saçlarım 1 numara siyah , açmak istiyorum kahveye kahvedende zamanla küllü sarı istiyorum aslında temelde ama oraya kadar ne işlemlerle açmam gerekiyor acabaaaaa
saçlarım neredeyse platine yakın sarı olduğu için 8.34 tutmaz diye yapmıştım pigmentasyonu ve aynı boyayla yaptım ne yazıkki keşke size daha önce danışsaydım ama maalesef keşke demenin bi anlamı kalmadı çünkü çok yıprandı saçım üst kısımları özellikle resmen kopuyor nasıl düzelttiririm kuaföre inanın onu bile bilmiyorum,oralar kesildikten sonra güzel bi karamel tonu olarak ne önerebilirsiniz acaba:44:
Eki Görüntüle 753525 Eki Görüntüle 753529 Eki Görüntüle 753530
şimdi diplerimi net çekemedım ama mavi ve koyu gri resmen :)
Eki Görüntüle 753711 Eki Görüntüle 753711
siyah saçımı nasıl bu hale getirebilirimmmmmmmmm yardım yardımm bu renk tam olarak ne ayrıca
ben orıelle acıp sonra hangı renge boyasam bu olur kıı
merhaba bu saç rengi nedir ?
Eki Görüntüle 753730
kımse cevap vermıyorrr burda amaaa aksam cevaplanıyor yazmssınız ama anlamadım bennn
Merhaba Thalia,
Ben foto yükleyeceğim koyu sarı olan benim saçım. Bu saçı orial kullanmadan nasıl daha fazla açabilirim? Nevacolor 11.10 ile boyasam zamanla açılır mı?
Bir de diğer fotodaki saç rengini yakalamam mümkün mü?
Eki Görüntüle 754201 Eki Görüntüle 754204
Açıcı olmadan bu kadar grimsi bir sarı yakalamazsınız. Üstelik bunun için küllü bir açıcı kullanmanız gerek. Bence bir kuaföre gidin saçınızı yakmadan bu ton istediğinizi söyleyin. Bir seferde bu rengi elde edersiniz.
Evde TAM olarak bu rengi tutturamazsınız Çünkü Avrupa bayanlarının kendi ana renkleri zaten açık küllü bir tondur. 8.1 %6lık oksidanla uygulayıp sarı ombre şeklinde balyajlar atmanız gerek. Saç açılıp direkt küllü renge de boyanmaz onun öncesnde pigmentasyon yapmanız gerek.
Evde TAM olarak bu rengi tutturamazsınız Çünkü Avrupa bayanlarının kendi ana renkleri zaten açık küllü bir tondur. 8.1 %6lık oksidanla uygulayıp sarı ombre şeklinde balyajlar atmanız gerek. Saç açılıp direkt küllü renge de boyanmaz onun öncesnde pigmentasyon yapmanız gerek.
yanı ılk yapcagım sey orıelle saclarımı actırmak mı olmalı sonrasındada balyaj falanmı ombre dedıgınızı anlamadım pek fakat sanırım zaten kuafor yapabılır onları ben kendım yapamam
Öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Hakkını helal et, burada bukadar soruya cevap veriyorsun, gerçekten zor iş. Küllü açıcı hiç duymamıştım daha önce.
Ben iki kez üst üste %40lık oksidan ve normal oriel ile açıp, üzerine de palette 10.1 boyayıp yakaladım bu rengi ve çok yıprandı saçlarım sanıyorumki hiç bir kuaför yanaşmaz açmaya.
Hoş yanaşsada ben gitmem, en son kuaför maceram facia ile sonuçlandı, kalçamdaki saçlarım ile girdiğim kuaförden omuzlarımın üzerinde küt saçlarla çıktım. Ağlaya ağlaya bir hal olmuştum.ogün bügündür de saçlarımı dahi evde keserim
Neyse ben böyle takılayım ozaman. Arada bir alır küllü sarı atarım, gittiği yere kadar
Tekrar teşekkür ederim.
bı de acarken dorelik kalmaması için ne yapmam gerekıyor pekı yanı kuaofrde acsa dırek dore oluyor bunun ıcın bı onerınız var mıı
%6lık oksşdan grilik katmazdı aksine turuncuları düzeltecekti. Gri olmasının sebebi açtıktan sonra pigmentasyon yapılmadan küllü renge boyamanızdır.
peki şimdi ne yapmalıyım sizce ..?
Canim , kuafor beni aradi , benim randevu aldigim gun kuaforumun hastane isi cikmis ve o hafta annesinin fizik tedavisi olacak diye tum randevulari erteletiyormus benim isim kolay diye beni bu pazar cagiriyor. Normalde haftaya pazardi . Tekrar Boya Sart oldu saclarim Inanilmaz akti . Havuz felan . Simdi karar vermeliyim ne renk dusuneyim ? 8/38 dusunebilirim 8.1 de dusunuyorum . 7/75 I evde surebilirmiyim ? Bir arkadasim Farmacolour un (organikmis) 6.52 mahagoni cikolata kahve sini kullaniyormus citcitlarini da o renge boyamis , ben citciti taktim bana cok yakistilar . O rengin aynisi kolestonda yada majirelde hangisine dusuyor biliyormusun ? Ya bulamadim bulsaydim buraya bir ara sac resmimi atmistim kendi sacimi ama cok once hani boyatmadan once cunku onda cildim gorunuyordu tekrardan cildime bakip bir renk soylermisin uyabilcek bir renk bilgisayar bulabilirsem tekrar aticagim o resmi
Ya öncelikle böyle bir konu açtığın için sana teşekkür ediyorum.. Evde daha önce hiç boyamadığım saçlarımı Kumralken Sarı yapmak istedim ama böyle cırtlak sarı değil doğal sarı :) Küllü kumral aldım pakete kanıpFakat tutmadı,saç rengimin aynısı oldu....Sonra hiç beklemeden ertesi gece yine boyadım bukez Açık sarı aldım anca tutar herhalde diye, bukezde Turuncumsu çingene saçı gibi oldu ya.. Ben 3-4 gün bekledim Yine gittim gümüşrengi aldım birde Açık sarı alıp karıştırıp boyadım. Bu boyaların hepsi bir hafta içinde oldu.Fakat yine tutmadı yine aynı çingenlikte dolaşıyorum kuaföre gitmeye karar verdim kuaför kuaför gezdim ..1 hafta içinde 3 kez boyadığımı duyan hiçbi kuaför saçımı boyamadı.. Bitanesi ramazan sonu gel dedi. Asıl soruya geleyim :) ya ramazan sonu gidip boyatsam kuaföre saçlarım yanarmı artık tutam tutam elde kalırmı ????? Sonuçta o yapar para için ama çokmu tehlikeli olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?