Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

çok teşekkür ediyorum peki bu dediğiniz tam olarak ne renk oluyor yani boyadığımda nasıl bir ton tutacak son olarak market boyası alsam peki ne renk almam gerekir

Market boyası olarak 12/11 diye bir şey yoktur. Ayrıca market boyasının içeri ile profesyonel saç boyasının içeriği bir değildir. ve ne yazık ki ki bu yüzden market boyası öneremeyeceğim.

Boyadığınızda küllü bir ton tuacaktır. Açıklığına bakarak bir sonraki boyamanıza karar verilmesi gerek

saçımın dahada kötü olmasından korktuğumdan ne yapıcamı şaşırdım şuan elimde 3 kutu boya oldu ve hala boyayamadım

sizin söylediğiniz renklerden bal kahveyı nasıl gözden kaçırmışım bılmıyorum yardımlarınız için tşk.ler

bal kahvede karar kıldım

Son düzenleme:
iyi günleer. benim saçlarım kumraldı açık kumrala boyadım geçen sene yarı yarıya diplerim çıkınca palette yoğun kahveye boyadım şubatta. baya aktıktan sonra garnier parlak koyu sarıya boyadım tutmadı tabiki diplerim açık oldu o kadar. bir de diplerim de çıkmaya başladı 3 renk oldu saçlarım. kumrala nasıl dönebilirim?

siyah saçın üstüne 10.1 palette açık küllü sarı bayanırsa ne renk çıkar acaba..

Kendi saçınızsa kızıllık ortaya çıkar. Çünkü kendi saçımızın üstüne küllü vurmak küllüleştirmez kızıllaştırır.

Fakat siyah boya ile boyayıp 10.1 ile boyamak istiyorsanız. SADECE dipleriniz turuncumsu bir renk alır. Yani bana kalırsa yapmayın.

Merhabalar;

Lütfen yaptığınız işlemleri sırasıyla MARKA ve NUMARA olarak yazınız. Ben kutunun üzerindeki adı değil numara sistemini biliyorum. Size ancak bu şekilde yardımcı olabilirim.
Mesela loreal 7.3 gibi

Merhaba canım ben eski saç rengimin numarasını arıyorum.

Acaba sen söyleyebilir misin ?

fotoğrafımı da gönderiyorum.

Teşekkürler şimdiden.

Merhabalar;
maalesef boya üsteki renge aldanıyorsunuz.... aldınız renk harem kahvesi değil kahve doredir.
yani bu renk.
Eki Görüntüle 685342
Ve o gördüğünüz renk 7.0 ın üstüne karamel gölgelendirme var. 4.3 ile o rengi elde edemezsiniz

pekalaa. açık kumral saçlarımı (yukarıda karıştırdım pardon) voila 6.0 ile boyadım saçlarım sarı oldu. yarıyarıya çıkan diplerim üzerine palette 3.0 yaptım şubatta. 2 hafta önce garnier 8.0 yaptım

Daha yakın yapıp bir daha yükleyebilir misin ? Bir de şu an ki saç renginiz (numarası ile birlikte)nedir?

Numara yok

Ben bal köpüğüne boyadım saçımı normalde koyu kahverengiydi fotoğraftaki de orjinal saç rengim aslında.

Bal köpüğü yaparken açıcı kullanmamalarına rağmen şimdi saçlarım sarı oldu.

3-4 kere koyu kahve boyadım gene sarı oluyor (kumral sarısı )

Kumral saça yani istediğiniz saç rengine (7 tonları) maalesef açmadan dönemesiniz. 7 ile boyarsanız ancak saç dipleriniz tutar. Lütfen saçınızı açma işlemini daha önceden UYGULADIYSANIZ kendiniz, UYGULAMADIYSANIZ kuaföre açtırın.

Yanlış yönlendirmek istemiyorum faka t ordaki yani yüklediğiniz resimdeki saç renginde kızıllık var. Kızıl ton mu istiyorsunuz ?

Evet hafif kızıllık olabilir ama ağırlıklı kahverengi istiyorum. :44:

Size en iyi önerim Koleston perfect 7/75 tir. Ağırlıklı kahvedir çok hafif yansıma olarak kzıllık mevcuttur. oksidanı %6(20 volume) tercih edin.

Bu market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da internette bulabilirsiniz.

Teşekkürler :)

merhabalar :) benimde bi sorum olcak ben çok uzun zaman platin kullanmıs biri olarak bi gafletle saçımı koyu kumral yapmıştım epey öyle kaldı şuan saçımı sarıyı döndürdüm ama tabiki bu sarı bana yetmedi :) koleston açıcı ile saçımı açtıktan sonra palette 10.01 ile boyadım 15 gün önce şimdi tekrar saçıma ayn işlemi yapsam ne kadar açmış olabilirim acaba :) saçımın şuanki rengi bu :) flaşlı bir fotoğraf olarak düşünelim tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…