Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

cnm bende 8.1 kullanıyorum maalesef hiç bir zaman tam küllü olmuyo
birde fotoğrafta ki saç kumral değil küllü koyu sarı haberin olsun

ee ne yapayım canım şimdi saçımın uzamasını bekleyip kuaförde mi yaptırayım yoksa kendim bu boyanın üzerine daha açık renkler boyasam olur mu

ee ne yapayım canım şimdi saçımın uzamasını bekleyip kuaförde mi yaptırayım yoksa kendim bu boyanın üzerine daha açık renkler boyasam olur mu

walla bilemiyorum istersen evde dene zaten en kötü kuaföre gidersin yine. boyadıktan 15-20 gün sonra kuaföre gidebilirsin bence
bunu kuaföre gösterirsen muhtemelen rengini baya açarlar. saçların ne renkti?
bence insan istediği rengi evde bir kez tutturunca sonrası çok daha ekonomik ve zahmetsiz oluyo. ben bir kaç ay kendim denedim. sonunda tutturdum çok mutluyum artık 15 tl ye hemde kuaförde saatler geçirmeden işimi hallediyorum.
yine de sen bilirsin tabi.

tatlım saçlarım koyu renkti 7.1 ile başlayarak kendim boyadım 8.1 ve sonra 9.1 daha sonra dipler açık olunca tekrar 8.1 e boyadım şuanki saç rengi güzel ama üstler açık duruyor altlar koyu biraz işte ben tam tesini istiyorum altlar açık olacak platin gibi dipler bir iki ton koyu olsun istiyorum neyse artık ben devam edeyim boyamaya o zamn 10.1 e kadar

cnm çünkü diplerin kendi saçın. boyasız saç daha rahat tutar ve boya boyayı açmaz. uçlar platin sarı olsun istiyosan mecbur toz açıcı veya oriel kullanacaksın. saçların nereden itibaren platin olsun istiyosa o kısmdan altına krepe at ince bir tarakla o kısımları açıcı ile açıp alüminyum folyoyla parça parça paket edeceksin. geri kalana istediğin dip boya rengini mesela kumral gibi boyayacaksın. paketleri arada açıp tarakla orieli sıyırarak bak rengine, saçın yanmasın öyle 40 dk bekletme arada kontrol et ne kdr açılmışlar. açılan renk biraz kötü bi sarı olabilir onu öyle bırakma o kısımlarada küllü bir sarı uygularsın tabi bu işler zahmetli ya da gidip bi kuaföre yaptır sen bilirsin
dediğim gibi ben seviyorum bu işlerle uğraşmayı ondan bana eğlenceli geliyor :)
yapamam dersen direk kuaföre git riske atma

canım çok güzel anlatmışsın ayrıntılı şekilde çok sağol ama ben bunları yapamam yaa hiç riske girmeyim iyice berbat ederim falan en iyisi kuaför tekrar teşekkürler

Thiala nerelere kacti acabaaa of ayol kiz nerdesiiiiin ?

Saka bir yana , cok yogun herhalde . Doner doner diyoruz ama neredeyse 1 hafta oldu ortalikta yok . İcimden bir ses bidaha yazmayacak diyor. İnsallah oyle olmaz kisslarr

Bu arada dun yaptigim "zeytinyagi+limon+bal+su+2 saat guneste bekleme" olarak yaptigim bakim terapisi sacima cok iyi geldi rengini biraz acti , suan hos bir bakirlik da mevcut :) saclarim kesin kesin 9 tonlarinda . Hatta bugun reception da biri beni sordu , resepsiyondaki bey de : bakin surdaki sarisin hanim . Dedi bende sarisini duyunca bi baktim tabi :) ah artik insanlarin beni sarisin olarak cagirmasi da mutlu etti ama aklim hala yanan saclarimda. Saclarimi soguk hava ile kurutuyorum korkudan . Bilerek havuzda baya kaldim . Aksin biraz diye de bu sefer renk aciliyor cunku alttaki platin yuzunden ayrica bakimi hic ihmal etmiyorum. Size bir tavsiye kizlar sogan kabugunu kaynaatin sacinizi o suyla yikayin hafif bakirlik verecek , ben denediiiiim :))))

Bence en guzeli kizlar boyama isini iyice ogrenip evde kendimiz yapmak . Tabi zorundaysak (yani beyazimiz varsa) cunku kizlar bazen "keske boyamaya kalkismasaydim keske dogal sacim kalsaydi " dedim ama artik is isten gecmesine ramak kaldi , istanbula dondugumde ilk isim boya sildirtme olcak , cunku 2 kez boyandi birde acma islemi gordu insallah dogal sacima geri donerim . Dondukten sonra cok iyi bakim yapacagim onlara geri geldikleri zamanda soyle guzel bir kizila boyaticam . Koyu kizil secicem cunku dibim ciktiginda belli olmasin sonra kizil sac biraz zor akar ama akiticam , ve yilbasina dogru dogal sacima sık rofle yapıcam Daha da bisey yaptirmam . Zaten rofleler 6-7 ay gidiyor .

benim kaşlarım siyah saçlarım açık kumral ama şuan saçımı toplyınca röfleli duruyor. ama salınca üstten bazı bölgelerde röfle var önlerimde ve arkamda azıcık. alttanda hep röfle. karamel arasına. saçlarımı daha tarz bir saç rengine boyamak istiyorum. bakır ve turuncu tonlarında ama uç kısımları da sarı tonları. boya ile ilgili hiçbirşey bilmiorum ne sarısı ya da ne röflesi. ilkkez boyattım ve hiç anlamam. bana yardımcı olur musunuz? kendim boyamak istiyorum. çünkü anadolu yakasındayım ve yeni istanbula taşındım. iyi bir yer bilmiorum. :2:

kızlar uyku tutmadı bu başlığı görünce çok mutlu oldum.saçlarımın şu an ki hali bu.evde kendim boyamak istiyorum.saçımda gölgeler vardı daha sonra beni yaşlı gösterdiğini söylediler ve diplerimde çıkınca Palette delute 7-65 altın parıltılı toffee ile boyadım şimdi tekrar dibim çıktı.toffee rengini pek beğenmedim.exocolor da 7-8 dore ve bakır karışımı bir renk ile boyamayı düşünüyorum özellikle exocolor un renk katoloğu gözüme çarptı.dipler ve uçlar ve ortası bambaşka olmasından korkuyorum.ana saç rengim koyu kahve.bana yardımcı olursanız çok sevinirim bayrama kadar halletmem lazım bu saç işini

cnm merhaba, ben her seferinde artık yazmıcam diyorum ama dayanamıyorum :) uyku tutmamış foto çekmişsin fln bişey yazmak olmaz. şimdi sırf senin için dediğin boyaya ve o renge baktım. bu sitede saçını o boya ile o renge boyamış biri var
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...c-muhtesem-exicolor-bal-kumral-resimli-6.html
istersen bak. yalnız iyi oku kızın saçı sarıymış üstüne boyamış. şimdi ben herkese aynı şeyi yazıyorum diğer yazdıklarımda da anlattım saç açık renk ise boyanın kendi rengi aynen kutuda ki gibi tutar. senin asıl rengin koyu olduğundan sende daha koyu olur. birde boya kendi saç renginde farklı boyalı yerde farklı ton verir. yıkamalarlada alttan gölgelerin biraz çıkabilir. ben o rengi 5 sene kullandım ama o dönem kuaföre boyatıyodum. şimdi açık kumral kullanıyorum ve kendim boyuyorum.benim tavsiyem bu işlerin nasıl yapılacağı en iyi deneye yanıla bulunuyo. belki bir kaç ay tam istediğin rengi oturtamazsın ama kendin boyamaya karar verdiysen sabırla deneyeceksin.bir süre sonra buluyo insan.

canımmmm ya çok teşekkürler beni çok mutlu ettin.herkez ana renge boya çabuk girer diyor önce uçları 9 oksidan ile daha sonra dipleri 6 ile mi boyamalıyım.fikirlerinize güveniyorum

canımmmm ya çok teşekkürler beni çok mutlu ettin.herkez ana renge boya çabuk girer diyor önce uçları 9 oksidan ile daha sonra dipleri 6 ile mi boyamalıyım.fikirlerinize güveniyorum

hmm bunu hiç denemdim ama olabilir çünkü 9 oksidanla boynan kısım daha açık tutar. ben hep şunu söylüyorum eğer böyle bir dip uç sorunu varsa saçını yana atıp kulak arkandan (ama toplandığındada görünmeyecek bir yerden) ince bir tutam alıp denemek için boyayabilirsin. dip ve boyalı yer arasında ki farkı görmüş olursun, eğer ciddi bi fark yoksa hiç katakulli yapmadan hepsini boyarsın :)

Kizlar thiala gelene kadar ben topige bakkmcam artik napalim bidaha gelmicek galiba . Neyse artik bb kizlar

thiala nerelerdesin bana yardımcı ol lütfen... ya da kızlar anadolu yakasında bayan kuaför var mı iyi bir yer. fiyat önemli değil.

meraba ! Öncelikle böyle bi konu açtığınız için teşekkürler. Ben yorumları okudum ve bi arkadaşımızla saç rengim aynıydı ve oda benim gibi küllü istiyodu loreal 901s önermiştiniz. Acaba çok açık bi renk mi görsellerdeki bayanların hepsi sarıydı arattığımda boyayı. Ve tek boyamada sonuca ulaşabilir miyiz ? Son olarakta wella 12.1 boyayı nereden bulabilirim ? Teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…