi gerek fotonun akşam işiği çok fark edıyor. tamam ben yınede beklerim:) demek eşinde destek verıyor? e haklı tabı o saçlar içacıcı değildi.
canım saçın ne olursa olsun dinlendir iyice. çünkü yıpratmaz gibi görunur palette ama sonra çıkar acısı. benım 1 ay sonra saçımın eski halınden eser kalmamıştı. iyice saçına bakım yap. hazır yaz ayları daha kolay olur uygulaman.
Küllümangocum sana bi sorum olucak,acaba boya boyayı acar mı ultra acıcı dısında mesela,sacımda suanda kullu kumral var 7.1 ama ben lorealın 9.1ını ıstıorum acaba bi fark olur mu kı?
Canım,genelde bu durumda dipler daha açık kalıyor,acaip oluyor yani,benim kafam öyle şu an,8.1 sürdüm,dipler çok açık kaldı,komik bişi oldu:) Aslında bende 7.1 saçta nasıl duruyor çok meraktayım,keşke bir resim eklesende görsem:) 7.1 ile koyumu olur diye korkuyorum,kutudaki rengin aynısımı oluyor?Küllümangocum sana bi sorum olucak,acaba boya boyayı acar mı ultra acıcı dısında mesela,sacımda suanda kullu kumral var 7.1 ama ben lorealın 9.1ını ıstıorum acaba bi fark olur mu kı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?