Merhaba benim asıl saçımın rengi siyah b rengini açmak istedim turuncuya kaçtı ben kullu kumral yapmak istemiştim bir türlü tutturamadim. Şimdi koleston 7.1 e boyuyorum az da olsa turunculugu alıyor ama kullu kumral olmuyor nasıl yapabilirim. Teşekkür ederimMerhabalar;
10 yıldır saçla uğraşıyorum. Ailemin çevremdekilerin ve arkadaşlarımın saçını boyamaktayım. Boyama ile ilgili merak ettikleriniz, şu rengi nasıl elde ederim, saçım sarı nasıl koyultabilirim, saçımı boyadım yeşilimsi renk oldu diye arkadaşlar varsa lütfen yazın. Bilinçlenmeden önce çok mağdur oldum. Bu yüzden istediklerinizi cevaplamak isterim. Albümüme resimler ekledim. Ordan da seçip bu ton ne ren diyebilirsiniz
Her soru itinayla cevaplanacaktır:)
DİPNOT : YOĞUNLUK NEDENİYLE BAZEN MESAJLAR GÖZÜMDEN KAÇABİLİYOR. BU DURUMDA YA ÖZEL MESAJLA HATIRLATINIZ YA DA SORUYU BİR DAHA SORUNUZ. BU HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
RAMAZAN AYI BOYUNCA BÜTÜN SORULAR SAAT 21.00 İLE 01.00 ARASI CEVAPLANACAKTIR, ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
12 TEMMUZ İLE 15 TEMMUZ ARASI YAŞANAN GECİKMEDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM.
Merhaba :) Geçmiş dönemde bu saç rengini kullandım. Saçlarınızın rengini açmak için, Palette'nin ultra yoğun renk açıcısı var, kutuda sarı renk aktifleştirici de yazıyor, 7 tona kadar saç rengini açan boya kıvamında bir açıcı. Onu saçınızı uygularsanız (diplere en son uygulayacak şekilde) saçlarınız muhtemelen oldukça açılacaktır. İstediğiniz rengin tutabilmesi için açıcıyı 30-40 dk bekletin, hemen yıkamayın. Yıkamanın ardından kurutup, ardından Loreal 7.43 tarçın bakırı ile boyayabilirsiniz. Sanıyorum ki ilk boyamada istediğiniz renk olucaktır, ama iyice oturması için 15 gün kadar sonra aynı renk ile bir kez daha boyamanızı tavsiye ederim :)Eki Görüntüle 1977207 Mrb arkadaşlar
Muhtemelen bu konu daha öncesinde de konuşulmuştur ama ben buralarda yemiyim o yüzden sizlere danışmak istiyorum
Şimdi benim saçlarım koyu kestane daha öncesinde birkaç kez saçlarımı boyamıştım ama 2 yıldır hiçbir işlem uygulamadım. Şu an ana renginde yani.
Saçlarımı ekleyeceğim fotodaki gibi boyamak istiyorum ancak öncesinde malımunuz renk açmam lazım hem nasıl açabilirim hem de bu tonu nasıl yakalayabilirim bana da yardımcı olursanız çooookkk mutlu olurum
Merhaba benim asıl saçımın rengi siyah b rengini açmak istedim turuncuya kaçtı ben kullu kumral yapmak istemiştim bir türlü tutturamadim. Şimdi koleston 7.1 e boyuyorum az da olsa turunculugu alıyor ama kullu kumral olmuyor nasıl yapabilirim. Teşekkür ederim
Merhaba kizlar
Daha once soran olmustur mutlaka ama ben yeniden sormak istedim.
Suan saclarim papatya sarisi karamel arasi bir renk ve ben ekledigim gibi bir renk istiyorum.
Hangi renkleri karistirmaliyim ?
Saçım şuan bu renk küllü açık kumrala boyamıştım şimdi elimde 2 palette papatya 10.0 bir kutuda kolleston 8.1 var sizce ne yapmalıyım rengini açmak istiyorum
Benim de saçım seninkine benzer bir renk ve ben de fotoğraftaki gibi istiyorum , palette natural colors serisinden 10.4 papatya ve Tarçın bakır 'ı karıştırırsan elde edebilirsin :)Merhaba kizlar
Daha once soran olmustur mutlaka ama ben yeniden sormak istedim.
Suan saclarim papatya sarisi karamel arasi bir renk ve ben ekledigim gibi bir renk istiyorum.
Hangi renkleri karistirmaliyim ?
koyu mor cıkar patlıcan moru baya koyu ama niye actınızkı sacınızı bosuna acmıssınız sarap kızılı patlıcan moru gıbı renkler koyu oldugu ıcın acmadanda tutar şuan acıcı oldugu ıcın zemınde acık renk akıp durur bı kac boyamaya anca otururSaçlarımı palettenin açıcısıyla açtım, sonrasında şarap kızılı ve sonbahar kızılını karıştırıp boyadım, ama çıkan renkten pek hoşnut olduğumu söyleyemem. Şimdi bir ayın dolmasını bekliyorum, saçlarım biraz toparlansın diye, bir ay sonra hiç karışım yapmadan şarap kızılını kullanırsam, bu rengin üzerine şarap kızılı kutusundaki renk olma olasılığı var mı? Düzenli olarak boyadığım takdirde şarap kızılı rengine ulaşırmıyım acaba? Birde bu saçın üzerine kızılı boşverip, palettenin patlıcan morunu boyasam, kzıl üstüne koyu mu yoksa açık bir mor mu çıkar?
teşekkür ederim cevabınız için aslında çok uzun yıllardır siyah kullanıyordum, saçımda boya vardı, orijinal rengi değildi, hatta açmadan iki ay önce mavi siyah boyamıştım, o yüzden tutmayacağını düşünerek açtım, turuncu bir renk oldu, şarap kızılı ve sonbahar kızılını karıştırıp boyadım ama renkten memnun kalmadım maalesef. Şimdi altta tanımlayamadığım bir kızıl renk var, sadece şarap kızılı yapsam istediğim sonucu alır mıyım bilemedim, patlıcan morunun açık tonu da çok hoşuma gitti sonradan madem açık veya kızıl bana yakışmayacak vazgeçeyim bari modunda da patlıcan morumu yapsam acabaya döndüm. Cidden tavsiyeye ihtiyacım var.koyu mor cıkar patlıcan moru baya koyu ama niye actınızkı sacınızı bosuna acmıssınız sarap kızılı patlıcan moru gıbı renkler koyu oldugu ıcın acmadanda tutar şuan acıcı oldugu ıcın zemınde acık renk akıp durur bı kac boyamaya anca oturur
yalnız patlıcan moru acık bi renk degil 4 no yani saçınız siyah olur ışıkta mor yansıma olur. şarap kızılı yakısır yani palette şarap kızılıda 5. no oda koyu kızıldır yakışır ve tutar renk benceteşekkür ederim cevabınız için aslında çok uzun yıllardır siyah kullanıyordum, saçımda boya vardı, orijinal rengi değildi, hatta açmadan iki ay önce mavi siyah boyamıştım, o yüzden tutmayacağını düşünerek açtım, turuncu bir renk oldu, şarap kızılı ve sonbahar kızılını karıştırıp boyadım ama renkten memnun kalmadım maalesef. Şimdi altta tanımlayamadığım bir kızıl renk var, sadece şarap kızılı yapsam istediğim sonucu alır mıyım bilemedim, patlıcan morunun açık tonu da çok hoşuma gitti sonradan madem açık veya kızıl bana yakışmayacak vazgeçeyim bari modunda da patlıcan morumu yapsam acabaya döndüm. Cidden tavsiyeye ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim cevabınız için, acaba bu renk sonbahar kızılıyla karıştırdığım için mi bu denli kötü bir renk olmuştur? yoksa alt ton turuncu olduğu için mi olabilir. Geçenlerde akmış kızılın üzerine birinin patlıcan moru boyadığını gördüm, baya açık mor görünüyordu, ben de ona aldandım sanırım.Çok meşgul ettim kusura bakmayın,ben en iyisi şarap kızılıyla devam edeyim belki karışım olmazsa istediğim renk tutar.yalnız patlıcan moru acık bi renk degil 4 no yani saçınız siyah olur ışıkta mor yansıma olur. şarap kızılı yakısır yani palette şarap kızılıda 5. no oda koyu kızıldır yakışır ve tutar renk bence
canım ben boyalarda karışımı önermiyorum absürt renkler cıkıyor örneğin 7 kumralla 7.1 küllü kumral karıştırınca bişey olmaz ama diyelmki şarap kızılı yala patlıcan moru noları yansımaları farklı cok garip bulamaç renk cıkar düz renkleri karışımı yapsak sorun olmaz. patlıcan moru mor yansıma şarap kızılıda güzel abartılı bi kızılla karıştırınca cok garip renk cıkar şarap kızılıyla devam et veya farklı kızıllarda olablrÇok teşekkür ederim cevabınız için, acaba bu renk sonbahar kızılıyla karıştırdığım için mi bu denli kötü bir renk olmuştur? yoksa alt ton turuncu olduğu için mi olabilir. Geçenlerde akmış kızılın üzerine birinin patlıcan moru boyadığını gördüm, baya açık mor görünüyordu, ben de ona aldandım sanırım.Çok meşgul ettim kusura bakmayın,ben en iyisi şarap kızılıyla devam edeyim belki karışım olmazsa istediğim renk tutar.
Çok tuttum biliyorum son sorumu da sorayım müsadenizle. Şimdi şarap kızılından sonra daha açık olan aşk alevine boyasam daha açık olduğu için tutma sorunu yaşar mıyım dersinizcanım ben boyalarda karışımı önermiyorum absürt renkler cıkıyor örneğin 7 kumralla 7.1 küllü kumral karıştırınca bişey olmaz ama diyelmki şarap kızılı yala patlıcan moru noları yansımaları farklı cok garip bulamaç renk cıkar düz renkleri karışımı yapsak sorun olmaz. patlıcan moru mor yansıma şarap kızılıda güzel abartılı bi kızılla karıştırınca cok garip renk cıkar şarap kızılıyla devam et veya farklı kızıllarda olablr
Zaten şuan zeminde acıcı oldugu icin kızıl kesinlikle tutar canım istersen aşk alevi sonbahar kızılı vs kızılın cogu rengi tutar istedigin bi kızıla boyayabilirsin bi kaç yıkamayada otururÇok tuttum biliyorum son sorumu da sorayım müsadenizle. Şimdi şarap kızılından sonra daha açık olan aşk alevine boyasam daha açık olduğu için tutma sorunu yaşar mıyım dersiniz
Palette yogun renk aciciyla acabilirsin canim, bir de palettenin balkopugune boyamistim ben.Guzel olur doye dusunuyorum.merhabalar,
kendi saçım koyu kestane, şu an diplerden 4-5 santim kendi saçım. geri kalanı zaman içerisinde açılmadan sarı ve kahveye boyandı birkaç kez. şu anda uçlar diplerden daha açık. saçlarımı en son 6-7 ay önce boyadım.
gelgelelim ben şimdi saçımı balköpüğü gibi tatlı bir sarı tonuna döndürmek istiyorum. bu aylar önce boyanmış saçı kendim açmam mümkün müdür? velev ki değilse, istanbul şişli tarafında beni mutsuz etmeyecek normal fiyatlı bir kuaför mevcut mudur?teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?