Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

:)) ben anlatamadım sanırım
siz isterseniz oksidanla saç açma yazıp biraz bakın internetten bende ilk yapmadan önce internetten bakmıştım

ay anladım anladım çok süper de anlatmışsın . açıkcası ilk başta ilginç geliyor ama denemek lazım ya aslında benim de kızım sarışın olmak istiyor izin vermedim başıında ama çok istediği için gitti 7.1 aldı (ah cahil kızım) sarı zannetmiş o rengi halbuki saçları kestane tutmaz . Ona kuaförden 7.1 + 9 oksidan + platfiz (lorealin acıcısıymış) aldım , koleston tüp boya 8.1 + 6 oksidan aldım . Thialanın bizi yönlendirmesini bekliyorduk ama bu yöntemi denemek gerek . kızım bikeresinde oksijen suuyu ile saçıını açmıştı . çook yıpranmıştı ki dersini almıştı şimdi ne olcak hiç bilmiyorum .Annesine benzemiş bende onun yaşındayken saçıma kına felan yapardım :))

evet canım dediğini anladım,ben saçımı bir kuaförün boyayarak aç demesi üzerine yoğun renk açıcı ardından kendim boyadım,olmadı kuaför açınca e yandı haliyle şimdi diplerden kahveler çıkıyo ya o sebepten acaba dibe uygulasam aradaki renk farkını azaltsam mı diye düşündüm şaştım bu şaçlarlaaaa

Ne istediğimi buldumm :) işte böle kahve böle sarııı bunu hangi renklerle ypabilirmki Eki Görüntüle 761306

Canııııım rastgele gezerken ne gördüm L'Oréal Ombre hair colour Préférence Wild Ombrés by L'Oréal Paris tam senlik kız bu beğendiğin gibi youtube'a "How to make loreal ombre" yaz . Bayılacaksın .

3 ürün mevcut , sanırsam açma gücüne göre değişiyor ben bir fark görmedim ama videoları izleyince farklı olduklarını anladım . Özellikle şu videoyu izlemelisin How to dip dye my hair by Préférence Wild Ombrés - YouTube

sonra şu kızınki mesela DIY: Ombre Hair Tutorial - YouTube

Bu ürün türkiyede malesef yok . Aslında varmış gelmiş bidaha gelmemiş yani tek tük yerlerde var . Eğer yurtdışından getirebilirsen ordan getir derim çünkü bunu istiyorsun :))

8.1 in tam rengini vermesi için 9 luk oksidan lazım koyu olur yoksa ben zaten kumral olan saçlarımı 8.1 ve 6 lık oksidanla boyamıştım baya kahve olmuştu sonra tekrar açılsın diye yapmadığım kalmadı. daha öncede yazmıştım 8 gibi sarıya yakın renlerde 9 luk oksidan kullanmanız lazım.siz tabi başkalarının fikirlerinide alın
not: dokuzluk oksidan karıştırılarak boyanan saçlarda beyazlar yeterince kapanmıyor çünkü dediğim gibi açık oluyo

hemen belirteyimde bi yanlışlık olmasın boyasız kısımı daha çok açıyo. yani dipler daha açık oluyo. sırf dibe sürüp yaparsan bilmiyorum nasıl olur. bence saçlarını yana at tam kulak hizasından aradan(toplandığında görümeyecek bir yer) bir tutam seç ve ona dene. en garantilisi olur.

Saçınızın fotoğrafını - GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN(yüzünüzün gözükmesine gerek yok)- çekip yükleyiniz.

Merhabalar resmimi ekledim herhangibir yorum yapmadınız rica etsem yardımcı olur musunuz,loreal majirel 5.1 ile saçlarımı boyasam kızıllık,bakırlık kapanır mı,5.1 çok mu koyu düşer,simsiyah mı olur,baya bir araştırıyorum da lütfen yardımcı olur musunuz?

Canım çok teşekkür bana kalırsa kahve tutsun da Ben aslında küllü kumral istiyorum ama 8.1 boyayarak , yok anlatamadım en iyisi resimle söyliyim . Adını Feriha Koydum diye bir dizi vardı orda bir Sanem vardı ben onu baya severdim yani giyimi kuşamı olsun . Neyse bir gün saçlarını sarıya boyatmış geldi diziye ilk başta kahveydi . Sonra kanser oldu peruk taktı . Peruk önceleri koyu duruyordu . Sonra çok açık oldu . Şimdi eskiden yeniye resimleri atıyoorum işte ben hep şu son resimde attığım kahve gibi olsun isterdim . Thiala 8.1 bu demişti 6 oksidan kullanıldığını söyledi . 9 oksidanda küllü renk vurursanız turuncu olur demişti ki aşşağıda paylaştığım oyuncu ilk 9 oksidan kullanmış sonra peruğu 6 oksidanla boyanmış olandan seçmiş . Böylece izleyici fark edememiiiş DD

Eski kahve saçları :
Sarıya Boyattığı Zaman 9 oksidanlı :
Sarıya boyatıp 2 ay geçtiğinde baya akmış olan hali :
İlk peruklu hali :
Peruğun rengini değiştirdiği hali :
Son hali (işte hep ulaşmak istedğim) :

Son düzenleme:

ay bu süpermiş keşke burdada olsa bölee aynı kutuda :) ya bana sadece kahve yerinin olduğu renk lazım saçımı kestircğim için uçları cok az sarı olcak

İYİ AKŞAMLAR..güzel bi konu açmışsınız tebrilk ediyorum sizi bende saçıma gölge yaptırıcam ve şu gözüm herkesi saçında doğallıktan yanayım ve yaşı büyük gösteren gölgeler oluyo hiç sevmiyorum o renkleri...benim saçımda hiç boya yok ana rengi kahve diyebilirim ve istediğim renk hani küçük kız çocuklarının açık kumral saçları oluyor ya aynen o rengi istiyorum..ben bu rengi kuaföre nasıl tarif edicem nette böyle bi renk görmedim..şimdiden teşekkürler

merhabalar banada yardımcı olursanız sevinirim benim saç rengim şuan 8.1 küllü renk ama hiç küllü gibi değil çok aşırı olmasada turunculuk var gibi ben şu saç renklerini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

bi sitede var bu resm Wella Koleston Perfect 7/75 Açik Palisander olduğunu yazmış murat kolukırık.

Murat Kolukırık yazdıysa doğrudur şekerim , adam profosyonel . İstanbulda çok metini duydum ama bakırköydeymiş yeri ben etilerde oturuyorum yani çok uzak bana ama yolum düşerse uğramayı düşünüyorum . (saç boyamanın 400 tl olduğu bi yer aslında dudak uçuklatıyor biraz)

ay bu süpermiş keşke burdada olsa bölee aynı kutuda :) ya bana sadece kahve yerinin olduğu renk lazım saçımı kestircğim için uçları cok az sarı olcak

7/77 ye benziyor . Ama senin nasıl kahve istediğini anladım ben :) Google a "Dark red auburn" yada "mahagony brown" yaz eminim bulacaksın :) yada "golden brown " yaz :)) ingilizce sonuçlar daha kapsamlı .

7/77 ye benziyor . Ama senin nasıl kahve istediğini anladım ben :) Google a "Dark red auburn" yada "mahagony brown" yaz eminim bulacaksın :) yada "golden brown " yaz :)) ingilizce sonuçlar daha kapsamlı .

çokk araştırdım baktımm şu ikisinden birini seçicem galibaa boyayan varmıki bu renkleree :S

cnm bende 8.1 kullanıyorum maalesef hiç bir zaman tam küllü olmuyo
birde fotoğrafta ki saç kumral değil küllü koyu sarı haberin olsun

anladım canım evet buna 9 luk oksidana gerek yok benim anladığım bundan açık bir renkti 8.1 le 6 lık oksidan kullanabilirsin bencede

canım benim saç rengim şuanda bu renk
istediğim saç rengide bu herhangi bi açma işlemi olmadan buna yakın önerebileceğin heryerde bulabileceğim market boyası tavsiye edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…