Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyası ve renk tutturma konusunda merak ettikleriniz

thiala nerelerdesin bana yardımcı ol lütfen... ya da kızlar anadolu yakasında bayan kuaför var mı iyi bir yer. fiyat önemli değil.

canım eğer profosyonel eli değsin istiyorsan ERDEM KIRAMMER i öneririm , Edem Kırammer pahalıı gelirse Makas var . Erdem kırammerin öğrencileri çalışır . Ben etilerde oturuyorum erdem kırammer e 2011 de gitmiştim çok memnun kalmıştım . Makas da yanıbaşımda tam etilerde caddeüstü . Onda da acele işim olduğumda föne gitmiştim gayet başarılıydı . Ayrıca apartmanımın tam 2 yanında Hakan köse var gideni anllamıyorum fiyatı tuzlu ama kkalitesi tuzsuz bu saydığım kuaförler suadiye de de olması lazım . Bulamazsan en iyi kuaförler nişantaşındadır :)

fiyat önemli değil yeterki güzel iş çıkarsın :) çok sağol tatlım benim. yalnız ben tesettürlüyüm bayan eleman muhakak vardır dimi?

fiyat önemli değil yeterki güzel iş çıkarsın :) çok sağol tatlım benim. yalnız ben tesettürlüyüm bayan eleman muhakak vardır dimi?

Senin gibi tesettturlu arkadaslarim var , onlarin gittigi yerler genellikle basaksehirde oluyor cok da ucuzlar hic erkek calismiyormus oyle diyorlar. Benim yillardir gittigim kuaforum nisantasinda , cokda severim onu. Oyle ucuk kacik fiyati da yoktur. Bundan onceki kuaforumden cok memnundum da kapandi iste ne yapacaksin , tesetturlu arkadaslarima bir sorayim , iyi bir bilgi alirsam yazarim :)

Canim , tesetturlu bir arkadasima ulasabildim , kendisi bir yer onerdi ama oda fatihteymis . Adini soyledi de not etmeyi unuttum . Sen en iyisi bagdat caddesine git kesin bulursun , erdem kiramer de zaten erkek kiz karisik , makas da da erkekler calisiyor hic kiza rastlamadim . Baktin bayan yok cikarsin :)) ama sakin bagdat caddesine gidiceksen ugurkan kuafore gitme , ismi anlidir sanlidir ama kalitesi berbattir insani kazikliyorlar , benim bir arkadasin fonde sacini yaktilar. Canim sunu unutma iyi bir kuaforde herzaman kuyruk gibi sira vardir. Erdem kiramer e gideceksen randevu alman gerek . Benimki de oyle randevulu aliyorlar , hem randevu ile alirsan bayan eleman secebiliyorsun :)) simdiden iyi sanslar :)

Son düzenleme:
Merhaba benimde size bir sorum olcaktı ben saçlarımı küllü kumral yaınlarında istiyorum bugun 7.0 ve 8.1 karıstırarak boyadım ama tahmin ettiğinden daha koyu bir renk oldu ve içinde kızıllıklar daha dogrusu kahverendi oldu benim bu daçları küllü kumral yapma gibi bir sansım varmı ? Acıcı kullanama çünkü saçlarım yıpranık

Canım benim cok cok ama cok Sagol yarım erdem beyi arayayım .. Hakkını helal et emek verdin o kadar cok Sagol :) blirtanesin

Merhaba benimde size bir sorum olcaktı ben saçlarımı küllü kumral yaınlarında istiyorum bugun 7.0 ve 8.1 karıstırarak boyadım ama tahmin ettiğinden daha koyu bir renk oldu ve içinde kızıllıklar daha dogrusu kahverendi oldu benim bu daçları küllü kumral yapma gibi bir sansım varmı ? Acıcı kullanama çünkü saçlarım yıpranık

Canım benim cok cok ama cok Sagol yarım erdem beyi arayayım .. Hakkını helal et emek verdin o kadar cok Sagol :) blirtanesin

Helal olsun anacimm , ne demek . Kadinlik gorevimiz . Ayol kadin kadinin hasetidir derler de kiz duyda inanma , biz birbirimize yardim etmek icin variz :)
Canim erdem kiramer , kisi degil sirketin sahibi , kendisi bu islerden elini cekti yani kendi ilgilenmiyor sirketin basina gecti . Bagdat caddesinde yokmus , suan goztepede ve saskin bakkalda var . Hangisi sana yakinsa ben numaralarini veriyim canim emin ol cok memnun kalacaksin , ama istanbulun avrupa yakasinin en pahali hizmeti en iyi kuaforu bakirkoydedir . Murat kolukiriktir. Onda fiyatlar 1000TL sac bakimina gidiyor . 400 TL dip boyama . Artik istersen gidersin .

Bunlar Erdem Kiramerin telefonlari ayrica erdem kirammer dizilere filmlere felan da calisir :)
Goztepe: Telefon : 0 216 363 80 63 – 0 216 363 80 30
Adres : Prof Dr Hulusi Behcet Cad. Verda Park Residance No:2/2 Caddebostan – Kadıköy / İstanbul

Saskinbakkal: Telefon : 0 216 360 34 62 – 0 216 360 43 17
Adres : KAZIM OZALP SOK. NO.48/1 A BLOK ŞAŞKINBAKKAL/İSTANBUL

Son düzenleme:

Canim , dayanamadiim yaziyim dedim. Saclarin 20 gun beklesin ve beyaz sabunla boyani akit . Beyaz sabun cok yipraticak ama super boya akitir . Normal sampuaninla yikaamadan once bunu kullan . Sonra boya akinca eger kullu kumralin kapaktaki resmi icin 8.1 boyaman gerek . Bakirlik seviyosan %9 oksidan kullan acik olur
Ama kahvemsi olsun istersen yani tam kullu tutmasi icin %6 oksidan kullanabilirsin.

çok teşekkür ederim dayanabildiğim kadar bekletmeyi düşünüyorum zaten bu sıradada beyaz sabunla yıkarım saçım yıpranık oldugundan pek cesaret edemiyoum ama bakımlarla dengelemeye çalısırım artık :) hangi markayı önerirsin

ayyyy çok sağollll

Beyaz sampuani , camasirmakinasinin on yikamasi gibi dusun , once kiri akit sonra çitile . Heh iste boyayi akit oyle guzelcene yika . Ama dikkat et beyaz sabun cok fena yipratir. Cunku saci dogal haline cevirir.

Marka konusunda herkesin sampuani kendinedir derler de inanma . Sampuani dogru kullanma vardir. Kendimden ornek vericem canim. Ben bi ara wella proseries diye bir sampuan reklami gordum. Hemen bi kosu gidip aliyim dedim bi baktim 3 tl aaa dandik wella mi bu deyip dove un extra ipek etkisi veren sampuanini aldim. İlk aldigim hafta cok farkini gordum ama bisey vardi ? Sac diplerim inanilmaz kasiniyordu . Kocam da : bu benim kepegimi arttirdi 2 gunde kepeklendi sacim . Deyince attim cope . Gidip o wella yi aldim. Nem terapisi yazanini . İnanirmisin dogru sampuani bulmustum. Saclarim kasinmiyor , sekli iki uc gun gidiyordu ama ne oldu market daha satmadi onu nedense .

Gel gelelim sana tavsiyeme , canim oncelikle sacin incemi kalinmi ona karar ver , sonra sacim parlasin mi ? Yoksa guclu olsun mu ? Yok ben sadece dokulmesin istiyorum mu ? Sorularina cevap arayacaksin. Ama niyatinde : hicbirini istemiyorum sacimi onarsin yeter diyorsan kalk boynere , sephora ya gratis e yada watnsons a . Sacini goster .sikayetini et . Sonra sana orda egitim almis eleman dogru urunu verecektir.

Ben bu boya islemimden sonra , Toni&guy , kerastase ve john freida kullandim , acikcasi en memnun kaldigim kerastaseydi. Sonra john freida sac boyami mahvetti , akitti berbat etti. Toni & guy da bir suru bakim malzemesiyle sacimi dolgun eski gur haline geri getirdi. En cokda saclarima uclari dalgali kendi duz. Fonu cekiyorum . (Saclarim kiivircik) bide ozel bi spreyi var onu sıkıyorum saclarim esnek ve sallaniyor :))) uclarinda kirik bile yok.

kızlar majirel ve koleston perfect in renk katoloğu varmı sizde net göremiyorum bi site var her rengi resmen simsiyah gösteriyo.

yaklaşık 1 senedir altın karamel kullanıyorum .beyaz tenliyim. biraz soluk gösteriyor beni diye düşünüyorum. bu yüzden küçüklüğümden beri hayalim olan aşağıdaki tonları hangi boyayla elde ederim. acaba. tarçın bakır veya yoğun bakırın kutu üzerindeki renklerine benziyor ama tek başına boyanınca kızılımsı olur diye korkuyorum açıkçası. kızıllık istemiyorum hoş doğal görünümlü bir bakır arayışındayım. bakır tonlarını kullanmadan kendi saç rengime (koyu kumral) dönmek istemiyorum içimde kalmasın diye:)
kendi kullandığınız bakır tonları örnekleriniz varmı acaba rica etsem fotografınızı yükleyebilirmisiniz. marka ve önerilerinizi bekliyorum. tşkr.ler

Son düzenleme:

Canim thiala yok bi yaziyim dedim , kesinlikle ve kesinlikle 7 numara altina boyama . Alicagin boyanin icinde virgulden sonra 3 ve 4 olmali ozellikle 4 . Ama palette ve sayos icin bu gecerli degil. Palettede virgulden sonra 7 olmalli . Sana 7.43 u oneririm . Hurrem sultanin sac rengidir :)

kızlar majirel ve koleston perfect in renk katoloğu varmı sizde net göremiyorum bi site var her rengi resmen simsiyah gösteriyo.

Majirel inki internette bol tatlim , rahatca bulabilirsin , bilgisayardan bak telefon baya parlak gosteiyor . 5 hatta viyole iceren 6 numaraalar siyah gibi tutar zaten :) en iyisi 7 ve 8 tonlaridir . 9 sariya kacar biraz.

Eki Görüntüle 765499

garnier 5.35 tarçın kahve kullanan var mı daha önce nasıl bir renk çıkıyor acaba ?

Caniim sacin beyaz degilse , bu renk kapaktaki gibi hayatta tutmaz koyu tutar. Virgulden sonraki numara kac ise onun bi acigini almallisin. Yani 6.35 almalisin daha acik istersen 7.35 alabilirsin. İcinde akajuluk var , akaju agac kabugu rengi gibidir. 3 demek dore demektir sarimsi turuncuya dore deniyor. Dore hosluk verir canlilik katar . Eminim yardimico olabilmisimdir :)

thalia sana danışmak istiyorum..kendi saçım koyu kumral ttonunda uzun zamandır saçımı 7.1 ya da 7 rengine boyuyorum saçımda beyaz oranı da oldukça çok..bu kez kahveliği daha belirgin olsun biraz canlılık kazansın diye palette 7.65 toffe ve 7.1 karıştırarak uyguladım ..güya diblerde çok turunculuk olmasını engelleyecektim böylece.. şimdi saçım alacalı bulacalı hem de koyu bir renk oldunerdeyse 6 tonlarında..henüz resim eklemeyi öğrenemdiğim için istediğim tona dair bişey söyleyemiyorum 7.3 ve 7.35tonları hoşuma gidiyor ama beyazlarım düşündürüyor..senden renk konusunda fırsatım olursa sonra yardım isteyeceğim ..

forumda yazdıklarını dikkatle okumaya çalıştım.. önerdiğin garnier 110 ile bir süre devam edersem saçımı bikaç ton kırabilirim diye düşünüyorum ama buunun bikaç ay süreceğini söylemişsin.. bu bi kaç süre zarfında dipler ve beyazlar çıktığında ne yapacağım..

selam thalia benim yine bir ay oldu ve boya zamanım geldi saçlarım şu an gayet güzel turunculuk yok az küllü bir sarı ama koyu bir sarı bnm saç rengime yakın bir renk var aşağıda ekleyeceğim arada çok fark yok ama evde uygulama yaparak bunu nasıl elde ederim en son kuaför boyamıştı istediğim renk tamamen bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…