Sende kendimi gordum sekerim , ben 7 sene sacima boya surmedim . Market boyalarini deneyecektim , kitapcigi okudum Dogal saca tutmaz yaziyor sebebi ise icinde kuaforlerin kullandigi oksidan krem yok , onun yerine oksidasyon kremi var yani saci acmaz . Market boyalari daha cok dipten beyazi gelenler icin . Bende dogal saclarimi gittim 7.3 kumral dore diye bir renge boyattim ki kuafor 7.3 boyamamis , bu arada kullu kumral sari degil canim pakete aldanmayacaksin paketteki resimler genellikle bembeyaz saca uygulaninca cikiyor (annemin sacinda gordum) neyse iste bu arada sana ramazan sonu demelerinin sebebi saci dinlendirmek , simdi git guzel guzel bakim yap eskisi gibi olsun bi 20 gun gecsin boyalar aksin , sonra git kuaforde guzel guzel boyat , ha ben evde de sarisin olurum dersen o biraz zor cunku sacin artik boyali sac grubuna giriyor , ve acmadan tutmama riski var . Mesela ben 7.3 boyatmasydim direk 8.1 boyatip sarisin olabilirdim , ama simdi sarisin olabilmem icin yogun renk aciciyla 1 ton acip tekrar boyamak , evde actirirsan turuncu olur iyicene , kuaforde yaptirmalisin , ayrintilari thiala biliyor benden sana yardim bu kadar :))
Ya öncelikle böyle bir konu açtığın için sana teşekkür ediyorum.. Evde daha önce hiç boyamadığım saçlarımı Kumralken Sarı yapmak istedim ama böyle cırtlak sarı değil doğal sarı :) Küllü kumral aldım pakete kanıpFakat tutmadı,saç rengimin aynısı oldu....Sonra hiç beklemeden ertesi gece yine boyadım bukez Açık sarı aldım anca tutar herhalde diye, bukezde Turuncumsu çingene saçı gibi oldu ya.. Ben 3-4 gün bekledim Yine gittim gümüşrengi aldım birde Açık sarı alıp karıştırıp boyadım. Bu boyaların hepsi bir hafta içinde oldu.Fakat yine tutmadı yine aynı çingenlikte dolaşıyorum kuaföre gitmeye karar verdim kuaför kuaför gezdim ..1 hafta içinde 3 kez boyadığımı duyan hiçbi kuaför saçımı boyamadı.. Bitanesi ramazan sonu gel dedi. Asıl soruya geleyim :) ya ramazan sonu gidip boyatsam kuaföre saçlarım yanarmı artık tutam tutam elde kalırmı ????? Sonuçta o yapar para için ama çokmu tehlikeli olur?
Saçlarınızı birden koyultmanızı tavsye etmem hatta yaz geçsin 7 ve üstü renkleri o zaman deneyin derim. Şimdi 8.1 ya da 8/38 den birini deneyebillirsiniz.
Canım Çok teşekkür ederim haklısın iyice turunculasıyor. Kuaförde beembeyaz saça bu kutudakiler tutar dedi ..
Saçıma bakımda yapmıyorum evdeyim yatıyorum hep . Ramazan sonu boyatsam saç elimde kalmaz dimi ya ben bunu cok merak ediyorummm
Kalicilik icin tavsiyen var mi ? Simdi kullu cok akicak diyorsun akmasini onlemek icin on boyama (ne oldugunu hic bilmiyorum) yapmak mi gerek ? Ki saclarim 8 e gelecek diye acilacak . İyice yipranmasinlar . Ama sarisin olmak konusunda kararliyim 8 e boyayacagim, eylulde tekrar denerim kasimda kizila gecerim , ondan sonrada daha boya vurmayacagim . Eski rengime donecegim. Belki sac rengimin aynisinin kullusunu kullanirim.
Bu arada kaynvalidem bir konuda sorusu varmis saclari %100 beyaz , ve gozleri secemiyor bazen 8 numarayi gorunce aliyor hemen , yani ya 8.1 yada 8 alir . Ne zaman 8.1 booyasa yesillendigini farketmis bunun sebebi nedir , kutudaki renk tutuyor ama bir iki yikamada yesillenmeye basliyorlar .
merhaba ben bişeyi çok mrk ediyorum
sadece igora royal 0.88 kırmızı yoğunlaştırıcı ile saç boyanır mı?yoksa kullandığımız boyaya mı karıştırmalıyız?
teşekkür ederim..
Merhabalar;
Çoğunlukla boyanın içine karıştırılır. Ama tek kullanacaksanız; açılmış saçın üzein e%9luk oksidanla karıştırılıp boyanır. Onun dışında çok tutmaz.
Bir daha hangi boya ya da markayı kullanırsanız kullanın. İçine %6lık oksidan katın.
çok teşekkür ederim thalia.
iyi geceler diliyorum.
şimdi yine küllü saıylamı devam edicem ozaman turunculuklar gidermiki ? orielle tekrardan açmak istemıyorum
Merhaba thalia yine ben :) hala napcağıma karar veremedim. Elimde igora 8.77 %6 lık oksidan var. Saç rengimin ucu koyu dibi açık. Saçımı açmalımıyım açmasam %9 luk oksidanla boyasam nası bişey olur herşey karıştı kafamda yaSon olarak bana ne yapmam grktğini anlatırmısın ?
Saç rengim böyle istediğim renklerde bu şekilde.. Çok zahmet veriorum kusura bakma ya :)
Eki Görüntüle 756334 Eki Görüntüle 756333 Eki Görüntüle 756332
selam ben saçımı 4 mayıs 2013 te siyahtan açtırarak turuncu kahve ortası bir şey oldu ben saçımı http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAKHIpl_oDDYzZrKzOcEazLnnchJb8pxfpQ4opEn3uC1WWoKr9Sw bu renk olmasını istiyorum kuaföre gitme gibi bir şansım kalmadı bunun için evde ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
merhabalar sayfanızı bugün gün boyunca okudum bana da yardım edeceğinizi umut ediyorum gerçekten çok zor durumda kaldım,saçlarım platin röfleydi dip boyam gelince daha doğal durması için küllü sarı yaptırmak istedim kuaförüm bişeyler yaptı ama benim içime sinmesede kullandım baya boya akınca diplerim kızıl uçlarım ise yeşilimsi bi renk oldu bunu kapatmak için 2 gün önce gene kuaföre gittim tek bu renk kapansın koyuda olsa olur dedim ama kızıl yansımasın sevmiyorum dedim,kuaförüm kahve yaptı saçımı ama güneşte koyu bakır gibi duruyor,daha saçımı 2 kez yıkadım muhtemelen dahada açılacak dahada kızıl duracak gibime geliyor,lütfen yardımcı olun ve beni bu bakırlıktan kurtarın.
Tamamen kalıcılık diye bir şey yoktur. Ancak bakım ürünleriyle kalıcılık süresi uzar.
8.1 ile boyarken bir tüp 8.0 yarım tüp 8.1 katsın. Beyaz saçlarda küllü renk istenirse ana tonuyla destek verilmesi gerekir. Dore renklerde bu geçerli değildir. Onun için farklı bir renk ile desteklenmeli. Yani buradaki mantık şudur: Yarım tüp istenilen küllü renk bir tüp istenilen rengin ana rengi karışştırılmalı. Daha fazla boya gidiyorsa ölçü bu oranlarda artırılmalıdır.
Ben size daha önce demiştim yanlış boya almışsınız diye. %6lık ya da %9luk olsun olmasın saçınız bu renk tutmaz. Tutacağı rengi söylemiştim size. Elinizdeki ile boyayacaksanız da ilk önce açık olan yerlerden başlayın boyamaya. Saç açılsa da tek başınıza yapılabilecek bir işlem değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?