Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Teşekkür ederim size de.

canım merhaba senin kendi saç rengin nedir ben çok beğendim de hani şu kızılların yanına eklediğin fotodaki rengi

merhaba canım önce saçlarımı açık kumral boyadım uçlarını daha sonra açtım sarı olsun istiyodum. ama öle begenmedim sonra döndüm uçlarınıda kumral boyadım iki renk oldu yine gittim boya aldım palettenin kahvelerinden biriydi ya tam hatırlayamıorum o kdr cok boyadımki 1 ayda içinde işte 1 ay oldu koyuydu baya sonra papatya suyuyla actım saçımı bekledim güneşte falan bu hale geldi

Merhaba ben esmerim saçlarımda koyu ama ben kızıl olmak istiyorum hemde bu kızıldan esmere çok yakıştığını düşünüyorum numarası ne biliyor musunuz lütfen yardım edin Eki Görüntüle 757180 ya da hangi kızl böyle canlı durur bende. ? Saçımı açmam gerekiyor mu böyle güzel durması için

Saçınız grimsi olmamış mıydı sizin ? O zaman nasıl küllü vurabilirsiniz ? İlk sefer dore bir renk tercih edip %6lık oksidan kullanmanızı tavsiye ederim.

dorelık degıl benım saçımın yarısı platın yer yer turuncu .grilikler gitti yıkanınca ben platıne dönmeye çalışıyorum dorelık istemem canım

Ay saclarin rengi cok guzelmis canim , bende senin gibi olsun istiyorum , bir zamanlar genc kizken senin gibi uzundu saclarim fon cekince bu kadar olurdular (normalde kivirciklar da ) :))
Bir ayda saclarin bu kadar oyuna geldi ve sapasaglam helal olsun kiz sana

Teşekkür ederim size de.
Ahahaha ilahi ayol , ben tesekkuru hakedicek ne yaptim ? Siz burada bir suru insana yardim ediyorsunuz :) hakkiniz odenmez vallahi soz konusu sac olunca biz kadinlar iicin akan su durur yani ben burda renk numaralarini ogrendim , teknikleri ogrendim , her seyi ogrendim . Mesela gecen kizlarla konusuyoruz bana dediler sen sac mevzularini nasil bu kadar iyi biliyosun kiz , biz marketten aliyoruz boyuyoruz vallahi dedi . Bende dedim eee kadinlar kulubu kadini olmanin farki :))) sayende canim bu yuzden en buyuk TESEKKUR sana :)
Tahmin edin hanimlar sac boyasi aldiniz , oyle resimden aldandiniz , masmavi sac olmazmi olur ya iste bunlari once bilene sorucagiz :))

çok teşekkür ederimm :) 1 ayda 4 kez boyadım bi kezde açtım daha uzundu aslında uçlarından kestirmek zorunda kaldım :) maskemle şampuanım sağolsun

thalia ; bide eskiden beri hep yapmaya uğraşıyorum mesela saç full kahve olcak ama açık renklerde uçları sarı bi türlü beceremedm ben bunu ya :) resim ekliyorum nası yapılıyor acaba bu hangi boyalarla olur? nasıl boyanmalı? rica etsem anlatırmısın?

özellikle rojda demirerin bu iki resmindeki gibi..

Eki Görüntüle 757315
saçlarımı geçen sene oksidasyon kremle açmıştım ve o şekilde kullandım şimdiye kadar.daha öncesindede herhangi bi boya işlemi uygulamamıştım.yani şuanda uçları oksidanla açılmış açık kumral turuncu gibi. dipleri de koyu kahve saçlarımın.şimdide boyama ile bu saç rengini elde etmek istiyorum.hangi rengi kullanmalıyım ???n bide hangi markayı önerirsiniz lütfen yardımcı olun çok kararsızım

merhaba yukarda yazan kızıla boyayanlar paylaşım alanında 116. sayfadaki puplist adlı arkadaşın saç rengini söylermisiniz acaba.sonuna kadar okudum kendisine sormuşlar cvp vermemiş.resmi koycaktım ama izinsiz olmaz diye düşündüm.bi zahmet bakar ve cvp veririrmisiniz nolur

çok teşekkür ederimm :) 1 ayda 4 kez boyadım bi kezde açtım daha uzundu aslında uçlarından kestirmek zorunda kaldım :) maskemle şampuanım sağolsun
ay inanmiyorum demek normal sacin cok guclu heralde eee canim gencsiniz daha benim
Yas itibariyle saclar yipranmis duruyor ve de kivirciklar yani masali gibi boyatmadan once dustan cikiyodum tariyordum oh ne ala diyodum 30 dk gecsin bonus bir sacla ortalikta dolasiyor oluyorum. Fon cekmek zorunda kaliyorum senelerdir fon cekerim insanlarin cogu beni duz sacli saniyor iste bende 7 sene sacima boya vurmadim en son vurdugumda yanmasina ramak kalmisti platin sık rofle yaptirmistim. Suan kapali olan eski profosyonel kuaforum bana 175 tl bakim yapmisti ve herkes "platin saclarin var ve nasil bukadar gur ve guclu ?" Diyorlardi ama dipten gelen kivirciklar facia gibiydi . Bende ugrasmamak icin (her seferinde 175 I kim vercek) boyamadim. Bak simdi gecen boyattim yine yiprandilar suan toni&guy dan 200 tl kusur bi bakim seti aldim onla geri geldi sacim havuz ve deniz sonrasi losyonum var , onarici sampuan , renk koruyucu sac kremi , onarici ve parlaklik veren maske birde fon oncesi ve sonrasi icin muhtesem kokulu sekil vermeye yardim eden o spreyim ondan vazgecemiyorumm fon cekip ustune sac sekillendiriciyle dalgali sac sekli veren de tek benimdir heralde sen ne marka kullandin canim ?

kivircik sac zor gercekten bide boya isine griyoruz yiprandkca duzeltiyoruz, tekrar boya bi ton para dkuoruz. Bende satinique kullaniorum sampuan, sac kremi, yogun onarim maskesi bide parlaklastirci serumu var onu alicam cok mat duruyoda sacm kuruluktan. Bakalm boya onar nereye kadar .d

Saçınızın fotoğrafını - GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok)- çekip yükleyiniz.

resim eklemeye çalıştım biri güneşte diğeri gölgede yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• $IMG_0479.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 189
  • $IMG_0480.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 416
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…