Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Merhabalar
Saçım orta kahve renkli. Fotograftaki renk olması için hangi boyaya boyamalıyım. Sıcak bir kahve olsun istiyorum ama çok kızıllı olsun da istemiyorum.
Palette 5.5 ışıltılı cikolata kızıllık yok yani nası desem altın parılsamsı bir kahve anneme boyuyorum güzel oluyor

Palette yogun renk aciciyla acabilirsin canim, bir de palettenin balkopugune boyamistim ben.Guzel olur doye dusunuyorum.

teşekkür ederim cevabınız için. açıcının boyayı açabileceğinden emin gibi misiniz? daha önce kendi kendime ne yapmaya çalıştıysam elime yüzüme bulaştı da

şimdiii, palette saçımı benim beklediğimden çok daha iyi açtı. uçları bu kadar güzel açabileceğini beklemiyordum. 2 sene önce kuafördeki açmalarıyla aynı sonucu verdi, bu konuda palette'e +1.

ama gelgelelim dipler elbette daha çok açıldı, aralarda bariz alaca bulaca renkler var ve saçımın geneli bakıra bakıyor. ben çok risk almayıp boyamak için loreal 8.1 küllü koyu sarı almıştım ancak henüz cesaret edip açma üzerine boyayamadım. bu renk genel bir renk eşitliği sağlar mı acaba? yoksa ikinci bir açıcı alıp tam açılmayan yerlere değdirsem mi ucundan sizce?

teşekkürler.

8.1 açık olur diplerin için de..

Ikinci bir acici alabilirsin ama benim de oyle ton farkliligi illa ki oluyor diplerinin koyu tutmasi icin evde daha koyubir boya varsa ondan karistirip dipleri oyle boyayabilirsin ya da icine daha az oksidan katarak deneyebilirsin.Umarim istedigin sonucu alirsin.

Kizlarr saçi kimayla boyadıktan sonra (epey alıp kahveye,bakira döndükten sonra) tekrar boya tutmaz mi o saça?? Acıldıktan sonra dipler mi kopar direk yoksa uclar mı cokca kırılır bi bilen , kuaför varsa cevaplarsa seviniciğimm

Benim de saçım 7 8 aydır siyaha boyalı ve çok sıkıldım artık ne yapmam lazım hemen akması için acaba

Kınalı sac kimyasal boyalarla başka renk yapılır fakat saçınız köyün yününe doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…