boya silici kullanman gerek cnm
Yok hiç gerek kalmadı kimyasala.Baya düzeldi saçımda gram kızıllık kalmadı çok ama çok az bakırlık var oda bence hoş duruyor 4 gün boyunca saçımı beyaz sabunla yıkadım ha birde yumurta,gliserin,zeytinyağı maskesi yaptım o maske zaten neredeyse %60 kısmını akıttı boyanın sadece dipleri geldiğinde ki gelmeye başladı hangi renge boyamam gerektiğini bilmiyorum. Schwarzkopf'un Açık Karamel olur mu tutarmı ?
Saçımın son halini resimde görebilirsin :)
Eki Görüntüle 798761
Buda istediğim boya aynı renk tutarmı birde yine kızıllık vermesinde :)
Eki Görüntüle 798762
açılmadan o renk tutmaz canım 2 senedeir o rengi kullandım ben. açtırdım boyadım öle tuttu.
açık sarı tonlarında boyarsan saçını açabilirsin. kumral olan saçlarımı voila 10.3 altın sarısıyla açıyorum ben. Diplerle uçlarına dikkat etmelisin tabi ton farkı olmaması için.
numarası görünmüyor ama kızıl tonlarında bir renk sanırım. saçlarında daha önceden o tondan daha koyu boya varsa veya saçların koyu renkse açtırma işlemi uygulamadan hiç bir renk tutmaz. kuaföre gitsen iyi olur kendi başına bu işlemi yaparsan yakabilirsin saçlarını
Eki Görüntüle 807151 istediğim saç rengi bu
selamlar.. ben bu rengi istiyorum ama evde kendim boyayacagım su anki saçım koyu sarı-açık kumral gibi bişey loreal excellence 8 numaraya boyuyorum sürekli. bu renge nasıl ulaşabilirim lütfen yardım edin....
şu anki saç rengimi de koyuyorum. ama biraz turuncu çıktı orada.
Koleston 12.0 'ı kullan, saçlarında ne bir kızıllık ne de bir koyuluk olur.
Eğer koyduğun resimdeki gibi doğal açık bir sarı istiyorsan 2 kutu Koleston 12.0 al. Tüm saçına fazlasıyla yetecektir. Saçının boyalı olması da olumsuz bir etki yapmaz, turunculuk gibi...
Başka renkle karıştırırsan rengi kırar, istediğin tonu yakalayamazsın...
çok fazla açık olmasından şüphe ediyorum açıkcası 12 nin. boyayan bir arkadaşın resmini gördüm platin gibiydi. soğuk ton istemedğim için karıştırmayı düşünmüstm kafam karıştıyine de teşekkür ederm fikrin için
Eğer sürekli Kolestonla boyamış olsaydın dediğin gibi açık renk olurdu. Ama şu an ki saç rengin koyu sarı ve bakır yansımaları var. Kolestonla sarı yaparsın, bir sonraki boyama zamanında Loreal Exc. 001 i kullanırsın sabit kalır saçının rengi =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?