Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

Canım Çok teşekkür ederim haklısın iyice turunculasıyor. Kuaförde beembeyaz saça bu kutudakiler tutar dedi ..
Saçıma bakımda yapmıyorum evdeyim yatıyorum hep . Ramazan sonu boyatsam saç elimde kalmaz dimi ya ben bunu cok merak ediyorummm

Ramazan sonrası gidin. Külllü renk ana rengin üzerine vurulmaz.

Saçlarınızı birden koyultmanızı tavsye etmem hatta yaz geçsin 7 ve üstü renkleri o zaman deneyin derim. Şimdi 8.1 ya da 8/38 den birini deneyebillirsiniz.

Kalicilik icin tavsiyen var mi ? Simdi kullu cok akicak diyorsun akmasini onlemek icin on boyama (ne oldugunu hic bilmiyorum) yapmak mi gerek ? Ki saclarim 8 e gelecek diye acilacak . İyice yipranmasinlar . Ama sarisin olmak konusunda kararliyim 8 e boyayacagim, eylulde tekrar denerim kasimda kizila gecerim , ondan sonrada daha boya vurmayacagim . Eski rengime donecegim. Belki sac rengimin aynisinin kullusunu kullanirim.
Bu arada kaynvalidem bir konuda sorusu varmis saclari %100 beyaz , ve gozleri secemiyor bazen 8 numarayi gorunce aliyor hemen , yani ya 8.1 yada 8 alir . Ne zaman 8.1 booyasa yesillendigini farketmis bunun sebebi nedir , kutudaki renk tutuyor ama bir iki yikamada yesillenmeye basliyorlar .

Sokak aaralarinda kuaforler 5 - 10 dk bilemedin 30 dk 15 25 50 tl (sacinin istegine gore) bakim yapiyolar . Ha benim gibi eski o gur saclarina ozlem duyacaksin , (ben duyuyorum) onun icin butcen git alisveris merkezine boyner e yada ykm ye sephora gratis watnos hangisi varsa saclarini goster , yardimci olurlar eger sana pahali bisey gosterirlerse ucuzunu internette ara bulurusun ben suan eski gur saclarima cok yaklastim 3 hafta olacak boyatali 200 tl kusur bakim seylerine harcadim yavas yavas geri geliyor da benim sacim cok akti , bende kullu asigiyim ama kullu dogal saca 100%tutmuyor thiala da Soylemis . 2 sefer boyama gerekebilir , suan acemi bilgimle sana tek tavsiyem bekle sacin geri gelsin , sonra dinlensin boyalar aksin git kuafore kendi sac rengini actir . Dogal sac rengini actirmak daha hos :)) ama istersen ustune boya at . Balyaj dicem ama sacin kaldirmaz

Tamamen kalıcılık diye bir şey yoktur. Ancak bakım ürünleriyle kalıcılık süresi uzar.

8.1 ile boyarken bir tüp 8.0 yarım tüp 8.1 katsın. Beyaz saçlarda küllü renk istenirse ana tonuyla destek verilmesi gerekir. Dore renklerde bu geçerli değildir. Onun için farklı bir renk ile desteklenmeli. Yani buradaki mantık şudur: Yarım tüp istenilen küllü renk bir tüp istenilen rengin ana rengi karışştırılmalı. Daha fazla boya gidiyorsa ölçü bu oranlarda artırılmalıdır.

merhaba ben bişeyi çok mrk ediyorum
sadece igora royal 0.88 kırmızı yoğunlaştırıcı ile saç boyanır mı?yoksa kullandığımız boyaya mı karıştırmalıyız?
teşekkür ederim..

merhaba ben bişeyi çok mrk ediyorum
sadece igora royal 0.88 kırmızı yoğunlaştırıcı ile saç boyanır mı?yoksa kullandığımız boyaya mı karıştırmalıyız?
teşekkür ederim..

Merhabalar;

Çoğunlukla boyanın içine karıştırılır. Ama tek kullanacaksanız; açılmış saçın üzein e%9luk oksidanla karıştırılıp boyanır. Onun dışında çok tutmaz.

Merhaba thalia yine ben :) hala napcağıma karar veremedim. Elimde igora 8.77 %6 lık oksidan var. Saç rengimin ucu koyu dibi açık. Saçımı açmalımıyım açmasam %9 luk oksidanla boyasam nası bişey olur herşey karıştı kafamda ya Son olarak bana ne yapmam grktğini anlatırmısın ?

Saç rengim böyle istediğim renklerde bu şekilde.. Çok zahmet veriorum kusura bakma ya :)

Eki Görüntüle 756334 Eki Görüntüle 756333

merhabalar sayfanızı bugün gün boyunca okudum bana da yardım edeceğinizi umut ediyorum gerçekten çok zor durumda kaldım,saçlarım platin röfleydi dip boyam gelince daha doğal durması için küllü sarı yaptırmak istedim kuaförüm bişeyler yaptı ama benim içime sinmesede kullandım baya boya akınca diplerim kızıl uçlarım ise yeşilimsi bi renk oldu bunu kapatmak için 2 gün önce gene kuaföre gittim tek bu renk kapansın koyuda olsa olur dedim ama kızıl yansımasın sevmiyorum dedim,kuaförüm kahve yaptı saçımı ama güneşte koyu bakır gibi duruyor,daha saçımı 2 kez yıkadım muhtemelen dahada açılacak dahada kızıl duracak gibime geliyor,lütfen yardımcı olun ve beni bu bakırlıktan kurtarın.

şimdi yine küllü saıylamı devam edicem ozaman turunculuklar gidermiki ? orielle tekrardan açmak istemıyorum

Saçınız grimsi olmamış mıydı sizin ? O zaman nasıl küllü vurabilirsiniz ? İlk sefer dore bir renk tercih edip %6lık oksidan kullanmanızı tavsiye ederim.

Ben size daha önce demiştim yanlış boya almışsınız diye. %6lık ya da %9luk olsun olmasın saçınız bu renk tutmaz. Tutacağı rengi söylemiştim size. Elinizdeki ile boyayacaksanız da ilk önce açık olan yerlerden başlayın boyamaya. Saç açılsa da tek başınıza yapılabilecek bir işlem değil.

Merhabalar;

Saçınızı görmeden tam olarak bir şey diyemem. Ama bu kadar ilk etapta açamazsınız. En az 2-3 defa daha açmanız gerekir. Ayrıca bu düz boya değil röfledir. Evde 2-3 sefer açabilirim derseniz saçınızın fotoğrafını -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok)- çekip yükleyiniz.

Saçınızın fotoğrafını - GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok)- çekip yükleyiniz.

Hatta aradim bugun , bir boya almis ama gozluk olmadigindan okuyamiyor resimde diyor sarisin bu ama yine yesillenmesin dedi bende simdi ararim onu gorumcem gitsin bir 8.1 bide 8.0 alsin . Anlatirim o yapar . Cok tesekkur ederim pazar gunu saclarim boyancak heyecanlandim yine :) aslinda sey de olabilir sacimi actirsam hos olmaz mi acaba balyajyarimi da acariz hafif ama cok az acmak istiyorum ozaman daha kalici olabilir . Su saclarimdaki kahve izlenimi gitsin sari olsunlar bakarsin bir ihtimal gider 9.1 e boyarim Yani daha once platin rofle yaptirmistim guzel olmustu . Belime kadar platin rofleli saclarim vardi yiprandikca kestirdim bir bakmisim koltuk altima kadar oldular neyse artik yasimda gecti uzun sac yakismiyor . Belki bogaz hizamda kestiririm. Neyse bakalim aklimda soru kalmadi , pazar gunu yazarim , iyi ramazanlar ...

o zaman başka renk alıcam loreal majirel 7.44 %9 luk alıyorum bu sacım çin uygunmudur direk boyasam üstüne?Bu resimde güneşte çekilmiş hali saçımın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…