saç boyatmak ve gebelik

canan27

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
118
22
318
selam kızlar
1-2 gün içerisinde regl olacam. reglden hemen sonra röfle yaptırmak istiyorum kızkardeşimin düğünü var. hemen bebiş çalışmalarına da başlıyacaz bir sakıncası olur mu ?

eğer hamilelik varsa saç boyatmak sakıncalı bunu biliyorum. bende hamile olmadığımdan emin olduktan sonra yani reglden hemen sonra röfle yaptırsam ve heme bebek çalışmaları olsa sakıncası olur mu?bilgisi olan varsa ve paylaşırsa bizleri aydınlatmış olur şimdiden teşekkürler....

gebelikten once yapilan islemlerde bi sakinca yok canim..
doktora bende sormustum istersen 6.ayindan sonra bitkisel boyayla boyayabilirsin demisti..
sen rahatlikla boyat canim.iyi gunlerde kullanbayanssulusmile

çok teşekkür ederim canım adetten hemen sonra ilk işim saçlarımı boyatmak:)

adetten hemen sonra bebeğin sendeki yerine ulaşması baya bi zaman alacağı için hemen boyatırsın :))
ilk 3 ay boyatmamanızda fayda var diyorlar
ben 3 ay bekledim sonrasında hep röflemi yaptırdım
hatta haftaya yine yaptırıcam :) 27. haftadayım şimdi

sehrayin evet 3. aydan sonra boyatılabilir deniyor ama sanırım röfle daha ağır bir işlem. daha fazla kimyasal içeriyordur diye düşünüyorum.
bir sitede hamilelik öncesi düşünüyorsanız biraz az kimyasal içeren boyalar varmış onu tercih edin diyor. buda demek oluyor ki zararlı(
bugün adet olacam çok az pembemsi bişey geldi. acaba bugün boyatsam renk tutarmı ki? hamile olmadığımı bilseydim çoktan boyatırdım....

kızlar bende 8 haftalık hamileyim diplerim çıktı nefret ederim dipleri çıkmış saçla dolaşmaktan
1 ay sonra boyatabilirmiyim bi zararı yok mu _???

canım bazı sitelerde 3. aydan sonra bazılarında 6. aydan sonra boyatabilirsiniz ama saç derisine boya temas etmesin diyor.

ben doktoruma sormuştum,3. aydan itibaren boyatabilirsin ben boyattım dedi. yanında doktorun kardeşide çalışıyor o da benimle bir,hamileliğimiz aynı gidiyor o da boyatıyor
sakıncalı olsa kardeşine yaptırtmaz
kuaförüne özellikle hamile olduğunu söylersen ve bitkisel boya bitkisel röfle istiyorum dersen organik yapar
ama güvenmediğin kuaföre gitme bence
benim kuaförüm arkadaşım olduğu için ben güveniyorum

sehrayin sen sürekli mi boyatıyorsun 3 ay sonra ne kadar aralıklarda boyattın bedede çok beyaz var daha 6 haftalık hamileyim bu şekilde dolaşamam ne yapcam bşlmiyorum bendede röfle var sen nasıl yaptım anlatır mısın? kaydirigubbakcemile3

benimde kuaförüm 6.aydan sonra dr.izni olursa boyarız dedi.ama röfle biraz daha sakıncalı orielle açıolar ya.bende 18.haftaya gircem benim platin di şimdi çıktı diplerim ama bebişim için sabrediyorum bende sevmem dipleri çıkmış saçı..birde düşünsenize orieli biz bile koklarken kötü oluyoruz şahsen ben sevmiyorum kokusunu bide bebişimi bu kokuya maruz bırakamam die düşünüyorum

Benim dr um hamileliğin her ayında boyatabilirsin sakıncası yok dedi.Ben yinede ilk 4 ay bittikten sonra boyattım.Başka bir dr a daha sordum oda sakıncası yok dedi hatta kimyasal organik farketmez dediler.Bende 31 haftalık hamileyim 2 kere kimyasalla boyadım ama 4. aydan sonra.Röfleyi bilmiyorum onu sormadım.Dr ları anlamış değilim zaten bi söyledikleri şeyi bi kaç yıl sonra yalanlıyorlar önceden sakıncalı diye bilirdim hep ama şimdi 2 ayrı dr a sordum sakıncası yok diyolar umarım öyledir onlara güvenip 2 defa boyadım.

kızar ben biraz tedirginim belkide daha önce boş gebelik yaşadığım için
adetten hemen sonra boyatsam ve o ay içinde bebiş gelirse sakıncası olmaz dimi ??? sizin doktorlar bişey dedi mi bu konuda hamilelik öncesi röfle için?
röfle daha zararlı oluduğu için belkide normal boyatırım

Canım doktorlar artık hamilelik de bile boyatabilirsin diyor.Kaldı ki sen hamile kalmadan önce boyatabilir miyim diyorsun. Şimdiden boyat. Yoksa sen bu evhamla hamile kalınca hiç boyatamazsın sempatiksalakcinni

ben ilk 16 haftalıktım sanırım röfle yaptırdığımda
sonra 22. haftadaydı sanırım önlere 5-6 paket attırdım
şimdide hafta sonu yaptırcam komple,28. haftam olmuş oluyor yani hafta sonunda :)
ben özellikle sordum doktoruma ve bi kaç bilene
boyatabilirsin dediler
ki doktorum bende hamileyken boyattım dedi bana
ben organik açıcıları tercih ettim,tamamen bitkisel kullandırdım kuaförüme

sehrayin ben 6 haftalık falan hamileyim cuma günü doktor randevum var o zaman daha netleşecek tabi bir hafta önce ilk muayeneye gittiğimde sordum hayır sadece 1 kez boyatabilirsin oda hemen değil dedilmaz: tabi benimde moralim bozuldu ben keyfimden değil çoooook beyazım var şu an röfleli saçım ve beyazlar çoktan çıktı 3 hafta sonrada düğünümüz var ne yapacağımı şaşırdımmmm :uhm: sence ne yapmalıyım teşekkürler

valla ben boyatmıyorum saçlarım rengarenk oldu bebeğim için hiç risk alamıycam benim dr kesinlikle boya yok dedi
boyatan boyatsın kimse bişey dememz ama gerek yok bu benim düşüncem

valla ne bileyim dediğim gibi ilk 3 ay tavsiye etmiyor kimse
doktorum 3. aydan sonra boyat dedi bana bende öyle yaptım
ama tamamen bitkisel boyayı tercih edersen bi sakıncası olmz diye düşünüyorum
yani röfle daha korkutucu geliyorsa en azından diplerine organik boyayla kumral falan yaptır istersen
ay bilemedim şimdi

yasmin canım bence de sen şimdilik hiç risk alma ilk 3 aylık dönem çok önemli bebişin organları açısından ben hamile olsam kesinlikle düşünmem boyatmayı.3 ay geçsin sonra boyat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…